Офіційно: з січня 2028 року Sony припинить випуск дисків для всіх нових ігор на PlayStation

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

odessitmws: 03.07.2026 12:52
Shepard1985: 03.07.2026 08:43Нічого поганого у вірності
ніякого відношення вірність не може стосуватися до предметів
Тут мова не про предмети, а про саму платформу і цілу екосистему. За вашою логікою вірності до держави, до прапору, до культури теж не може бути?
У людей повинна бути якась вибірковість. До прикладу, я не купую китайські бренди, бо я не плачу Китаю за вбивство українців. Я не ставлю власні інтереси понад інтереси держави.
Якби ви вивчали економіку то знали б, що всі успішні компанії роблять ставку на вірного клієнта, на того клієнта, який щодня буде повертатися і буде купувати їхній товар. Від цих клієнтів залежить стабільна дохідність. А ось ті, що мечуться з одного "кіоску" до іншого, на таких майже не зважають.
Не знаю скільки вам років і чи це зрозуміло вам?

Відправлено через 21 хвилину 13 секунд:
Sanьka: 03.07.2026 10:14
Shepard1985: 03.07.2026 08:43. Хтось під тиском розсипається і готовий бути колаборантом, а хтось іде до кінця, до останнього свого подиху. Тому в історії були герої та були зрадники.
А хтось був менеджером з продажів, але пішов в НГУ, проте користується тими девайсами які йому подобаються і не кукурікає на форумах про те які інші не принципові, ага.
Shepard1985: 03.07.2026 08:43це радше про інше.
Це про те, що кукуху тре лікувати :-/
Ви знаєте, що всі сучасні герої та знаменитості виділялися саме неординарністю. Ви ось про матеріальне, бо ваш ментальний світ - це матеріальні блага, це те, що вам ближче до тіла, що ви можете помацати, чим ви можете скористатися.... Для когось кіт, чи пес - це предмет! Для мене це жива істота, це мої друзі, моя сім'я. В якомусь сенсі кожна річ, яку я купую, для мене це не просто річ. Для мене в якомусь сенсі мій автомобіль, мій мотоцикл, ПК, телефон, розумний годинник, і т.д. - це не просто речі, якими я користуюся. Мабуть вам важко це зрозуміти, бо у вас інший ціннісний багаж.
Щодо лікувати куку, то наприклад візьмемо за основу Ісуса, який якщо ви читали Біблію, а це навряд, то ви мали б зрозуміти, що його сприймали за божевільного навіть його ученики, що там вже казати про інших людей, які з ним стикалися впродовж життя. Але цілий світ втратив розум і сьогодні мільярди готові відрізати голови один одному через нього.
Степан Бандера - який викликає жах у поляків та кацапів, почитайте його автобіографію.
І ще цілий перелік таких неординарних особистостей.
Я маю власну думку, маю власні переконання і я буду йти до того, в що я вірю.
У 2000-х роках ПК індустрія помирала, ігор майже не було на ПК, торенти та піратство майже повністю знищили цю платформу, але я в неї повірив тоді, я пережив ці важкі часи разом з нею і я вірю в неї і тепер.
Вам це мабуть важко зрозуміти, бо ви пристосуванець. Це не погано, адже як кажуть у угорців, "У божому зоопарку панує різноманіття тваринного світу". Хоча я атеіст, все таки я вірю в еволюцію.
І ще одна угорська приказка: "Найбільша тварина на землі - це людина".
Гарного дня)
odessitmws
Member

Shepard1985: 03.07.2026 13:46вірності до держави, до прапору, до культури
держава та культура то в нас предмети вже? прапор може бути фізичним але перш за все це символ :rotate:
Shepard1985
Member

odessitmws: 03.07.2026 12:52
Shepard1985: 03.07.2026 08:43Нічого поганого у вірності
ніякого відношення вірність не може стосуватися до предметів
До речі, дякую за українську!;)
Якщо ви дійсно одесит, то я знімаю перед вами капелюха!
:super: :super: :super:

Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
odessitmws: 03.07.2026 14:10
Shepard1985: 03.07.2026 13:46вірності до держави, до прапору, до культури
держава та культура то в нас предмети вже? прапор може бути фізичним але перш за все це символ :rotate:
ПК, як платформа, саме як екосистема та як код... Я не маю на увазі саме залізо:)
odessitmws
Member

Shepard1985: 03.07.2026 14:15Якщо ви дійсно одесит, то я знімаю перед вами капелюха!
так, як людина на службі скажу що краще б поруч були люди російськомовні вмотивовані ніж украіномовні які закордон драпанули :D
заборони ні моральної ні законодавчої на російську нема
kairo
Member

odessitmws: 03.07.2026 14:53ніж украіномовні які закордон драпанули
То найбільші патріоти, такі як пан Шепард, дуже принципові з закордону :lol:
Shepard1985
Member

kairo: 03.07.2026 15:02
odessitmws: 03.07.2026 14:53ніж украіномовні які закордон драпанули
То найбільші патріоти, такі як пан Шепард, дуже принципові з закордону :lol:
Ну а чого майже всі російськомовні повтікали закордон? Не знаєте чому?
Не розумію, як можна далі розмовляти російською, коли тебе щодня вбивають росіяни? Особливо в публічній сфері.

Відправлено через 3 хвилини 16 секунд:
odessitmws: 03.07.2026 14:53
Shepard1985: 03.07.2026 14:15Якщо ви дійсно одесит, то я знімаю перед вами капелюха!
так, як людина на службі скажу що краще б поруч були люди російськомовні вмотивовані ніж украіномовні які закордон драпанули :D
заборони ні моральної ні законодавчої на російську нема
Закордоном в основному всі біженці розмовляють російською. Це 90%.
А в Україні військові об'єкти росіянам здають так само ті, що розмовляють російською. Ще жодного не засудили за це "україномовного".
Так що статистика говорить сама за себе, як не крути.

.
kairo
Member

Shepard1985
Статистика звісно, взята з голови))
odessitmws
Member

Shepard1985: 03.07.2026 15:55Не розумію, як можна далі розмовляти російською
мова сама по собі не може бути поганою, погані можуть бути люди які використовують її як зброю і саме вони відповідальні! особисто для мене важливіше що саме людина каже, а не на якій мові, в нас влада гарно розмовляє але реальних кроків нуль
Filabatya
Member

Класична тема, звалити і розказувати, як нам тут бути :lol:
Shaolin_Style
Member

неизбежное правило форума #1:
спойлер
любая тема рано или поздно скатится в языковой срач :rotate:
kairo
Member

Навіщо ви його намагаєтесь в чомусь переконати?)) Цей пан розповідав мені недавно, що він взагалі не українець, а угорець, який виїхав із Закарпаття. Але й не угорець, тому за Орбана йому не треба закидати. Зараз про якісь принципи розповідає сидячи на виплатах в ЄС)))
Shepard1985
Member

kairo: 03.07.2026 16:10 Shepard1985
Статистика звісно, взята з голови))
Статистика взята з офіційних джерел. Якщо маєте якісь інші дані, то варто їх надати, а так просто набздіти багато розуму мати не треба.
За 2025 рік 3200 впроваджень.
Знаючи, які це регіони, я можу з легкістю сказати, що це 95% російськомовні, але правильніше казати зросійщені....
kairo
Member

