Прогрес ARM процесорів

Обсуждение всего, что связано с CPU
Відповісти
Автор
Повідомлення
kabostebeztak
Member

Повідомлення

waryag: 20.06.2026 01:35
orange_deer: 19.06.2026 22:29а взагалі, це ж було вже, The Last of Us теж при випуску була PS3 Exclusive, а зараз вже ні, як так? :rotate:
не лізьте туди де взагалі не розбираєтесь коротше. ;)
Тут доволі логічно. Соні зрозуміла, що портами підірвала легенду про неймовірні екзи ПС.
Вони в масі хороші, але шедеврів небагато і вони не нові.

А решта просто губиться на фоні різноманіття стіму і не показує шикарних продажів. :rotate:
мені особисто тільки гран турізмо цікаве
Гедоніст
Member

Повідомлення

Погугли в ФБ і drive2.
Z440_User
Member

Повідомлення

:facepalm:
Мене там знесли ще в 2022р. Кацапам не сподобалися фото того що вони на Херсонщині творять :mad:
walkman3000
Member

Повідомлення

Гедоніст: 19.06.2026 23:03 Походу дудчак не жартував і 6 років відмотав.
yuriy_dd: 13.06.2026 13:43Навіть дітям купив хромбуків 4 шт - все загинули від мех пошкоджень.
спойлер
Зображення

я так розумію про дітей і хромбуки вже було? бо я зараз лусну :lol:
Зображення
yuriy_dd
Member

Повідомлення

leif: 19.06.2026 22:22 та я повторюю-повторюю, а щось відповіді все немає :dontknow: вже багато раз повторив і все без толку. якщо ще раз повторити, вона буде? сумніваюсь.
звичайно, головне питати по темі
а від вас будуть відповіді?
Автором цього повідомлення є kabostebeztak, який внесений до вашого чорного списку.
Автором цього повідомлення є Гедоніст, який внесений до вашого чорного списку.
Автором цього повідомлення є kabostebeztak, який внесений до вашого чорного списку.
Автором цього повідомлення є AntonyKandaurov, який внесений до вашого чорного списку.
Автором цього повідомлення є Гедоніст, який внесений до вашого чорного списку.
Автором цього повідомлення є waryag, який внесени
красота! тут явно медом мазано - що вих всіх так тягне :lol: :lol:

Відправлено через 5 хвилин 15 секунд:
walkman3000: 20.06.2026 10:48я так розумію про дітей і хромбуки вже було?
може ви поділитесь власним досвідом? щось по темі маєте сказати?
orange_deer
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 20.06.2026 12:46 красота! тут явно медом мазано - що вих всіх так тягне :lol: :lol:
цікаво, чим на ixbt намазано, що вас так туди тягне? :rotate:

Відправлено через 6 хвилин 3 секунди:
майже в той самий час надіслав новину про нові процесори інтел. тільки от сюди поніс з itc, а до русні з англомовного ресурсу. що ж так? :rotate:
спойлер
dudchak_ixbt2.png
leif
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 20.06.2026 12:46звичайно, головне питати по темі
чел)) у тебе будь-що раптово стає не по темі, як тільки тебе заганяєш в кут і тобі немає що відповісти. ти облиш таке задвигати, всі все бачать
yuriy_dd: 20.06.2026 12:46а від вас будуть відповіді?
нагадай, якщо таке було -- я одразу відповім, без проблем. ніби нічого не пропускав :dontknow:
orange_deer: 20.06.2026 13:33майже в той самий час надіслав новину про нові процесори інтел
:lol:

принаймні "махінації" і тут і там. стабільність.

Юра, як ти себе почуваєш, коли обираєш спілкуватися з кацапами на ixbt? нічого не муляє? те, що війна іде 12 років, нормально? і російська не заважає?
Гедоніст
Member

Повідомлення

orange_deer: 20.06.2026 13:33майже в той самий час надіслав новину про нові процесори інтел. тільки от сюди поніс з itc, а до русні з англомовного ресурсу. що ж так?
спойлер
Дивлячись на кількість його повідомлень там і рейтинг...Я погоджусь з тим, коли він каже, що в нього немає часу, бо це треба практично не відлазити від клавіатури.

Відправлено через 1 хвилину 19 секунд:
leif: 20.06.2026 13:43Юра, як ти себе почуваєш, коли обираєш спілкуватися з кацапами на ixbt? нічого не муляє? те, що війна іде 12 років, нормально? і російська не заважає?
Я так собі думаю, що тут принцип бритви Оккама буде досить доречний.
yuriy_dd
Member

Повідомлення

leif orange_deer

по темі - ви сказати не можете нічого, але маєте багато енергії

а ну спробуйте її спрямувати в правильне русло - щоб на цьому ресурсі в Україні - не було кацапської мови

зможете щось зробити? наприклад хейтити так як ви пробуєте мене тих хто пише кацапською?
leif
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 20.06.2026 17:22щоб на цьому ресурсі в Україні - не було кацапської мови
можу відповісти за себе, що я таких умов спілкування ніколи не висував: ні вживу, ні на форумі.

