Ну звісно, куди ж їм баранам до тебе.Kassatka: ↑ 18.06.2026 01:11І обидва 32 дюйми, що вбиває весь сенс 8K. Треба хоча б 43 дюйми мінімум
Новини
Останні статті і огляди
Флагманська відеокарта Gigabyte Aorus GeForce RTX 5090 Infinity з’явилася у продажу за ціною $5300
-
Гедоніст
Member
-
AssayMAS
Member
так от игры = игроделов зависит, что подвезут из технологий и как они будут работать "под капотом" игры.Геральт: ↑ 17.06.2026 13:44 warp37: ↑ 17.06.2026 13:19
Та й Unreal Engine 5 неможливий у 2K без FG.
Дурня
Відправлено через 4 хвилини 8 секунд:
А посему?kawalot: ↑ 17.06.2026 17:43Райзен 1700х і досі нормально себе почуває в сучасних іграх. А ось його конкуренту того часу 7700к дуже тяжко
А патаму что АМД до сих пор их поддерживает на уровне ПО биосов, а интел на свой проц забила...
-
kairo
Member
В чому саме лох, бо купив топову ігрову карту? Я вас здивую, але на світі є величезна кількість людей, які рахують усіх, хто купує ігрові компи та грає в ігри - лохами.Dilfin: ↑ 17.06.2026 18:05 багатий лох піде і купить 5090 і буде грати на ній CS бо він може.)
Відправлено через 3 хвилини 8 секунд:
Щоб ставити пердячий вихлоп на тачку, краще вже ту 5090 купити.alexeygalas: ↑ 17.06.2026 18:32 Краще на море з*їдзити, вихлоп на тачку зробити
Востаннє редагувалось 18.06.2026 01:35 користувачем kairo, всього редагувалось 1 раз.
-
AssayMAS
Member
так не ставь ультра качество и даже на 4КК можно 2КК выставить обычно - будут чёрные при чёрные полосы по бокам и чуть сверху снизу... .Kassatka: ↑ 18.06.2026 00:24Якщо у 4K 16 Гб вистачає з натяжкою
Вот у кореша монитор 2кк и дибла последняя так порой и 16ГБ врама на ультрах не хватает - особенно в новых обновлениях = дополнениях на оптимизацию которых руки дойдут у игроделов нескоро.
-
Святой
Member
Профильный 1680V2 за 17$ у китайцев тоже FPS/USD тоже хорошо выдаетS0N1C: ↑ 17.06.2026 18:12я цієї зими купив 1800х, хотів спробувати зробити "ретро" збірку, подивитися шо воно може, бо якось пропустив ото все, але поки відклавkawalot: ↑ 17.06.2026 17:43 S0N1C
Кількість ядер за свою ціну. Райзен 1700х і досі нормально себе почуває в сучасних іграх. А ось його конкуренту того часу 7700к дуже тяжко![]()
-
Барбарис
Member
Крім 8к-хвороби, шо це за непорозуміння?
-
Buldozer.
Member
Не так давно брал белую аорус по акции- 175.000. 3900у.е. у нас. Неплохо так надбавили... 
-
alexeygalas
Member
З заслонкою звичайно. Я ж не недоумок. Засуджую виродків, які ставлять прямоток на постійно. Ні ввечері тихо підїхати під будинок ні вранці тихо відчалити. Я за пердіння виключно за містом або принаймні подалі від громадських місцьkairo: ↑ 18.06.2026 01:30Щоб ставити пердячий вихлоп на тачку, краще вже ту 5090 купити.
Відправлено через 3 хвилини 22 секунди:
AssayMAS
Та знаю я це все, це так з сарказмом було сказано. Я на свому лунарлейку теж граю із задоволенням. Навіть, якщо я зараз опинюсь сам на сам зі своїм ультрабуком - у мене є величезний список цікавих старих ігор, які я ще не пройшов і з превеликим задовленням в них пограю на вбудованій графіці.
Ну 1030 це вже тумач ))
-
Dilfin
Member
kairo: ↑ 18.06.2026 01:30В чому саме лох, бо купив топову ігрову карту? Я вас здивую, але на світі є величезна кількість людей, які рахують усіх, хто купує ігрові компи та грає в ігри - лохами.Dilfin: ↑ 17.06.2026 18:05 багатий лох піде і купить 5090 і буде грати на ній CS бо він може.)
Це сарказм, я не вважаю тих людей, які купляють таке обладнання для роботи лохами, а хто купляє карту за 6К просто щоб була, щоб хвалитись іншим і справді лох і тут можна довго спорити про те, що хтось може собі дозволити, а хтось ні, справа в раціональному використанні ресурсів, ресурсів планети, особистих ресурсів, в мене є знайомі, які купили собі найдорожчий комп'ютер, який просто стоїть виключений, просто щоб був, щоб всі знали...
