Прикольно було б якщо ці планки робили в половину менших розмірів. На пів слота
Новини
Останні статті і огляди
MSI наділила плати для процесорів Intel підтримкою модулів пам'яті DDR5 HUDIMM
-
Afit
Member
Пропоную обговорити MSI наділила плати для процесорів Intel підтримкою модулів пам'яті DDR5 HUDIMM
Так би точно недосвідченому юзеру, без усвідомлення що щость не так, не попався би кастрат 
-
WWQ
Member
для любителей забить 4 слота "для красоты" 
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Цікаво наскільки буде HUDIMM в іграх на Intel.
-
Keyser Soze
Member
- спойлер
-
yariksom
Member
Користувачі АМД вищі всього цього, та не опускаються до використанні на своїх платформах недопамяті 
-
alexeygalas
Member
Скоро буде ZUDIMM
(Zero die dimm) - без банок
(Zero die dimm) - без банок
-
Afit
Member
Так вже давно є!
-
alexeygalas
Member
Точно. Я вчора випадково на наткнувся на розетці на комплект Z5 на 64 за ціною 96124 грн. Так, це швидша, краща пам*ять, але блін майже сотка гривень. На голову не налізає, що таке можливо. Як же я вчасно закупився лептопами і зібрав компи.Afit: ↑ 18.06.2026 14:18Бо з такими цінами це стає не реально
-
Zaelot
Member
ахаха, не одразу побачив скарказмalexeygalas: ↑ 18.06.2026 14:57 це швидша, краща пам*ять
-
ProBoynick
Member
Добре що хоч 2 по 16 поки на майже все вистачає))
-
ronemun
Advanced Member
32 бітні планки непогано, але тре щоб вони були у 2х варіантах з яких можна скласти один повний канал ddr5
тобто при 2х слотах на канал в один слот втикаєте варіант на пергий 32 біт підканал, в 2й слот - на другий, в сумі отримуєте повноцінну планку ddr5
Можливо через перехідник який робить з 2х hudimm одну нормальну dimm
А то виходить зараз виходить що з 2х планок на 1 канал отримаєте лише 1 підканал, а 2й підканал буде нзанятий.
Звичайно, при 2х планках hudiim перш за все будуть заповнювати окремі канали по 1й планці, а я вище описав саме коли прийдеться ставити 2планки на 1 канал, наприклад при 3х чи 4х планках hudiim, або 1 нармальній планці + 2 hudimm
тобто при 2х слотах на канал в один слот втикаєте варіант на пергий 32 біт підканал, в 2й слот - на другий, в сумі отримуєте повноцінну планку ddr5
Можливо через перехідник який робить з 2х hudimm одну нормальну dimm
А то виходить зараз виходить що з 2х планок на 1 канал отримаєте лише 1 підканал, а 2й підканал буде нзанятий.
Звичайно, при 2х планках hudiim перш за все будуть заповнювати окремі канали по 1й планці, а я вище описав саме коли прийдеться ставити 2планки на 1 канал, наприклад при 3х чи 4х планках hudiim, або 1 нармальній планці + 2 hudimm