Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
QFlash
Member
Нашо ти ту х-ну пориш? Проблеми з понятійним апаратом чи шо.vdemeshko: ↑ 26.06.2026 13:19да да именно осцилографом - такой инструмент, который у каждого под рукой вечер ауительных историй у костра... то есть банальным тестовым тоном 1кГц с мультиметром никак нельзя нельзя сделать output level matching ? think about it(c) meme лови фофан в обратку
Ти читав вище? Ти хоть шось почитав і потім 10 раз почитав щоб зрозуміти. У-бок.
-
vdemeshko
Member
QFlash
а ты сам прочел что написано
что мешает делать выравнивание громкости TrueRMS мультиметром на тестовом тоне 1кГц (ок даже 100Гц) - расскажи подробно про невозможность этого, учитывая что осцилограф дома есть у скольких людей в отличии от мультиметра .. Я уже молчу про теорему Шенона по которой в аналоговом сигнале динамический диапазон и отношение сигнал/шум (S/N) математически тождественны и в аналоге информация и детализация звука неотделимы от его энергетической амплитуды (напряжения). Казалось бы причем тут напряжение и output level (gain) matching
казалось бы как тут влияет напряжение на возможнсти передавать аудиоинформацию с можно сказать "слоями" с разным напряжением - взрыв, раскат, затухание/послезвучие.. у нас есть пик взрыва, рокот, раскат взрыва и послезучия и разлет осколков и все имеет свою амплитуду..
а ты сам прочел что написано
Востаннє редагувалось 26.06.2026 14:35 користувачем vdemeshko, всього редагувалось 1 раз.
-
QFlash
Member
До лампочки. Ти умову виконав???vdemeshko: ↑ 26.06.2026 14:13а ты сам прочел что написано что мешает делать выравнивание громкости мультиметром на тестовом тоне 1кГц - расскажи подробно .. Я уже молчу про теорему Шенона по которой в аналоговом сигнале динамический диапазон и отношение сигнал/шум (S/N) математически тождественны и в аналоге информация и детализация звука неотделимы от его энергетической амплитуды (напряжения). Казалсь бы причем тут напряжение и output level (gain) matching
Без фізики, без знань, без математики - виконай умову.
Якщо є сумніви - запитай розумних людей.
-
vdemeshko
Member
QFlash
с математекой я подозреваю у меня лучше чем у тебя
шо до лампочки? ты ответил на мой вопрос - можно ли сделать выравнивание уровня громкости мультиметром(TrueRMS) на тестовом тоне(50, 100Гц, 1кГц) в бытовых условиях - да\нет? смысл какой в демагогии про осцилографы если его нет дома у большинства в отличии от мультиметров.
с математекой я подозреваю у меня лучше чем у тебя
Востаннє редагувалось 26.06.2026 14:46 користувачем vdemeshko, всього редагувалось 1 раз.
-
QFlash
Member
Куда я попав...... Ти шо б. у.еvdemeshko: ↑ 26.06.2026 14:35с математекой я подозреваю у меня лучше чем у тебя шо до лампочки? ты ответил на мой вопрос - можно ли сделать выравнивание уровня громкости мультиметром(TrueRMS) на тестовом тоне в бытовых условиях - да\нет?
Ну так це було зовсім критично.
-
vdemeshko
Member
Золотые слова Юрий Венедиктович (с) на средючке аж слезу пустилScoffer: ↑ 25.06.2026 10:02Не потрібно. Якщо хочеш вfeson: ↑ 25.06.2026 09:45но мерить нужно осцилографом амплитуды синусоиды сигналатися що осцилограф в наявності то можна, але прям необхідно - ні. Вольтметр в режим змінного струму, на вхід один і той самий короткоперіодичний сигнал, можна синусоїду, можна рожевий шум, головне щоб не сердючку якусь, і все, порівнюй собі на здоров'є.
Отправлено спустя 7 минут 9 секунд:
да не вопрос можем поговорить про прикладную математику и формулу Шенона )) проверим и как у тебя с физикой на этой формулеQFlash: ↑ 26.06.2026 14:39Куда я попав......
Востаннє редагувалось 26.06.2026 15:01 користувачем vdemeshko, всього редагувалось 1 раз.
-
QFlash
Member
Z440_User
Слухай, я там нічого не можу зроміти по тих приватних. Це якесь лайно собаче.
Пиши тут, чи як?
Ти зробив заміри?
Найскладніше завдання витягнути поличку або опустити. Тут придурки цього не розуміють.
Там вище є пояснення, а ніхто читати не хоче.
До речі, це питання частково вирішили інженери Mcintosh змістивши точку відліку.
Там на графіку помітне зміщення в бік 500
У кого є варіанти кращі?
Слухай, я там нічого не можу зроміти по тих приватних. Це якесь лайно собаче.
Пиши тут, чи як?
Ти зробив заміри?
Найскладніше завдання витягнути поличку або опустити. Тут придурки цього не розуміють.
Там вище є пояснення, а ніхто читати не хоче.
До речі, це питання частково вирішили інженери Mcintosh змістивши точку відліку.
Там на графіку помітне зміщення в бік 500
У кого є варіанти кращі?
