Прогрес ARM процесорів

Обсуждение всего, что связано с CPU
Відповісти
Автор
Повідомлення
yuriy_dd
Member

Повідомлення

leif: 25.06.2026 18:41 А звідки ти знаєш що це реальний користувач?
так я ж вам пропоную знайти інших
leif: 25.06.2026 18:41Саме тому існують огляди
ну у мене кращі результати ніж в оглядах
leif
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 25.06.2026 19:01 ну у мене кращі результати ніж в оглядах
Ти це про "43+ години ютубу" знову? :lol:
yuriy_dd: 25.06.2026 19:01 так я ж вам пропоную знайти інших
Мені було б достатньо оглядів по цьому питанню, якби я зацікавився, але якщо тобі треба — шукай.

Взагалі дивно очікувати, що в інтернеті якомусь ноунейму чи юзеру з донною репутацією (як у тебе) буде якась довіра. Її апріорі словам немає. Немає ніякої довіри тому, що пишеш ти, немає ніякої довіри тому, що просто написав якийсь ноунейм нічим не підкріпивши. Змирись

З пруфами інша історія, але вони мають бути дуже потужні
denon312
Member

Повідомлення

How much is Apple increasing prices?

Today’s price increases affect a ton of different Apple products, including the base starting price on things like MacBook Air, MacBook Neo, and more.

Macs

MacBook Neo: $699 (up from $599)
13-inch MacBook Air: $1,299 (up from $1,099)
15-inch MacBook Air: $1,499 (up from $1,299)
M5 MacBook Pro: $1,999 (up from $1,699)
M5 Pro MacBook Pro: $2,499 (up from $2,199)
M5 Max MacBook Pro: $4,099 (up from $3,599)
iMac: $1,499 (up from $1,299)
M4 Max Mac Studio: $2,499 (up from $1,999)
M3 Ultra Mac Studio: $5,299 (up from $3,999)

iPads

iPad: $449 (up from $349)
11-inch iPad Air: $749 (up from $599)
13-inch iPad Air: $949 (up from $749)
11-inch iPad Pro: $1,199 (up from $999)
13-inch iPad Pro: $1,499 (up from $1,299)
iPad mini: $599 (up from $499)

More products:

Apple TV 4K: $199 (up from $129)
HomePod: $349 (up from $299)
HomePod mini: $129 (up from $99)
Vision Pro: $3,699 (up from $3,499)
orange_deer
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 25.06.2026 18:09 ці сайти не можуть публікувати офіційну специфікацію, можуть лише результати тестів
прекрасно, і навіть в цьому випадку їх тести це єдине що можна знайти близько до специфікації і вони говорять що 100 градусів це максимальна безпечна температура. а тому 108 це не норма. хочете довести протилежне - надайте тести які говорять інакше
yuriy_dd: 25.06.2026 18:09
orange_deer: 25.06.2026 17:54ви чітко сказали, що: 108 градусів це в межах специфікацій виробника але коли я надаю вам посилання на реальні специфікації
Епл цього не публікує.
так а хто вас за язик тягнув казати що 108 градусів це в межах специфікацій виробника? :rotate:
виходить сказали маячню/неправду/брехню (можете вибрати те що вам більше підходить), потім коли я вас на цьому зловив, ви цього не визнали, і почали викручуватись що от у всіх ейрах таке буває і нічого, де масові відмови М1 і так далі. але факт залишається фактом - ви сказали що 108 градусів це нормальна температура в межах специфікацій виробника - а потім виявилось що цих специфікацій немає в публічному доступі. отже ви збрехали і не визнали цього
denon312
Member

Повідомлення

leif: 25.06.2026 18:41 А звідки ти знаєш що це реальний користувач?
Юра атвічає що це відгук реальний, бо він його сам і написав :)
yuriy_dd
Member