на відміну від кого? правильно! від Юри) того Юри, який пише "ніякої російської" а потім тусить на хоботі і з задоволенням спілкується російською. і бороти російську на оверах пропонує мені :laugh:

хейт у мене не до носіїв російської як таких, а до кацапів, у яких на форумі ти тусуєшся, малорос.

а отже ти не за адресою звертаєшся зі своїми "офігєнними" пропозиціями.

ну, і знову нуль відповідей на запитання і за свою поведінку, лише переведення стрілок :laugh: звісно, це вже нікого не дивує, Юра просто продовжує в своєму стилі
yuriy_dd
Member

Повідомлення

leif: 20.06.2026 17:36ну, і знову нуль відповідей на запитання
ще раз - питання по темі

ну а те що ви ліниві - не сумніваюсь
leif
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 20.06.2026 17:46питання по темі
вище вже написав про те, як у тебе визначається, що по темі, а що не по темі.

Юра обісрався -- стало не по темі

перечитуй останні сторінки, там купа прикладів, коли ти ведеш діалог по тому чи іншому питанню, а потім різко зливаєшся.

але ти ж скажеш, що це все "не по темі".

було-було "по темі", а потім опача -- і вже "не по темі" а все чому? тому що див. вище.
yuriy_dd: 20.06.2026 17:46ну а те що ви ліниві - не сумніваюсь
кляті комп'ютерні ігри :weep:

не те що Юра! от хто нелінивий! стільки повідомлень строчити в інтернеті: і тут, і на хоботі і на ітс. ух! потужний. а ще і бігає-туди сюди постійно. ну просто "парубок моторний і хлопець хоть куди козак" (с) :lol:
orange_deer
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 20.06.2026 17:22 leif orange_deer

по темі - ви сказати не можете нічого, але маєте багато енергії

а ну спробуйте її спрямувати в правильне русло - щоб на цьому ресурсі в Україні - не було кацапської мови

зможете щось зробити? наприклад хейтити так як ви пробуєте мене тих хто пише кацапською?
хто тут не вміє нести відповідальність за свої дії? хто тут переводить стрілки коли його питають по ділу? правильно, yuriy_dd :rotate:

я не можу знати причини чому деякі користувачі українського форуму overclockers.ua пишуть тут російською - хтось народився в російськомовній сім'ї і досі не перейшов на укр, хтось перейшов на українську в живому спілкуванні, але їм все ще легше писати російською, хтось на фронті (а там багато російськомовних українців раптом ви не знали).
я особисто хотів би щоб всі в Україні перейшли на українську, але мені пощастило народитись в україномовній сім'ї, в україномовному Львові. але я не можу знати причини чому хтось інший говорить чи пише російською - є багато російськомовних українців що зробили для держави і фронту в рази більше за всіх нас разом взятих. і це я з особистого досвіду говорю

але є інший випадок - коли один Юрій зі Львова, який народився на заході України, виріс в україномовній сім'ї, і весь такий з себе "патріот", вимагає щоб з ним не говорили російською, хвалиться ніком "Слава Україні" (в руснявій грі war robots) - в якого з ймовірністю 95-99% рідна мова українська. і той самий Юрій майже кожного дня іде на російський форум ixbt і пише там повідомлення російською. але тут вимагає щоб ми хейтили українців що пишуть російською :rotate: :rotate: :rotate:

а все чому? а тому що Юрій залежний від спілкування на інтернет-форумах, і трошки не хочеться покидати акаунт на майже 17 тис відповідей російською. там ж такі поважні співрозмовники, по темі відповідають, тести надати можуть ;)

коротше кажучи, лицемір-малорос це вже точно закріплюється за вами, а свій псевдопатріотизм ідіть на ixbt показувати ;)
yuriy_dd
Member

Повідомлення

leif: 20.06.2026 17:55 вище вже написав про те, як у тебе визначається, що по темі, а що не по темі.
по темі - все що стосується назви теми - вам нагадати?
leif: 20.06.2026 17:55 Юра обісрався -- стало не по темі
треба довести, де саме я зробив як ви написали
orange_deer
Member

Повідомлення

leif
Юрій теж буває лінивий, сам це от каже:
yuriy_dd: 18.05.2026 18:39
LVladislavchik: 18.05.2026 14:35А шо ж ти такий розумний запит не побудував щоб розкладку українську пофіксити на макбуці?
я не так зробив як ви. Розкладку не редагував - бо лінивий таке робити.
але безглузді тести робити і з руснею щодня спілкуватись - тут він працьовита бджілка :laugh:
просто йому можна бути лінивим там де він хоче, а іншим ні. know the difference :learn:
Гедоніст
Member

Повідомлення

Обісцяли бідного дудчака з ніг до голови і напхали повну панамку, шо ж ти будеш робити з цими хахламі праклятимі :-/
orange_deer
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 20.06.2026 17:59 треба довести, де саме я зробив як ви написали
щоб що? щоб ви знову стрілки перевели, зігнорували, чи перескочили на іншу тему поки не пізно?
навіть таке просте як визнати що от пишете майже щодня на руснявому ixbt повідомлення російською ви не можете. хочете щоб я вам це довів? ви тоді визнаєте? чи далі тему змінити спробуєте?
Відповісти