-
Radio Bay
Member
Бо всім поh і ніхто не вчитується у твій спам — ці прориви підсвідом'я.QFlash: ↑ 26.06.2026 15:00Там вище є пояснення, а ніхто читати не хоче
Ти міг би пійти на профільні форуми з такими питаннями, бросав назви, лінки сайтів, де дійсно люди розуміють у конструюванні електроніки, бо то теми для них, але там таких рвуть, як тузик грелку.
Це ж улюблена тема таких паялкіних/вимірялкних - вумнічати на непроф. форумах, бо звідти їх женуть аміачними пряпками, тому вони засірають гілки там, де не женуть.
-
QFlash
Member
Так, але то є найкращий укрїнський форум. До того технічний.Radio Bay: ↑ 26.06.2026 15:32Ти міг би пійти на профільні форуми з такими питаннями, бросав назви, лінки сайтів, де дійсно люди розуміють у конструюванні електроніки, бо то теми для них, але там таких рвуть, як тузик грелку.
Це ж улюблена тема таких паялкіних/вимірялкних - вумнічати на непроф. форумах, бо звідти їх женуть аміачними пряпками, тому вони засірають гілки там, де не женуть.
Думаю no problemo
Тим більше у мене є знання.
Цими знаннями я готовий ділитися.
Востаннє редагувалось 26.06.2026 15:58 користувачем QFlash, всього редагувалось 1 раз.
-
Radio Bay
Member
Ти реально дурень? Тут подтрібні люди з довідом в констнуюванні, бажано, в профільною освітою, тут є декілька, але вони крутять віска, глядячі на тебе так же, як і іншіQFlash: ↑ 26.06.2026 15:34Так, але то є найкращий укрїнський форум. До того технічний
-
QFlash
Member
Radio Bay
Ти виконав умову? У тебе є результат. Форум про аудіокарти: Зроби замір хоча б однієї і надай графік.........
Просто зроби.
Ти виконав умову? У тебе є результат. Форум про аудіокарти: Зроби замір хоча б однієї і надай графік.........
Просто зроби.
-
Radio Bay
Member
Йди на ..., воно умови мені буде ставити, зовсім з глузду зїхавQFlash: ↑ 26.06.2026 15:46Зроби замір хоча б однієї і надай графік.........
Причому вічливо тебе посилають вже не перший раз
Востаннє редагувалось 26.06.2026 16:11 користувачем Radio Bay, всього редагувалось 1 раз.
-
QFlash
Member
Цікаве життя уТебе.Radio Bay: ↑ 26.06.2026 15:43Ти реально дурень?
Відправлено через 1 хвилину :
Це так не працює.Radio Bay: ↑ 26.06.2026 15:43Тут подтрібні люди з довідом в констнуюванні, бажано, в профільною освітою, тут є декілька, але вони крутять віска, глядячі на тебе так же, як і інші
Відправлено через 2 хвилини 24 секунди:
Просто зроби це.Radio Bay: ↑ 26.06.2026 16:10Йди на ..., воно умови мені буде ставити, зовсім з глузду зїхав
-
Radio Bay
Member
Ага, працює спамити у форумах, де ніхто не розуміє у теміQFlash: ↑ 26.06.2026 16:12Це так не працює
Востаннє редагувалось 26.06.2026 16:21 користувачем Radio Bay, всього редагувалось 1 раз.
-
QFlash
Member
Є моменти, і це моя вина пов'язана з алгоритмом подання інформаціїRadio Bay: ↑ 26.06.2026 16:16Ага, працює спамити у форумах, де ніхто не розуміє в темі
Скоро будуть мікрохи + нові графіки.....
-
Radio Bay
Member
QFlash
До речі, я тобі вище накидав гарній некошновний ап, котрий дійсно виведе систему на інший рівень на відміну від колупання паяльником у гарному підсилювачі, який взагалі не треба чіпати. Це буде у 100 разів ефективніше твоїх колупань
До речі, я тобі вище накидав гарній некошновний ап, котрий дійсно виведе систему на інший рівень на відміну від колупання паяльником у гарному підсилювачі, який взагалі не треба чіпати. Це буде у 100 разів ефективніше твоїх колупань
-
QFlash
Member
Дякую. це не то. Мені потрібне то що я вказував вище.Radio Bay: ↑ 26.06.2026 16:26До речі, я тобі вище накидав гарній некошновний ап, котрий дійсно виведе систему на інший рівень на відміну від колупання паяльником у гарному підсилювачі, який взагалі не треба чіпати. Це буде у 100 разів ефективніше твоїх колупань
-
Radio Bay
Member
Гарний звук не потрібен, потрібно маятися муйнею, зрозуміло, питань не маю, записаноQFlash: ↑ 26.06.2026 16:41Дякую. це не то
-
QFlash
Member
Цікавий варіант. Я так не працюю. Пройшов, щоб швидко і без моментів.Radio Bay: ↑ 26.06.2026 16:48Гарний звук не потрібен, потрібно маятися муйнею, зрозуміло, питань не маю, записано
-
Radio Bay
Member
Що ти там пройшов? У тебе колонки та джерело лайно і гарних колонок та джерел ніколи не було, їх просто треба замінити, це так же просто, як 2х2, а ти маєшся муйньою і розумного результату не будеQFlash: ↑ 26.06.2026 16:54Пройшов, щоб швидко і без моментів