Повідомлення

leif: 25.06.2026 19:19Ти це про "43+ години ютубу" знову?
у мене є докази, у вас нема нічого. Навіть просто включити ноут і щоб він пропрацював стільки
leif: 25.06.2026 19:19 Мені було б достатньо оглядів по цьому питанню, якби я зацікавився, але якщо тобі треба — шукай.
ця тема саме про прогресс, я розумію ви та інші - приходять отримати порцію доказів які вони ліниві рукожопи, і йдуть спати
leif: 25.06.2026 19:19чи юзеру з донною репутацією (як у тебе) буде якась довіра
звичайно що довіра є до тих хто може довести свою думку, ви не можете. Нічого страшного.
За якийсь час коли мені ви станене не цікаві - я вас заблокую.
orange_deer
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 25.06.2026 18:09 фанати х86 - вам подобається така автономність? заявляють 43 год, по факту 4-6?
у відповідь на ваші питання про автономність, швидкодію і так далі:
Ви дуже переживаєте - а мені і всім іншим користувачам - все одно.
yuriy_dd
Member

Повідомлення

orange_deer: 25.06.2026 20:44а мені і всім іншим користувачам - все одно
тоді вам не має бути цікавим прогрес, і ви можете не писати в цій темі

і далі користуватись своїм якимось старим ноутом чи що там у вас
orange_deer
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 25.06.2026 20:50 і далі користуватись своїм якимось старим ноутом чи що там у вас
головний клоун форуму на ім'я Юра як завжди, там де його зловили на брехні він це все проігнорував, так ніби і не було цього :rotate:

і далі за своє - що ви тут робите якщо вас не цікавить прогрес - користуйтесь далі своїм хламом і далі.
алло, ви користуєтесь ноутом на процесорі який вийшов на рік раніше за мій. і тримаєте вдома зоопарк з х86 ноутів які теж явно не за останній рік були куплені. і поко f1 у вас був поки не тріснув екран. старе барахло тут ви збираєте, не я :lol:
Tetronga
Member

Повідомлення

Арм ноутбук (на вінді) може крутити Ютюб дофіга годин :teacher: Бо це єдине, на що він здатен :lol:
yuriy_dd
Member

Повідомлення

orange_deer: 25.06.2026 20:59алло, ви користуєтесь ноутом на процесорі який вийшов на рік раніше за мій
точно згадав, у вас райзен якийсь, але через свою скромність - автономність ви не покажете (але ми то знаємо чому не покажете)
orange_deer: 25.06.2026 20:59і поко f1 у вас був поки не тріснув екран
так, впав, тріс. Але я його і досі маю і він працює. І камера там хороша. Краща ніж на Ф5
leif
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 25.06.2026 20:44у мене є докази
які такі докази? не було доказів "43+ годин ютубу", були тільки твої слова. скріншоти які ти навів не є пруфом.
на слово тобі ніхто не вірить.
yuriy_dd: 25.06.2026 20:44ця тема саме про прогресс, я розумію ви та інші - приходять отримати порцію доказів які вони ліниві рукожопи, і йдуть спати
не спати, а грати в комп'ютерні ігри! зараз тільки капучіно велике вип'ю, виграв сам у себе B-)
yuriy_dd: 25.06.2026 20:44звичайно що довіра є до тих хто може довести свою думку, ви не можете.
до тих хто вміє в пруфи і не балабол довіра є, з часом набувається і тут достатньо форумчан, яких я спостерігаю не перший рік (як ти кацапів на хоботі) і я можу їм і на слово повірити. але це не твій випадок, в твоєму випадку, щоб ти не стверджував це апріорі брехня, поки ти не доведеш зворотнє. не довів -- значить брехня. 43 години ютубу -- брехня, 10 підтягувань -- брехня. ну ти зрозумів.
yuriy_dd: 25.06.2026 20:44За якийсь час коли мені ви станене не цікаві - я вас заблокую.
ні, Юра, не блокуй будь-ласка, тільки не це!! :weep: :weep: :help: :help:
yuriy_dd
Member

Повідомлення

leif: 25.06.2026 21:22скріншоти які ти навів не є пруфом.
ок
leif: 25.06.2026 21:22 на слово тобі ніхто не вірить.
мені все одно. На брехні не зловили. Довести нічого не вміють

все одно колись прийдуть розумні люди, з якими можна буде обговорювати і глибші теми. І про 8+ каналів згадаємо.

