Розробники знизили системні вимоги рольової гри The Blood of Dawnwalker

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
MetalistForever
Member

Повідомлення

MessiaH: 24.06.2026 09:57
Earanak: 24.06.2026 09:48Богоподобный ультимативный лучший во всех смыслах Unrel Engine 5
Самый убогий, самый всратый, самый я не побоюсь этого слова пи...кий игровой движок, на котором выходит всё неоптимизированное с чаще всего посредственной картинкой, так ещё и статеррит как последняя мразота
База, про UE 5 . На любой системе, игры на нем это сплошное мучение
Grava
Member

Повідомлення

MessiaH: 24.06.2026 16:19dead island 2 тот ещё статтерфест
Проходили з другом к коопі коли епік роздавав, ніяких проблем, чудова оптимізація.
MessiaH
Member

Повідомлення

MetalistForever: 24.06.2026 16:23База, про UE 5 . На любой системе, игры на нем это сплошное мучение
Ну я как бы серьёзно, игры от Юбисофт гораздо лучше выглядят и лучше по оптимизону

Отправлено спустя 50 секунд:
Grava: 24.06.2026 16:32Проходили з другом к коопі коли епік роздавав, ніяких проблем, чудова оптимізація.
Покупал в егс, оптимизация донная

Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:
Soulwatcher: 24.06.2026 11:35Если помните, ведьмак 3 требовал минимум 660, а это давало на смешанных настройках 35-45фпс.
35-45 ФПС неиграбельно, смог поиграть только в 2017 когда взял 1080ти, там в 1080р было 120+ на ультрах
Dobivatel
Member

Повідомлення

Вимоги до процесора також скоригували — тепер вказані Intel Core i5-11400F та AMD Ryzen 7 2700X замість Core i7-8700K та Ryzen 7 3700X. Грі, як і раніше, потрібно 16 гігабайтів пам’яті.
Intel Core i5-11400F замість Core i7-8700K - сумнівна заміна. Процесори майже ідентичні по швидкодії в іграх. Core i7-8700K трохи повільніше у стоці і трохи швидше при оверклокингу з використанням гарної системи охолодження.
Vladys77
Member

Повідомлення

powerpizza: 24.06.2026 13:25
Vladys77: 24.06.2026 12:26

Мене Alters так вибісила своїм розгалуженим вибором, якій не дає тобі вибору і якщо ти комусь щось не те сказав, то хоч що роби далі, ти вже програв :D .
Ну не знаю,каждому свое,но длс обещает быть потужной ,трейлер и описание прям ничо так,удивило то,что небольшая студия сделала красивую игру,на уринаенжин и в ней статтеров нету,от слова вобще
Гра за задумом і здебільшого реалізацією офігезна.
Але зі стандартними болячками маленьких студій. Тобто задум грандіозний, але все оптимізувати як слід не змогли.
Ну і поведінка альтерів з другої половини гри схожа на малих дітей, чи психів з лікарні.
Якщо якесь рішення в майбутньому призведе до величезних проблем чи неможливості завершити гру взагалі, то це треба по-перше якось підсвічувати, по-друге, мають завжди бути альтернативні варіанти як виправити ситуацію.

Бо через те що я один за всіх пахав, поки інші якісь витребе6ькі робили, і не встиг назбирати тормозок втікачам, які влупили мене по голові, вкрали всі ресурси і призвели до великих проблем на станції... То щоб я далі не робив, виправити ситуацію вже неможливо. Тоді одразу напишіть Game Over, щоб я ще пару десятків годин не мучився в надії виправити ситуацію і лише в кінці мені написали Game Over, ти програв, всі загинули.
MATRIXUA
Junior

Повідомлення

Earanak
технология dx 12 SER Shader Execution Reordering в стандарте DXR 1.2: Трассировка пути вижу тоже дала каких то 5-10 фпс
Відповісти