Купую 4K HDR в Apple TVXXXshadyXXX: ↑ 01.07.2026 22:36Я наверное один из немногих кто BDRemux качает
Новини
Останні статті і огляди
Офіційно: з січня 2028 року Sony припинить випуск дисків для всіх нових ігор на PlayStation
-
MVE
Member
-
Sanьka
Member
Як показує практика ( особиста) то купивши ПС5 блурей, я за весь час придбав аж 1!!! диск ( МК 11 ультимейт, і то через те, що цифровий варік заборонили в уа регіоні через типу пропаганду совка чи що там.... І це в Морталкомбаті де просто файтинг
Короче якась фігня була на той час з доступністю МК11)
Решту ігор купував на розпродажах з 50-70% знижкою дешевше ніж ті диски.
Тому навіть як власних дискової консолі , абсолютно не парюсь. Тим більш ще цілих 2 роки є на нові тайтли + старі завжди будуть в дисках для бажаючих.
Решту ігор купував на розпродажах з 50-70% знижкою дешевше ніж ті диски.
Тому навіть як власних дискової консолі , абсолютно не парюсь. Тим більш ще цілих 2 роки є на нові тайтли + старі завжди будуть в дисках для бажаючих.
-
kairo
Member
В мене була в свій час ПС4 Про, так я за два роки так і не купив жодного диску.Sanьka: ↑ 01.07.2026 23:56Як показує практика ( особиста) то купивши ПС5 блурей, я за весь час придбав аж 1!!! диск
-
Shepard1985
Member
Я нещодавно про це писав тут, а консолобидло з мене сміялося)
Це було десь з місяць тому)
Всі так хвалили Соні, що Соні ось ексклюзиви свої не буде випускати на ПК, що гайки закручувати не буде, підписка дорожчати не буде, диски можна купувати, і т.д..
Люди можуть по 3к заробляти на місяць, але мізки за ці гроші не купиш.
І що ж каже колишній директор Соні про те, що Соні не збирається випускати ігри на ПК? Він каже, що теперішнє керівництво - лохи) Навіть він розуміє, що більша аудиторія - більше грошей, більше можливостей. І він навів приклад, що ПК ринок ігор зріс за рік на 12%, а консольний ринок майже без змін.
Ну я казав, що консоль - це рабство.
Ну деякі люди обирають собі пасивну форму існування і в основному таким байдуже якою мовою спілкуватися, куди їх будуть довбити і скільки разів на день, головне, щоб довбили і чим довше, тим краще.
Це було десь з місяць тому)
Всі так хвалили Соні, що Соні ось ексклюзиви свої не буде випускати на ПК, що гайки закручувати не буде, підписка дорожчати не буде, диски можна купувати, і т.д..
Люди можуть по 3к заробляти на місяць, але мізки за ці гроші не купиш.
І що ж каже колишній директор Соні про те, що Соні не збирається випускати ігри на ПК? Він каже, що теперішнє керівництво - лохи) Навіть він розуміє, що більша аудиторія - більше грошей, більше можливостей. І він навів приклад, що ПК ринок ігор зріс за рік на 12%, а консольний ринок майже без змін.
Ну я казав, що консоль - це рабство.
Ну деякі люди обирають собі пасивну форму існування і в основному таким байдуже якою мовою спілкуватися, куди їх будуть довбити і скільки разів на день, головне, щоб довбили і чим довше, тим краще.
-
Hotspur
Member
у бояр стім гог епік де взагалі все дарятьXXXshadyXXX: ↑ 01.07.2026 15:59 Если так вспомнить, у ПК уже давно нет дисков, а когда были диски, то шли они с кодом активации(в стиме), и после активации кода, диск с игрой превращался в тыкву. Ну а так да, у истинных ПК Бояр сейчас праздник, можно консоле холопов троллить
![]()
-
kairo
Member
Досі пече?Shepard1985: ↑ 02.07.2026 00:10Люди можуть по 3к заробляти на місяць, але мізки за ці гроші не купиш.
-
S0N1C
Member
ПК боярє вже носом крутять від безкоштовних ігор і ігор зі знижкою меньше 75%

-
MVE
Member
Ніхто так не підтримує розробників, як пк бояри на розпродажі в Steam 
-
Аціо
Member
Та хлопці чого ото чубитесь?
Це ж цілком логічно що нова консоль буде без дисків, ви що інсайди не читали?
Нове покоління графіки, консоль, та рушій для більшості ігор з великою долею вірогідності - більшість проектів вимагатиме 500гб-1тб пам'яті для однієї гри, це що по 10 дисків робити короби? Ну а флеш пам'ять недешева тому також відпадає. Так що невдовзі настають часи коли ПК чи консоль без 30тб+ носія і ігровими не назвати. Тільки це таємниця, кажіть що то мені наснилось якщо будуть питати.
Це ж цілком логічно що нова консоль буде без дисків, ви що інсайди не читали?
Нове покоління графіки, консоль, та рушій для більшості ігор з великою долею вірогідності - більшість проектів вимагатиме 500гб-1тб пам'яті для однієї гри, це що по 10 дисків робити короби? Ну а флеш пам'ять недешева тому також відпадає. Так що невдовзі настають часи коли ПК чи консоль без 30тб+ носія і ігровими не назвати. Тільки це таємниця, кажіть що то мені наснилось якщо будуть питати.
-
daesz
Member
Соснольщики, а що із личком? 
-
Sanьka
Member
Як одне корелюється з іншим я не знаю, походу тебе попаяло моцноShepard1985: ↑ 02.07.2026 00:10Ну я казав, що консоль - це рабство.
Не кажучи про те, що у багатьох консольщиків є ПК (а то і не один ПК)