World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Krovatka
Member

Повідомлення

Qwerty1987: 26.05.2026 23:31 Моя 1660s максимальную графику не вывозит, памяти хватает, а производительность уже не та :gigi:
Моя 4090 не вывозит WoT 2.0 в 4к при стабильных 240 фпс, барахтается 200-240 и долбится в сотку. Хочу DLSS и FG в WoT 2.0 :gigi: Такое вообще практикуют в такого рода играх? В Heat я так понял есть DLSS?

По Heat смотрю оценка в steam потужная - переважно негативні (1 623)

На этом фоне вспомнил, как при выходе 1.0, параллельно выходил бенч WoT Encore с RT, мол ждите и оцените предварительно пекарню, прошло уже 8 лет, у меня уже даже не радеон, но уже даже бенч пропал :)

Хотел поставить Heat чисто ПК потестить, ну и заценить в общем, но что-то сдулся
Sanьka
Member

Повідомлення

Shade: 24.05.2026 18:13Sanьka
Який середній, наприклад, на Дравцю
Перший бій на Дравцю.
Хароший тунчік ;)
Зображення
Krovatka
Member

Повідомлення

Shade: 24.05.2026 17:37
Sanьka: 24.05.2026 16:08 Фіолетових, та навіть бірюзових дуже мало в рандомі. Дуже мало.
Навіть зелених якщо більше 4 то це ніфіга собі.
Не знаю, я дивлюся по внутрішньокартопляному рейтингу. 3к і нижче - це ті, хто відверто ракують. 4к - гравець нижче середнього. 5к - це середній гравець. 6к - вище середнього. 7к і більше - це вже статисти, які там кожен піксель в грі знають.
Ахаха, повеселило. Ну хоть кто-то таких как я статистами считает :gigi:

Отправлено спустя 3 минуты 6 секунд:
Sanьka: 27.05.2026 09:29
Shade: 24.05.2026 18:13Sanьka
Який середній, наприклад, на Дравцю
Перший бій на Дравцю.
Хароший тунчік ;)
Я тоже один бой скатал, танк понравился, еще и так совпало, что ЛБЗ-15 на него же закрыл)))

Респект за клан :gigi:
Залетаем не стесняемся, обязательств нет, только кубы забирать (одну кнопку нажать, или мод поставить). Резерв на серу включен каждый вечер.
https://eu.wargaming.net/clans/wot/500223724/
destructX
Member

Повідомлення

MSiAventador: 27.05.2026 08:51 Гра пів дня в онлайні , але вже набігли онолітєгі :lol:
гра декілька років в беті, з декількома разами в плейтестах, під старою назвою project cw, видихай :gigi:

Відправлено через 6 хвилин 30 секунд:
Krovatka: 27.05.2026 09:50
Shade: 24.05.2026 17:37
Не знаю, я дивлюся по внутрішньокартопляному рейтингу. 3к і нижче - це ті, хто відверто ракують. 4к - гравець нижче середнього. 5к - це середній гравець. 6к - вище середнього. 7к і більше - це вже статисти, які там кожен піксель в грі знають.
Ахаха, повеселило. Ну хоть кто-то таких как я статистами считает :gigi:
:lol: ще не пізно в кіберспірт!
Shade
Member

Повідомлення

Krovatka: 27.05.2026 09:50 Ахаха, повеселило. Ну хоть кто-то таких как я статистами считает :gigi:
Слухайте, ну я ж це все не зі стелі взяв, а з особистих спостережень в рандомі. Ті, хто мають 5к рейтингу - в рандомі зустрічаються найчастіше, тому я й кажу, що це середньостатистичний гравець. Нічого такого екстраординарного вони в рандомі не видають або видають рідко, і ти одразу бачиш проти кого ти граєш.
Ті, хто 7-8к - ну це якщо не статисти, то це дуже хороші гравці, якщо так хочете. Ці в рандомі практично не помиляються, і помилок не пробачають, влаштовують якісь несподівані муви і т. ін. Це все відчувається.
Ramiras
Member

Повідомлення

Кто там жаловался на баланс?теперь вам открыты все пути к успеху :gigi:
Теперь не нужно страдать на 9 прем левеле против 11 левелов.
Сильно комфортней стало на 9 ...я правда только 5 боёв откатал,но еще ни разу не попались 11. :rotate: :shuffle:

Відправлено через 40 хвилин 44 секунди:
Покамись полёт нормальный по дамагу.Не учитывая винрейт :lol:
Вкладення
изображение (90).png
Hotspur
Member

Повідомлення

Ramiras: 04.06.2026 08:36Не учитывая винрейт
:weep: :weep: :weep:
Shade
Member

Повідомлення

Ну, балансувальник вони наче як поправили - але к-сть зливів лише збільшилися :laugh:
Qwerty1987
Member

Повідомлення

Фармил пару дней на шпаке, 10 лвл видел редко, но по 3 лт на команду так и осталось :gigi:
destructX
Member

Повідомлення

тепер 3 лт ще навіть частіше, як і дві арти :laugh:
а от тяжів як було по 2-3, дай бог раз в 10 боїв штук 5, так і лишилось :D
destructX
Member

Повідомлення

Вийшла додаткова глава Duke Nukem з TS-6
Будете потіти за цей танк? :weep: Я поки ще не вирішив :idea:
Qwerty1987
Member

Повідомлення

Я обычно делаю марафон до трофейной оборудки и переключаюсь обратно :gigi:
Krovatka
Member

Повідомлення

destructX: 11.06.2026 09:42 Вийшла додаткова глава Duke Nukem з TS-6
Будете потіти за цей танк? :weep: Я поки ще не вирішив :idea:
Лутануть в коллекцию, сыграть 1 бой и больше не играть. Изи план
Hotspur
Member

Повідомлення

destructX: 11.06.2026 09:42Будете потіти за цей танк?
так

Відправлено через 41 секунду:
Krovatka: 11.06.2026 11:49Лутануть в коллекцию, сыграть 1 бой и больше не играть. Изи план
предаторе пішов не по плану. в мене там щось 300 чи 350 боїв :lol:
Shade
Member

Повідомлення

Запустили перепустку, називається. Другий день ідіоти в рандомі лютують :banghead:
Hotspur
Member

Повідомлення

Shade: 12.06.2026 21:40Запустили перепустку, називається. Другий день ідіоти в рандомі лютують
:D :D :D
Adamantium
Ghost

Повідомлення

Shade: 12.06.2026 21:40 Запустили перепустку, називається. Другий день ідіоти в рандомі лютують :banghead:
На трижды бесполезный танк, которого в рандоме и не видно.
Проще уже в заглотника покатать, там хоть какой-то экшон присутствует... :dontknow:
Qwerty1987
Member

Повідомлення

Все мечтали что к чм по футбику что-то будет, но увы :(
Відповісти