Новини
Останні статті і огляди
World of Tanks (часть 4)
-
The_Rusik
Member
А можно всего лишь сделать норм баланс +- один уровень, сбалансировать танки, и добавить рейтинг, чтобы 3к играл с 3к +-, 9к с такими же +-. А не заходит новичок на 8лвл, а ему кидает 10-ки и которые сидят там 1000+ часов. Конечно у него шансов ноль.
-
Sanьka
Member
І алкотестер перед входом в груThe_Rusik: ↑ 24.05.2026 07:42А можно всего лишь сделать норм баланс +- один уровень, сбалансировать танки, и добавить рейтинг, чтобы 3к играл с 3к +-, 9к с такими же +-. А не заходит новичок на 8лвл, а ему кидает 10-ки и которые сидят там 1000+ часов. Конечно у него шансов ноль
Щоб рівень проміле теж балансив правильно.
-
QFlash
Member
Чия гра? Хто розробник?
Ніколи не бавився в цю маячню.
Ніколи не бавився в цю маячню.
-
Qwerty1987
Member
У нас онлайна не хватит для баланса по скиллу 15 на 15, статисты будут по 10 минут в очереди сидеть, вг уже говорили что на это они не пойдут 
-
Sanьka
Member
Ти не зрозумівQwerty1987: ↑ 24.05.2026 08:39У нас онлайна не хватит для баланса по скиллу 15 на 15, статисты будут по 10 минут в очереди сидеть, вг уже говорили что на это они не пойдут
Повинно балансити суму рейтингу, аналогічно сумі ХР, а не чисто команди статистів набирати.
А то заходиш в бій, в тебе рижо-червоне алкобидло, а в команді противника одні жовто зелені. Як наслідок бій типу 15:1 за 5 хв
-
Qwerty1987
Member
Матч мейкер с ума сойдет подбирая 5 красных + 5 оранжевых + 4 зеленых и одного статиста на каждую команду.
-
destructX
Member
так чого маячна, якшо не бавився?
-
QFlash
Member
destructX
Дивися рекламу
Дивися рекламу
-
Pathfinder
Member
- Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Про це можна і не мріяти. Воно таке зі старту, ранше ще веселіше було коли тебе на третьому рівні кидало до 9-10. І ти на пазік 3 з окурком наматував круги навколо діда7 го чи йоськи4, шоб хоч шось йому зробити.The_Rusik: ↑ 24.05.2026 07:42 А можно всего лишь сделать норм баланс +- один уровень, сбалансировать танки, и добавить рейтинг, чтобы 3к играл с 3к +-, 9к с такими же +-. А не заходит новичок на 8лвл, а ему кидает 10-ки и которые сидят там 1000+ часов. Конечно у него шансов ноль.
-
Shade
Member
Одного статиста?) Їх на сьогодні в рандомі не менше, аніж відвертих раків, якщо не більше. Я спеціально чекаю стату в зливних боях, і дуже часто бачу таку ситуацію, що команди дизбалансить так, шо на 3-5 раків чи посередніх гравців приходиться 3-5 фіолетових статистів. Я ріл не розумію в чому проблема зробити так, щоб таких гравців розкидало плюс-мінус рівномірно.Qwerty1987: ↑ 24.05.2026 10:36 Матч мейкер с ума сойдет подбирая 5 красных + 5 оранжевых + 4 зеленых и одного статиста на каждую команду.
-
Hotspur
Member
на 5 левелах грати новачку можна а далі все поганоShade: ↑ 24.05.2026 06:27Забий на те все. В цій недогрі баланс просто намертво похований практично в усьому, і картопля ще час від часу його "відкопує", щоб ще декілька разів зробити йому контрольний в голову. Я би зараз жодній людині не порадив би починати пробувати грати в ці танки, бо у 9 випадках з 10 новачка там тупо забиватимуть ногами.
-
Sanьka
Member
Фіолетових, та навіть бірюзових дуже мало в рандомі. Дуже мало.Shade: ↑ 24.05.2026 13:23приходиться 3-5 фіолетових статистів
Навіть зелених якщо більше 4 то це ніфіга собі.
На 5х навіть не пиво, там глибокий запій грає.Hotspur: ↑ 24.05.2026 16:01на 5 левелах грати новачку можна а далі все погано
Найімбовіші лвл це 8лвл
Балансить як правило до 8-9. Імб повно. Грати можна.
Хоча з якимось Предаторе чи 752 і 9ки дуже ок.
-
Hotspur
Member
не сміши. дає тобі з куста хм 1200 з підпалом а ти її не світиш. оце балансSanьka: ↑ 24.05.2026 16:08Найімбовіші лвл це 8лвл
-
Ramiras
Member
Они балансировали игру с выходом 11 левелов...вроде бы +- нормально....бывают конечно турбачи,но балансировщик же не может учитывать состояние каждого отдельного человека...например набухался/настроения нет играть/не выспался/игра не пошла/на определенном танке не умеет и так далее.+ постоянно надо учитывать балансировщику выход новой техники,особенно которые влияют на геймплей (11 левела)
Я думаю идеально забалансить невозможно
Відправлено через 7 хвилин 3 секунди:
Я думаю идеально забалансить невозможно
Відправлено через 7 хвилин 3 секунди:
Мне вот интерестно,а как статистикой определяется цвет?Еслип от % побед,то это уже катастрофа,если банасировщик это учитывает.Sanьka: ↑ 24.05.2026 16:08Фіолетових, та навіть бірюзових дуже мало в рандомі. Дуже мало.Shade: ↑ 24.05.2026 13:23приходиться 3-5 фіолетових статистів
Навіть зелених якщо більше 4 то це ніфіга собі.На 5х навіть не пиво, там глибокий запій грає.Hotspur: ↑ 24.05.2026 16:01на 5 левелах грати новачку можна а далі все погано
Найімбовіші лвл це 8лвл
Балансить як правило до 8-9. Імб повно. Грати можна.
