Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
leshk
Junior

Повідомлення

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Востаннє редагувалось 02.06.2015 19:00 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
vdemeshko
Member

Повідомлення

QFlash
а ты сам прочел что написано :lol: что мешает делать выравнивание громкости TrueRMS мультиметром на тестовом тоне 1кГц (ок даже 100Гц) - расскажи подробно про невозможность этого, учитывая что осцилограф дома есть у скольких людей в отличии от мультиметра .. Я уже молчу про теорему Шенона по которой в аналоговом сигнале динамический диапазон и отношение сигнал/шум (S/N) математически тождественны и в аналоге информация и детализация звука неотделимы от его энергетической амплитуды (напряжения). Казалось бы причем тут напряжение и output level (gain) matching :rotate: казалось бы как тут влияет напряжение на возможнсти передавать аудиоинформацию с можно сказать "слоями" с разным напряжением - взрыв, раскат, затухание/послезвучие.. у нас есть пик взрыва, рокот, раскат взрыва и послезучия и разлет осколков и все имеет свою амплитуду..
Востаннє редагувалось 26.06.2026 14:35 користувачем vdemeshko, всього редагувалось 1 раз.
QFlash
Member

Повідомлення

vdemeshko: 26.06.2026 14:13а ты сам прочел что написано что мешает делать выравнивание громкости мультиметром на тестовом тоне 1кГц - расскажи подробно .. Я уже молчу про теорему Шенона по которой в аналоговом сигнале динамический диапазон и отношение сигнал/шум (S/N) математически тождественны и в аналоге информация и детализация звука неотделимы от его энергетической амплитуды (напряжения). Казалсь бы причем тут напряжение и output level (gain) matching
До лампочки. Ти умову виконав???
Без фізики, без знань, без математики - виконай умову.
Якщо є сумніви - запитай розумних людей.
vdemeshko
Member

Повідомлення

QFlash
с математекой я подозреваю у меня лучше чем у тебя :gigi: шо до лампочки? ты ответил на мой вопрос - можно ли сделать выравнивание уровня громкости мультиметром(TrueRMS) на тестовом тоне(50, 100Гц, 1кГц) в бытовых условиях - да\нет? смысл какой в демагогии про осцилографы если его нет дома у большинства в отличии от мультиметров.
Востаннє редагувалось 26.06.2026 14:46 користувачем vdemeshko, всього редагувалось 1 раз.
Z440_User
Member

Повідомлення

QFlash: 26.06.2026 21:26 Ви ніколи не почуєте того самого звучання яке я кожен день слухаю
І слава богу.

Я тобі вже писав.
Твій 10гдш може співати, але після тюнінгу підвісів, котушки, конуса-розсіювача, на відкритих щитах, з лампою, якийсь джаз типу вокал+рояль, чи рояль+гітара, чи ще щось таке, де немає низького низу та високого верху.

В іншому випадку, рівень АС на 10гдш - китайські масові блютуз-колонки.
Z440_User
Member

Повідомлення

QFlash на тобі loopback графік з REW мого Creative X-FI при створені референсного калібровочного файлу.
на графіку обидва канали. Режим 24/96
спойлер
L+R.jpg
Навіть тримай такий графік з моєї X-FI
спойлер
left-0.jpg
Та заспокойся нарешті.
QFlash
Member

Повідомлення

Z440_User
То не то . Там немає роботи тонкорпеціі
Ті графіки до сраки - критично.
Ти зроби як я робив, щоб полички побачити.

Відправлено через 3 хвилини 17 секунд:
Зроби як я зробив.

Відправлено через 58 секунд:
Як я зробив...
Z440_User
Member

Повідомлення

QFlash, іншого не буде. Я не збираюсь совати свою ~300кг тумбу з апаратом та плівками, щоб витягти з неї преамп для зняття графіків, які на уй нікому не потрібні, в першу чергу мені особисто. :-/
Radio Bay
Member

Повідомлення

Fiio K13 R2R DAC Demo
Radio Bay
Member

Повідомлення

Жирнюча яка звучара на Fiio K13 R2R DAC Demo вище, чисто кайфанути
tablestikus
Member

Повідомлення

Radio Bay: 27.06.2026 02:03 Жирнюча яка звучара на Fiio K13 R2R DAC Demo вище, чисто кайфанути
Дик я ж казав все ок у нього зі звуком.
Radio Bay
Member

Повідомлення

tablestikus: 27.06.2026 08:03Дик я ж казав все ок у нього зі звуком
Я розумів, що ок за відгуками. Я знаю, де читати, але сам не чув. Тут попався саундтест: виклав, виказав свою думку, а не переказав чужу. Не сподобалось не виклав би, я не люблю какахи обговорювати :)

Відправлено через 5 годин 54 хвилини 24 секунди:
Нажаль на тесті не було чогось рокового, в мене для таких випадків Motorhead - Ace of Spades. Тестова річ на усі віки.
Багато хто злівається. Треба треба грати швидко, жирно та рітмічно, до того ж мастерінг старий, не розрахований на смартфони та бумбокси
спойлер

Хоча і це можна, молодий Трухільйо на басу, він вже тоді пальцямі грав те, що усі гають медіатором )
MSiAventador
Member

Повідомлення

Radio Bay
Лайк, вже качаю Everything Louder Forever - The Very Best Of B-)
P.S. Заодно новинку The Pretty Reckless - Dear God.
Radio Bay
Member

Повідомлення

MSiAventador
В основі Моторхеад звичайний рокенролл, прислухаєшся :)
От тобі для розуміння, як Леммі із звичаного рокенролу зробив Моторхеад, теорія та практика )

Рокенролл )
Radio Bay
Member

Повідомлення

MSiAventador
Если уж смотришь туда, то вот iconic
спойлер

Відправлено через 22 хвилини 50 секунд:
И помни, єто классическицй рокенролл ), Завис на Моторах )
MSiAventador
Member

Повідомлення

Radio Bay
Класика...
RoMiLiUs
Member

Повідомлення

Шось є заворожуюче як цей басист грає. Як сам саунд, так і сама техніка гри. Я вважаю, що Чак одобрив би.

На Дінах цей бас так жирно, натурально та об'ємно грає, що аж трохи лячно спочатку було.
timetron666
Member

Повідомлення

Народ, не підкажете FiiO K11 R2R, буде хороший апарат, для барєрів 990про?
vdemeshko
Member

Повідомлення

timetron666
а почему не обычный K11 (в это версии R2R реализован еще проще - там хоть балансная схема и разделение каналов лучше)? :) ладно когда К13 хотя иметь больше мощность, полный баланс(разеделдение каналов) и блутуз.. кстати пишут что осень готовится выйти дельта-сигма вариант Fiio K13 :shuffle:
Hotspur
Member

Повідомлення

timetron666: 28.06.2026 15:40 Народ, не підкажете FiiO K11 R2R, буде хороший апарат, для барєрів 990про?
без R2R
Radio Bay
Member

Повідомлення

Я б взяв R2R, але то діло смаку. Я люблю музіку, а не ццц

Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
Ліпше К13, там БЖ норм, накопич, порада
Відповісти