Геральт
Повно там класних перків для бойовки, і зв'язки ударів і кровопускання і стан, всім користувався, коли розкачався то можна просто забивати людей лкм, впринципі як і в більшості рпг. Юзлесс перки присутні не сперечатимусь, але коли замислитись над тим що персонаж не пускає файрболи то вони доволі логічні і багато з них зроблені для того щоб закривати мінуси які набираєш при проходженні на хардкорі. Ф4 для мене просто погана гра тому я не буду з нею порівнювати.
Новини
Останні статті і огляди
Продажі Kingdom Come: Deliverance II сягнули шести мільйонів копій, гра отримала знижку 60%
-
Phos4
Member
-
Samilo
Member
Гра і далі житиме.
Інструментарій є, моди є, майстерня стім є, регребальність є.
Взяв на розпродажі і геть потонув в ній
Інструментарій є, моди є, майстерня стім є, регребальність є.
Взяв на розпродажі і геть потонув в ній
-
Inqizitor2022
Member
Экспедиция 33 это весьма унылая квест-бродилка с убогой боёвкой, которую прикрепили на отвались как чужеродный элемент, к РПГ это не имеет никакого отношения, если убрать боёвку и сделать маркеры заданий - будет сносный квест, которым игра и является. Я не могу сказать, что это плохой квест, сделано всё кроме боёвки неплохо, сюжет, интересный мир и существа. Машинариум, TOHU, Dreamfall и так далее - вот игры похожие на Экспедицию. Более того, я при прохождении ловил Дримфола флешбеки, но Зои не было.Vladys77: ↑ 27.06.2026 23:31 І нааіть у вузькому сегменті RPG у Expedition 33 краща та гдибша прогресія, не кажучі про сюдет, який тебе захоплює з перших 10 хв.