Хоча з якимось Предаторе чи 752 і 9ки дуже ок.
-
Shade
Member
Не знаю, я дивлюся по внутрішньокартопляному рейтингу. 3к і нижче - це ті, хто відверто ракують. 4к - гравець нижче середнього. 5к - це середній гравець. 6к - вище середнього. 7к і більше - це вже статисти, які там кожен піксель в грі знають. І от тих, хто 7к і вище - я практично в кожному бою зустрічаю. Особливо виморожує, коли таких на лт балансить проти якихось 3к-5к лт в твоїй команді, - вони тоді в одне рило перевертають всю катку, поки твої лт вже в ангарі.Sanьka: ↑ 24.05.2026 16:08 Фіолетових, та навіть бірюзових дуже мало в рандомі. Дуже мало.
+ хочеться ще додати, шо тупо бісить те, наскільки кущозадротним став баланс. Якась заряжена Манта в цих сраних кущах може кататися практично під твоїм носом.
Нещодавно, наприклад, скатав на Шерідану. Так, я розумію, шо це гівняний світляк, але блін, я зі своїми 530+ метрами огляду не міг пересвітити М60 в кущах, зате він мене висвічував аж бігом.
-
Hotspur
Member
такShade: ↑ 24.05.2026 17:37Особливо виморожує, коли таких на лт балансить проти якихось 3к-5к лт в твоїй команді, - вони тоді в одне рило перевертають всю катку, поки твої лт вже в ангарі.
Відправлено через 38 секунд:
5к це вже майже статистShade: ↑ 24.05.2026 17:373к і нижче - це ті, хто відверто ракують. 4к - гравець нижче середнього. 5к - це середній гравець. 6к - вище середнього. 7к і більше - це вже статисти
-
Ramiras
Member
А если у кого-то 79?Это я за друга спрашиваю,он интересуется.Shade: ↑ 24.05.2026 17:37Не знаю, я дивлюся по внутрішньокартопляному рейтингу. 3к і нижче - це ті, хто відверто ракують. 4к - гравець нижче середнього. 5к - це середній гравець. 6к - вище середнього. 7к і більше - це вже статисти, які там кожен піксель в грі знають. І от тих, хто 7к і вище - я практично в кожному бою зустрічаю. Особливо виморожує, коли таких на лт балансить проти якихось 3к-5к лт в твоїй команді, - вони тоді в одне рило перевертають всю катку, поки твої лт вже в ангарі.Sanьka: ↑ 24.05.2026 16:08 Фіолетових, та навіть бірюзових дуже мало в рандомі. Дуже мало.
+ хочеться ще додати, шо тупо бісить те, наскільки кущозадротним став баланс. Якась заряжена Манта в цих сраних кущах може кататися практично під твоїм носом.
Нещодавно, наприклад, скатав на Шерідану. Так, я розумію, шо це гівняний світляк, але блін, я зі своїми 530+ метрами огляду не міг пересвітити М60 в кущах, зате він мене висвічував аж бігом.
Доки прикрепил.
- Вкладення
-
-
Shade
Member
Як я писав:Ramiras: ↑ 24.05.2026 17:59 А если у кого-то 79?Это я за друга спрашиваю,он интересуется.
Доки прикрепил.
Shade: ↑ 24.05.2026 17:37 7к і більше - це вже статисти, які там кожен піксель в грі знають.
-
Sanьka
Member
Щось мені "з куста на 1200 з підпалом " дають раз на боїв 100. Тому не знаю звідки ти це взяв, може приснилось.Hotspur: ↑ 24.05.2026 16:14не сміши. дає тобі з куста хм 1200 з підпалом а ти її не світиш. оце баланс
3к це бот безкоштовний (навряд людина)Shade: ↑ 24.05.2026 17:37. 3к і нижче - це ті, хто відверто ракують. 4к - гравець нижче середнього. 5к - це середній гравець. 6к - вище середнього. 7к і більше - це вже статисти
4к бот платний (навряд людина)
5к кривожоп підпиван
6к - початковий середній гравець
7к добротний середній
8к вище середнього
9к статист
10+ убер статист
Отправлено спустя 3 минуты 8 секунд:
В мене більше 8к, вважаю себе трохи краще середнього. Граю на 8-9-10Shade: ↑ 24.05.2026 17:377к і більше - це вже статисти, які там кожен піксель в грі знають.
Карти, позиції не вивчаю, і так заходить.
Востаннє редагувалось 24.05.2026 18:13 користувачем Sanьka, всього редагувалось 1 раз.
-
Shade
Member
Sanьka
Який середній, наприклад, на Дравцю?
Який середній, наприклад, на Дравцю?