Новини
Останні статті і огляди
Valve оголосила дату виходу та ціну ігрового комп’ютера Steam Machine. Опубліковано перші огляди
-
rainfall_lean
Junior
Хто захищає, типу прайс мав би бути не такий. Такі речі за 1 день не робляться, залізяки 100% контрактувалися раніше, ще трохи більше року тому я брав і ОЗП і ссд по адекватним цінам.
-
taras_cs
Member
RTX 5060 laptop це і є RTX 5050 desktopwarp37: ↑ 22.06.2026 23:17Тут цена более мощного ноутбука с RTX 5060, а производительность ниже RTX 3060/5050, а тягаться с RTX 5050
Звідси всі ці 5070 на 8 ГБ та 5070 Ті на 12 ГБ в ноутах
-
doc-oc
Member
Наркоманы 
-
Demedik
Member
Скажем так, это все выстрелит, если цены на оперативу и ссд пойдут еще выше... и другие игроки поднимут цену, а Валв оставит эту. В остальных случаях - только таким как я могу посоветовать детище Валвы. Библиотека за 17 лет в 1500+ игр как бы делает свое дело.
-
AlexWest
Member
Яка цільова аудиторія цього ящичка-розводнящичка? Якщо HL3 вийде ексклюзивно на ньому, хоча б на пів року (з якою графікою?
), тоді є сенс... В іншому випадку... Ну, або якщо в комплект до нього кластимуть гарну мереживну серветочку з вишитим лицем Гейба.
-
oversteve
Member
1.6к грн підписка плюсів на рік і велика база ігор, в яку майже все рано чи пізно попадає, так що цілком можна жити, якщо не гнатися виключно за новинками на релізіproos: ↑ 23.06.2026 00:57А игры когда будут на сони и по какой цене?XXXshadyXXX: ↑ 22.06.2026 22:57 Так просто напишу:
PS5 - 600$ 10.3 терафлопс
PS5 Pro 2TB - 900$ 16.7 терафлопс
Steam Machine 512gb без геймпада - 1050$ 8.8 терафлопс
У меня всё![]()
-
daesz
Member
Говорили ж розпродані будуть в лічені години і доведеться чекати на 2027 рік поки рестокнуть 
Габен? Буде продавати собі в убиток?
Ви думаєте ціна на це чудо застине на одному місці і не буде корегуватись відносно цін на ссд та озп?Demedik: ↑ 23.06.2026 02:15 Скажем так, это все выстрелит, если цены на оперативу и ссд пойдут еще выше... и другие игроки поднимут цену, а Валв оставит эту. В остальных случаях - только таким как я могу посоветовать детище Валвы. Библиотека за 17 лет в 1500+ игр как бы делает свое дело.
Габен? Буде продавати собі в убиток?
-
Demedik
Member
Не, думаю он сделал по Макиавелли - «Обиды нужно наносить разом: чем меньше их распробуют, тем меньше вреда от них». Вот сразу на максимум по прикидкам подняли, а дальше уже просто сидим. Не про какой убыток речи не идет.daesz: ↑ 23.06.2026 03:14 Ви думаєте ціна на це чудо застине на одному місці і не буде корегуватись відносно цін на ссд та озп?
Габен? Буде продавати собі в убиток?![]()
-
daesz
Member
Demedik
не думаю, на деки он минулого місяця коригували (+40% майже), думаю, і тут буде теж саме, якщо ціни на озп/нанд продовжуватиме рости.
не думаю, на деки он минулого місяця коригували (+40% майже), думаю, і тут буде теж саме, якщо ціни на озп/нанд продовжуватиме рости.
-
Kullerok
Member
Очередное убожество
просто интересно для кого оно. И для чего, что бы что?
-
Kullerok
Member
Да хрен им. Я продам хату но куплю пкNehrk: ↑ 23.06.2026 00:35 РСмастеррейс кровь износу но 6 ядер и на донышке видеокарты хуже чем всратый арк
А ваще грустнамразеконторы на все уже пойдут лишь бы персонал компьютинг изжить и лутать как за какую-то гугол-хелс/эпплофитнесс по десятке в месяц ни за что собачий
-
Fen1xz
Member
Странно что кто-то вообще ждал от габена адекватных цен. Когда они свой геймпад в сотку баксов оценили уже стало понятно что ценник на саму сосноль будет запредельным, особенно учитывая золотую память.