Відправлено через 3 хвилини 8 секунд:Щоб ставити пердячий вихлоп на тачку, краще вже ту 5090 купити.alexeygalas: ↑ 17.06.2026 18:32 Краще на море з*їдзити, вихлоп на тачку зробити
-
Tetronga
Member
Геймінг здох. Все нормальне залізо коштує від 2-3к зелених. Шиза повна
-
Dilfin
Member
Саме так, але багато хто з піною біля рота доказують, що відеокарти за 6К доларів, це нормально, що є багато в світі людей, які собі можуть це дозволити і що вони не лохи... так і живемо, більша частина населення біднішає, а 1% багатшає. І для чого багатому лоху цікаві і з дущею ігри, йому головне щоб карта за 6К була встановлена на саму дорожчу материнку і стояла в корпусі за склом і щоб можна було похвалитися гостям.Tetronga: ↑ 18.06.2026 13:02 Геймінг здох. Все нормальне залізо коштує від 2-3к зелених. Шиза повна
-
kairo
Member
В світі постійно відбуваються війни, де знищуються ресурси на трильйони доларів, від того, буде в Стім 0.43% чи 0.42% користувачів 5090, нічого не зміниться.Dilfin: ↑ 18.06.2026 13:02справа в раціональному використанні ресурсів, ресурсів планети
Це не нормально, але ми ж на це ніяк не впливаємо, така ціна через ШІ-бум, а не геймерів.6К доларів, це нормально
-
AssayMAS
Member
ага только найти живую без проблемную мать 2011 подвигСвятой: ↑ 18.06.2026 07:02Профильный 1680V2 за 17$ у китайцев тоже FPS/USD тоже хорошо выдает
найти живую мать на 1155 проще и у ксеона память серверная на 1866МГц что "дорого богато" и надо 4 канала - то есть 4 плашки...
И опять если есть денежки то чутка докинут и купят комплект на ам4, а если нету то 1155
Так что ксеон сильно при сильно нишевый товар особенно на 2011-3
-
8lack
Junior
не знаю в чому пойнт воду місити довкола високої ціни, в новині прямо кажуть - "продукт для ентузіастів", як в принципі будь-яка інша xx90, неважливо у якому виконанні. Я більшість конфігів з 5090 очно або заочно в мережі бачив як раз таки на "задротських" ресурсах, де людей хлібом не корми дай щось нове спробувати, вижати все і бенчмарками помірятись.
А хто там і для чого її собі купує - то вже їх проблеми та вибір.
Відправлено через 2 години 38 хвилин 17 секунд:
Фактично питання в тому, скільки таких карт випустили (і з якою метою), скільки на це пішло грошей, скільки їх придбали, і який вихлоп відносно цілей для яких розробляли отримали загалом. Випустити умовних 10-20-30 карт для певної аудиторії це не щось таке чого раніше не було. На "титанах" теж раніше не кожен другий сидів.
А хто там і для чого її собі купує - то вже їх проблеми та вибір.
Проблема не тільки у залізі (зараз багато де криза у тій чи іншій формі і масштабах, та і раніше всяке у світі бувало якщо не у вигляді здорожчання товарів та послуг, так падіння доходів споживачів). Проблема ще й у самих іграх та їх "якості". Комусь мало цікавих проєктів, нічого не "чіпляє", для когось - гра через ті чи інші причини зліплена так, що її залізо нормально не витягує навіть не у режимі "все вправо", доти поки не відшліфують (і то не факт знову ж таки через різні причини).Tetronga: ↑ 18.06.2026 13:02 Геймінг здох. Все нормальне залізо коштує від 2-3к зелених. Шиза повна
Відправлено через 2 години 38 хвилин 17 секунд:
Набагато більш ненормально було б ліпити таку ціну на продукти, між якими різниця не така і велика, типу 5070ті та 5080. От про них, до речі, набагато доцільніше сказати що ціна завищена навіть попри реалії конкретно наші, та світові в цІлому.Dilfin: ↑ 18.06.2026 13:09 Саме так, але багато хто з піною біля рота доказують, що відеокарти за 6К доларів, це нормально.
Фактично питання в тому, скільки таких карт випустили (і з якою метою), скільки на це пішло грошей, скільки їх придбали, і який вихлоп відносно цілей для яких розробляли отримали загалом. Випустити умовних 10-20-30 карт для певної аудиторії це не щось таке чого раніше не було. На "титанах" теж раніше не кожен другий сидів.
- спойлер
- "Лох", імхо - це коли лишився буквально без трусів та шматка хліба на узбіччі, але купив річ яка явно не по кишені, без відчутної користі. А якщо це відбувається систематично, то у такої людини на щось настільки дороге грошей в принципі не назбирається. Про людей, які витратили без катастрофічних наслідків гроші на такі цяцьки і воно у них "просто стоїть" можна сказати дещо інакше).
-
Святой
Member
На данный момент имею 4 живые платы. 1.Asus X79BE 2. Asus P9X79. 3. Asus P9X79PRO 4. Dell alienware R4 Aurora. В Китае брондовая материнка от 15 USD. Память брал 3 доллара на 4гб модульага только найти живую без проблемную мать 2011 подвиг
-
Impulse101
Member
Таке могло би бути теоритично десь у Сполучених Штатах, умовно. В Україні такі карти тулять як повністю нові по фул прайсу, я вже мовчу про опен бокс. Більше схоже на те що десь купили партію рефів по хорошій ціні і перепродають.Гедоніст: ↑ 17.06.2026 13:08В мене є підозра, що коли телемарту завозили ВК, то пошкодили палету і як наслідок пакування чи шось типу того. Тому що в них там багато таких ВК Factory Recertified. Я дуже сильно сумніваюсь, що хтось один взяв Матрікс, інший Астрал, третій ще якісь і у всіх ВК виявились бракованими. Ну це я так думаюFilabatya: ↑ 17.06.2026 13:053міс гарантії на 200к гривень - інвестиція року![]()