мені особисто тільки гран турізмо цікавеwaryag: ↑ 20.06.2026 01:35Тут доволі логічно. Соні зрозуміла, що портами підірвала легенду про неймовірні екзи ПС.orange_deer: ↑ 19.06.2026 22:29а взагалі, це ж було вже, The Last of Us теж при випуску була PS3 Exclusive, а зараз вже ні, як так?
не лізьте туди де взагалі не розбираєтесь коротше.
Вони в масі хороші, але шедеврів небагато і вони не нові.
А решта просто губиться на фоні різноманіття стіму і не показує шикарних продажів.![]()
Новини
Останні статті і огляди
Прогрес ARM процесорів
-
kabostebeztak
Member
-
Гедоніст
Member
Погугли в ФБ і drive2.
-
Z440_User
Member
Мене там знесли ще в 2022р. Кацапам не сподобалися фото того що вони на Херсонщині творять
-
walkman3000
Member
я так розумію про дітей і хромбуки вже було? бо я зараз лусну

-
yuriy_dd
Member
звичайно, головне питати по теміleif: ↑ 19.06.2026 22:22 та я повторюю-повторюю, а щось відповіді все немаєвже багато раз повторив і все без толку. якщо ще раз повторити, вона буде? сумніваюсь.
а від вас будуть відповіді?
красота! тут явно медом мазано - що вих всіх так тягнеАвтором цього повідомлення є kabostebeztak, який внесений до вашого чорного списку.
Автором цього повідомлення є Гедоніст, який внесений до вашого чорного списку.
Автором цього повідомлення є kabostebeztak, який внесений до вашого чорного списку.
Автором цього повідомлення є AntonyKandaurov, який внесений до вашого чорного списку.
Автором цього повідомлення є kabostebeztak, який внесений до вашого чорного списку.
Автором цього повідомлення є Гедоніст, який внесений до вашого чорного списку.
Автором цього повідомлення є waryag, який внесени
Відправлено через 5 хвилин 15 секунд:
може ви поділитесь власним досвідом? щось по темі маєте сказати?walkman3000: ↑ 20.06.2026 10:48я так розумію про дітей і хромбуки вже було?