Тут мова не про предмети, а про саму платформу і цілу екосистему. За вашою логікою вірності до держави, до прапору, до культури теж не може бути?odessitmws: ↑ 03.07.2026 12:52ніякого відношення вірність не може стосуватися до предметівShepard1985: ↑ 03.07.2026 08:43Нічого поганого у вірності
У людей повинна бути якась вибірковість. До прикладу, я не купую китайські бренди, бо я не плачу Китаю за вбивство українців. Я не ставлю власні інтереси понад інтереси держави.
Якби ви вивчали економіку то знали б, що всі успішні компанії роблять ставку на вірного клієнта, на того клієнта, який щодня буде повертатися і буде купувати їхній товар. Від цих клієнтів залежить стабільна дохідність. А ось ті, що мечуться з одного "кіоску" до іншого, на таких майже не зважають.
Не знаю скільки вам років і чи це зрозуміло вам?
Відправлено через 21 хвилину 13 секунд:
Ви знаєте, що всі сучасні герої та знаменитості виділялися саме неординарністю. Ви ось про матеріальне, бо ваш ментальний світ - це матеріальні блага, це те, що вам ближче до тіла, що ви можете помацати, чим ви можете скористатися.... Для когось кіт, чи пес - це предмет! Для мене це жива істота, це мої друзі, моя сім'я. В якомусь сенсі кожна річ, яку я купую, для мене це не просто річ. Для мене в якомусь сенсі мій автомобіль, мій мотоцикл, ПК, телефон, розумний годинник, і т.д. - це не просто речі, якими я користуюся. Мабуть вам важко це зрозуміти, бо у вас інший ціннісний багаж.Sanьka: ↑ 03.07.2026 10:14А хтось був менеджером з продажів, але пішов в НГУ, проте користується тими девайсами які йому подобаються і не кукурікає на форумах про те які інші не принципові, ага.Shepard1985: ↑ 03.07.2026 08:43. Хтось під тиском розсипається і готовий бути колаборантом, а хтось іде до кінця, до останнього свого подиху. Тому в історії були герої та були зрадники.Це про те, що кукуху тре лікуватиShepard1985: ↑ 03.07.2026 08:43це радше про інше.![]()
Щодо лікувати куку, то наприклад візьмемо за основу Ісуса, який якщо ви читали Біблію, а це навряд, то ви мали б зрозуміти, що його сприймали за божевільного навіть його ученики, що там вже казати про інших людей, які з ним стикалися впродовж життя. Але цілий світ втратив розум і сьогодні мільярди готові відрізати голови один одному через нього.
Степан Бандера - який викликає жах у поляків та кацапів, почитайте його автобіографію.
І ще цілий перелік таких неординарних особистостей.
Я маю власну думку, маю власні переконання і я буду йти до того, в що я вірю.
У 2000-х роках ПК індустрія помирала, ігор майже не було на ПК, торенти та піратство майже повністю знищили цю платформу, але я в неї повірив тоді, я пережив ці важкі часи разом з нею і я вірю в неї і тепер.
Вам це мабуть важко зрозуміти, бо ви пристосуванець. Це не погано, адже як кажуть у угорців, "У божому зоопарку панує різноманіття тваринного світу". Хоча я атеіст, все таки я вірю в еволюцію.
І ще одна угорська приказка: "Найбільша тварина на землі - це людина".
Гарного дня)