пс: цікавить - а мак на 24/512 - він ж може мати теоретично гіршу автономність?
orange_deer
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 25.06.2026 21:28 мені все одно. На брехні не зловили. Довести нічого не вміють
:lol: :lol: :lol:
yuriy_dd: 09.05.2026 16:32 в мене до 108 градусів буквально за 10 секунд, і все одно нічого екстремального. Все в межах специфікацій від виробника, за які він несе гарантію
orange_deer: 25.06.2026 17:54ви чітко сказали, що: 108 градусів це в межах специфікацій виробника але коли я надаю вам посилання на реальні специфікації
Епл цього не публікує. Ви дуже переживаєте - а мені і всім іншим користувачам - все одно.
leif
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 25.06.2026 21:28все одно колись прийдуть розумні люди, з якими можна буде обговорювати і глибші теми.
не можу вже дивитись на ці пекельні борошна Юри, серце крається. чекає-чекає, а розумні люди все не приходять :( це ж треба яка біда!

може вартує лівнути вже з кінцями на хобот? лише уяви, скільки ти там міг з достопочтєнними ґосподамі інтелектуальних бесід о проґрєсє провести за той час, поки ти тут лінивим і недолугим хохлам намагаєшся село механізувати!
yuriy_dd
Member

Повідомлення

Apple підняла ціну на MacBook Neo та інші Mac

отакої :eek: :eek:

https://itc.ua/ua/novini/vzhe-trohy-ne- ... inshi-mac/
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 25.06.2026 22:36Apple підняла ціну на MacBook Neo та інші Mac
Компанія добра вирішила не піклуватись про те щоб кожен мав дешевий/ швидкий/енергоефективний ноут і почала піднімати ціну. Дійсно, отакої :laugh:
kabostebeztak
Member

Повідомлення

800 євро за цю срань.
MacBook Pro M1 ніколи не був таким вигідним.

Відправлено через 30 хвилин 10 секунд:
orange_deer: 25.06.2026 21:32
yuriy_dd: 25.06.2026 21:28 мені все одно. На брехні не зловили. Довести нічого не вміють
:lol: :lol: :lol:
yuriy_dd: 09.05.2026 16:32 в мене до 108 градусів буквально за 10 секунд, і все одно нічого екстремального. Все в межах специфікацій від виробника, за які він несе гарантію
Епл цього не публікує. Ви дуже переживаєте - а мені і всім іншим користувачам - все одно.
чому у інших проців та відеокарт tjunction 100-105 градусів МАКСИМУМ?
які заклинання використовують епл, щоб у них кремній не деградував від таких температур? боже, да навіть мій 2015 15 дюймовий макбук про який напевно ніколи не чистили так не гріється...
LVladislavchik
Member

Повідомлення

leif: 25.06.2026 18:41А звідки ти знаєш що це реальний користувач?
Та реальний я :D
Предісторія: колись давно юра, тобто, гуру пердолінгу покофонів, купив ноут gateway на проці снапдрегон 850 ніби і вбив там завантажувач, бо думав що можна просто знести вінду і накотити лінукс, але не врахував що там нема уефі як на звичайних віндових ноутах, спочатку в нього не вдавалося видалити розділи з віндою, але ноут грузився в live cd, тому він продовжив пердолінг, після якоїсь спроби в нього вдалося видалити розділи і ноут став цеглиною :rotate:
Ну і розказував він про цю історію в цій темі, я визвався поковиряти, досвіду трошки набрати, якщо щось вийде то за гроші (умовних 50$), якщо не вийде то безкоштовно :rotate:
Юра набрав мене в вихідний перед відправкою, спочатку поспілкувалися в загальному про процес відновлення та фінансову винагороду, пропонував навіть викупити той ноут за умовні 50$, далі про мої враження від ейра м4 пішла мова, на мої зауваження що ноут не такий автономний якщо підняти трохи яскравості і навантаження більше за ютубчик дати наш пацієнт почав ледве не кричати що так не може бути і його ейр ледве сам не виробляє енергію :rotate:
Прийшлося ввічливо перебити його, бо не мав бажання чути цю маячню у свій вихідний :rotate:
Через декілька днів надіслав він ноут, я отримав, сумарно десь 2 місяці він в мене пробув, за цей час я частково відновив бут, підібравши таблицю розділів від схожих ноутів на такому ж снапі 850 і трохи переробивши під цей :rotate:
Ну а далі я вирішив відмовитися від цієї роботи, бо стало сильно менше вільного часу і в загальному морально після висерів нашого пацієнта на цьому форумі вже не було бажання, тому надіслав ноут назад :rotate:
Відповісти