База, про UE 5 . На любой системе, игры на нем это сплошное мучениеMessiaH: ↑ 24.06.2026 09:57Самый убогий, самый всратый, самый я не побоюсь этого слова пи...кий игровой движок, на котором выходит всё неоптимизированное с чаще всего посредственной картинкой, так ещё и статеррит как последняя мразотаEaranak: ↑ 24.06.2026 09:48Богоподобный ультимативный лучший во всех смыслах Unrel Engine 5
Новини
Останні статті і огляди
Розробники знизили системні вимоги рольової гри The Blood of Dawnwalker
-
MetalistForever
Member
-
Grava
Member
Проходили з другом к коопі коли епік роздавав, ніяких проблем, чудова оптимізація.MessiaH: ↑ 24.06.2026 16:19dead island 2 тот ещё статтерфест
-
MessiaH
Member
Ну я как бы серьёзно, игры от Юбисофт гораздо лучше выглядят и лучше по оптимизонуMetalistForever: ↑ 24.06.2026 16:23База, про UE 5 . На любой системе, игры на нем это сплошное мучение
Отправлено спустя 50 секунд:
Покупал в егс, оптимизация доннаяGrava: ↑ 24.06.2026 16:32Проходили з другом к коопі коли епік роздавав, ніяких проблем, чудова оптимізація.
Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:
35-45 ФПС неиграбельно, смог поиграть только в 2017 когда взял 1080ти, там в 1080р было 120+ на ультрахSoulwatcher: ↑ 24.06.2026 11:35Если помните, ведьмак 3 требовал минимум 660, а это давало на смешанных настройках 35-45фпс.
-
Dobivatel
Member
Intel Core i5-11400F замість Core i7-8700K - сумнівна заміна. Процесори майже ідентичні по швидкодії в іграх. Core i7-8700K трохи повільніше у стоці і трохи швидше при оверклокингу з використанням гарної системи охолодження.Вимоги до процесора також скоригували — тепер вказані Intel Core i5-11400F та AMD Ryzen 7 2700X замість Core i7-8700K та Ryzen 7 3700X. Грі, як і раніше, потрібно 16 гігабайтів пам’яті.
-
Vladys77
Member
Гра за задумом і здебільшого реалізацією офігезна.powerpizza: ↑ 24.06.2026 13:25Ну не знаю,каждому свое,но длс обещает быть потужной ,трейлер и описание прям ничо так,удивило то,что небольшая студия сделала красивую игру,на уринаенжин и в ней статтеров нету,от слова вобщеVladys77: ↑ 24.06.2026 12:26
Мене Alters так вибісила своїм розгалуженим вибором, якій не дає тобі вибору і якщо ти комусь щось не те сказав, то хоч що роби далі, ти вже програв.
Але зі стандартними болячками маленьких студій. Тобто задум грандіозний, але все оптимізувати як слід не змогли.
Ну і поведінка альтерів з другої половини гри схожа на малих дітей, чи психів з лікарні.
Якщо якесь рішення в майбутньому призведе до величезних проблем чи неможливості завершити гру взагалі, то це треба по-перше якось підсвічувати, по-друге, мають завжди бути альтернативні варіанти як виправити ситуацію.
Бо через те що я один за всіх пахав, поки інші якісь витребе6ькі робили, і не встиг назбирати тормозок втікачам, які влупили мене по голові, вкрали всі ресурси і призвели до великих проблем на станції... То щоб я далі не робив, виправити ситуацію вже неможливо. Тоді одразу напишіть Game Over, щоб я ще пару десятків годин не мучився в надії виправити ситуацію і лише в кінці мені написали Game Over, ти програв, всі загинули.
-
MATRIXUA
Junior
Earanak
технология dx 12 SER Shader Execution Reordering в стандарте DXR 1.2: Трассировка пути вижу тоже дала каких то 5-10 фпс
технология dx 12 SER Shader Execution Reordering в стандарте DXR 1.2: Трассировка пути вижу тоже дала каких то 5-10 фпс