Shepard1985: 03.07.2026 17:31Статистика взята з офіційних джерел.
Посилання в студію.
Shepard1985
Member

odessitmws: 03.07.2026 17:08
Shepard1985: 03.07.2026 15:55Не розумію, як можна далі розмовляти російською
мова сама по собі не може бути поганою, погані можуть бути люди які використовують її як зброю і саме вони відповідальні! особисто для мене важливіше що саме людина каже, а не на якій мові, в нас влада гарно розмовляє але реальних кроків нуль
Ви слухали плівки Міндіча? Ви чули, якою мовою там говорять? Ну то які вам ще докази потрібні стосовно гарних людей?
Я ж не кажу про те, що всі хто говорять російською погані, чи я таке казав? Але якщо ви українці, то ваша рідна мова яка? Російська? Я розумію, що важко переходити, я навіть не закликаю до цього, я просто кажу про публічну сферу, ось як наприклад ми тут з вами спілкуємося. Я до 2014 року в публічній сфері теж вживав російську, але в 2014 році мене тригернуло. Я не розумію, як після 2022 року люди все ще намагаються знаходити виправдання? У мене безліч родичів на росії і я з жодним не спілкуюся з 2022 року з поваги до себе, до України, до загиблих за Україну.
І якщо вже ми говоримо про той самий ігровий контент, то я наприклад доначу на локалізацію ігор українською. Якщо ви грали у "Останні з нас" першу частину з неофіційною локалізацією, то там є і мій внесок. Я бажав би грати в українську локалізацію всіх ігор, а не в російську локалізацію, як тут роблять більшість на цьому форумі, тим самим підтримуючи країну агресора і її "культуру". Ви ж розумієте, що це не тільки про мову, це ще і про гроші, про робочі місця.
Ви пам'ятаєте, як росія пручалась, коли в Україні почали дублювати західні фільми? Як ви думаєте чому це відбувалося?
Хоч я і не дуже люблю поляків, але поляк за рідну мову готовий боротися. Немає російськомовного поляка і подивіться на релізи ігр, яка там підтримка мов? Майже всюди є польська локалізація, а поляків всього 38 млн. Подивіться на їхні ігрові студії! 20 років назад Україна була лідером в цій сфері в західній Європі, а сьогодні в нас є декілька студій і декілька франшиз.
Україна мала шалений потенціал, і ще і сьогодні має...
kairo
Member

Shepard1985: 03.07.2026 17:47Ви слухали плівки Міндіча? Ви чули, якою мовою там говорять?
Якби говорили українською, це б все змінило!!!

Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
kairo: 03.07.2026 17:49Хоч я і не дуже люблю поляків, але поляк за рідну мову готовий боротися. Немає російськомовного поляка і подивіться на релізи ігр, яка там підтримка мов? Майже всюди є польська локалізація, а поляків всього 38 млн. Подивіться на їхні ігрові студії! 20 років назад Україна була лідером в цій сфері в західній Європі, а сьогодні в нас є декілька студій і декілька франшиз.
Знову пішов офтоп. Вам там на виплатах немає чим зайнятись? Нудно?))
Shepard1985
Member

kairo: 03.07.2026 17:30
Навіщо ви його намагаєтесь в чомусь переконати?)) Цей пан розповідав мені недавно, що він взагалі не українець, а угорець, який виїхав із Закарпаття. Але й не угорець, тому за Орбана йому не треба закидати. Зараз про якісь принципи розповідає сидячи на виплатах в ЄС)))
У вас проблема з пам'яттю, але можливо і з головою. Я не знаю хто і за що вам платить 3к на місяць, якщо у вас такі проблеми?
Я не українець за національністю, я угорець, але я народився не в Угорщині і не жив там ніколи. Уявіть собі, що в Канаді та США є такі самі українці, які народилися не в Україні і які є такими ж українцями, як ви, можливо кращі від вас, хоча в вашій примітивній уяві, в вашому примітивному світогляді українцями можуть бути тільки ті, хто народилися в Україні. Ну і до Орбана я не маю відношення, бо я ж не жив там і не платив там податки, тому які питання?
І чому я поїхав я теж написав і пояснив. Але до вас не доходить. У вас вчора було 3к, сьогодні 3к, і завтра буде 3к. Ну не всі такі "талановиті і розумні", як ви.

Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:
kairo: 03.07.2026 17:40
Shepard1985: 03.07.2026 17:31Статистика взята з офіційних джерел.
Посилання в студію.
Офіційний сайт СБУ!
За 3к на місяць не важко буде знайти інфу!
kairo
Member

Shepard1985
Я на відмінну від вас, працюю в Україні, забезпечую робочі місця та плачу податки. Ваші пустопорожні демагогії про принципи та мову, це все картонний патріотизм. Ніякої користі від вас Україні немає, прийміть це і не обманюйте себе.

Відправлено через 37 секунд:
Shepard1985: 03.07.2026 17:57не важко буде знайти інфу!
Це ж ви заявили про статистику, надайте посилання.
Shepard1985
Member

kairo: 03.07.2026 17:50
Shepard1985: 03.07.2026 17:47Ви слухали плівки Міндіча? Ви чули, якою мовою там говорять?
Якби говорили українською, це б все змінило!!!

Так, було б інакше, я в цьому переконаний. Люди, які свідомо обирають культуру, а мова це частина культурної спадщини будь-якого народу, вони живуть за іншими принципами і правилами.
Але ви не напружуйте свої "мізки", вам цього на жаль не зрозуміти.

Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
kairo: 03.07.2026 17:49Хоч я і не дуже люблю поляків, але поляк за рідну мову готовий боротися. Немає російськомовного поляка і подивіться на релізи ігр, яка там підтримка мов? Майже всюди є польська локалізація, а поляків всього 38 млн. Подивіться на їхні ігрові студії! 20 років назад Україна була лідером в цій сфері в західній Європі, а сьогодні в нас є декілька студій і декілька франшиз.
Знову пішов офтоп. Вам там на виплатах немає чим зайнятись? Нудно?)

Дуже смішно. Хоча ні, дуже примітивно, як завжди, хоч і українською. Мабуть батьки на більше не були здатні, все ж таки гени...

Відправлено через 2 хвилини 25 секунд:
Shepard1985: 03.07.2026 17:57не важко буде знайти інфу!
Це ж ви заявили про статистику, надайте посилання.
Офіційний сайт СБУ!
Або скористайтесь штучним інтелектом, якщо власного бракує.
kairo
Member

Shepard1985: 03.07.2026 18:01Так, було б інакше, я в цьому переконаний.
Це б були не крадії, а справжні патріоти! Якщо вони це все у вишиванці робили б, то взагалі герої!
Мабуть батьки на більше не були здатні, все ж таки гени...
Чувак, лікуйся.
Або скористайтесь штучним інтелектом, якщо власного бракує.
Ясно, злився.
Shepard1985
Member

kairo: 03.07.2026 18:00 Shepard1985
Я на відмінну від вас, працюю в Україні, забезпечую робочі місця та плачу податки. Ваші пустопорожні демагогії про принципи та мову, це все картонний патріотизм. Ніякої користі від вас Україні немає, прийміть це і не обманюйте себе.

Ну про користь державі, від таких, як ви - це дискусійне питання.
Я платив теж податки і зараз плачу теж.
Я хоч і працюю закордоном, але справно доначу на різні фонди щомісячну суму в рази більшу, ніж платив би у вигляді податків з тієї зарплати, яку би я отримав в Україні! І уявіть собі - я це роблю добровільно! Важко уявити, чи не так? І ще на додачу - країна, в якій я наразі працюю і сплачую податки, входить у першу п'ятірку донорів по допомозі! Тобто 90 мільярдів, які отримала Україна, аби могла боротися - це теж маленький результат моєї праці.
І мені за це не соромно.

Відправлено через 3 хвилини 57 секунд:
kairo: 03.07.2026 18:04 Це б були не крадії, а справжні патріоти! Якщо вони це все у вишиванці робили б, то взагалі герої.

Не в вишиванці справа!!! Москаль може на себе вдягнути вишиванку і навіть вивчити мову, але він назавжди залишиться москалем! Боже, ким ти чудо працюєш і хто тобі платить гроші ще за це?!
Ответить