Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
StTechnik
Member

Повідомлення

Интересно. Как три коробки свичей в KD boxах которые китайцы пометили как вес в 0.5 кг на складе Миста превратились в 7.7lb (3,5 кг) - я не сильно понимаю. :eek:
При этом доставка в 30 баксов. И фото товара не показывается. Завтра будем портить им настроение )
leif
Member

Повідомлення

StTechnik: 01.07.2026 23:15как вес в 0.5 кг на складе Миста превратились в 7.7lb (3,5 кг) - я не сильно понимаю
ну шо там, як пояснили? :popcorn:

//

вчора з'явився в продажу ф1 ог, і все прям дуже добре з ним, стан чудовий, ціна гарна, але курва мать WK, а не WKL :weep: і це ділбрейкер, ну, не піднімається рука купити клавіатуру з WK, от ніби незначна деталь (для клавіатурних нормісів так взагалі "ЛОЛШТО"), але я б зараз поспішив забрати і шкодував би решту часу, що не дочекався WKL.

з іншого боку, як я писав раніше, ф1 ог рідко стали траплятись і якщо ще пару місяців або пів року не знайдеться мій самий бажаний варік у вигляді сріблястого WKL, то доведеться брати WK, бо тоді вже краще хоч якось ніж ніяк) але поки пропустив цей борд. такі справи, тримаю в курсі :gigi:
Ostin
Member

Повідомлення

feniks_tm: 01.07.2026 19:40клавіатури, що коштують $30-50
Це зараз в цій темі прийнято вважати, що 2,2к за клаву - це трешак? :D
Я вище висловлювався щодо доцільності купівлі дорогих речей: кому треба - той купує. Але коли процвітає снобізм у вигляді " це ж трешак за 50 баксів" - це теж максимально непродуктивний діалог.
Востаннє редагувалось 02.07.2026 12:56 користувачем Ostin, всього редагувалось 1 раз.
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
ну шо там, як пояснили?
А пока никак. Я оплатил 30 баксов что бы оно поехало. Приедет сюда - есть заявка на контроль веса и компенсация. Я им мозги вытрушу.
leif
Member

Повідомлення

Ostin: 02.07.2026 12:55Це зараз в цій темі прийнято вважати, що 2,2к за клаву - це трешак?
статистично найбільш часто рекомендуєма клавіатура саме в цьому топіку (та і не тільки в ньому) це аула ф75, так що нічого подібного тут немає.

правильно побудована розмова про клавіатури (і не тільки) на форумі це: "у мене є Х гривень, я хочу отримати а, б, в, г, д. підкажіть що купити" або "я купив ось це і ось це і думаю про це а, б, в, г, д." все решта це лірика.

хоча я не бачу нічого зазорного в тому, щоб запитати "а в чому взагалі прикол купувати ГМК за такі гроші?" або "корпус клавіатури з алюмінію і шматочка сталі за 800-1000-1200 доларів? ви що там подуріли чи шо?", це цілком норм реакція. пояснити не складно.

а далі вже від людини залежить, наскільки вона готова сприймати досвід відмінний від її власного.
Барбарис
Member

Повідомлення

Ostin: 02.07.2026 12:55 Але коли процвітає снобізм у вигляді " це ж трешак за 50 баксів" - це теж максимально непродуктивний діалог.
Судження на основі вирваної з контексту фрази? Часто за 50 баксів буває трешак, але це проблема не 50 баксів, а виробника/продавця та його політики ціноутворення.
feniks_tm
Member

Повідомлення

Ostin: 02.07.2026 12:55
feniks_tm: 01.07.2026 19:40клавіатури, що коштують $30-50
Це зараз в цій темі прийнято вважати, що 2,2к за клаву - це трешак? :D
Я вище висловлювався щодо доцільності купівлі дорогих речей: кому треба - той купує. Але коли процвітає снобізм у вигляді " це ж трешак за 50 баксів" - це теж максимально непродуктивний діалог.
Я такого не писав же) «Трешак» було у контексті деяких представників за $100-200(а то і 200+) які нічим не краще, а то і гірше за ту ж аулу F75. Не хочу тикати пальцем, але це в основному всякі «ігрові» Steelseries/Razer тощо. Кожна категорія бюджету має свої “bestbuy”, так само як і є “avoid at any cost”. Не можна привʼязуватись лише до вартості, дорожче не дорівнює краще за замовчуванням. Клавіатурне хоббі доволі суб'єктивне і смаки/вимоги у всіх різні, від того і такий величезний розкид по цінам у тому числі.

Відправлено через 24 хвилини 34 секунди:
Ostin: 02.07.2026 12:55 Але коли процвітає снобізм у вигляді " це ж трешак за 50 баксів"
Реальний снобізм - це бігати доказувати що *уявна* клавіатура за 300 баксів нічим не краще *уявної* клавіатури за 30 баксів, при цьому не надаючи жодної конкретики. Дуже зручна позиція, бо дійсно можна знайти той самий трешачок і за 300, і на його основі будувати глобальні висновки :gigi:.
leif
Member

Повідомлення

Інформую, що почався ГБ третього рану analog dreams :write:

Це шикарнючий сет, найкращий кейкап сет в вапорвейв естетиці евар B-)

У мене є він з другого рану, але, мабуть, візьму ще latin базу в цьому. Дуже рекомендую, якщо когось зацікавить. він вживу мега класний
Відповісти