Microsoft додала у Windows 11 функцію Low Latency Profile для прискорення операційної системи

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
waryag
Member

Повідомлення

SERGBILL

Він 11, 12 або лінукс :rotate:
daesz
Member

Повідомлення

Тепер зрозуміло чому після оновлення пропелери на проці після відкриття браузера почали робити "вжух" на декілька секунд.
Tetronga
Member

Повідомлення

Linux мотлох для краснооких ноулайферів. Віндовс 11 мотлох для любителів галюцинацій ШІ. Віндовс 10 ltsc - :super:
yariksom
Member

Повідомлення

SERGBILL: 12.06.2026 21:35ну 2, 3, може 4 роки навіть понасолоджуєтеся ще, а далі?
Далі сі свище :-P
kabostebeztak
Member

Повідомлення

Tetronga: 12.06.2026 22:54 Linux мотлох для краснооких ноулайферів. Віндовс 11 мотлох для любителів галюцинацій ШІ. Віндовс 10 ltsc - :super:
Skill issue
Я скачав федору і все працює з коробки
rjavyi_pastor
Member

Повідомлення

ArmagedoonZergs: 12.06.2026 20:04
Підписуюсь.
Інтерфейс і взагалі flow на гномі в рази краще мака. Після гнома мак це просто якесь убожество.

Але блін, на маку працює увесь потрібний мені софт і залізо на голові краще. Тому сиджу на маку.
а в мене проблема шо компанія вимагає зараз робити тільки з цього конкретного мака. А це ейр, який починає лагати якщо я працюю+міт і він на зарядці. Так ще й гарачий як пательня
Tetronga
Member

Повідомлення

kabostebeztak: 13.06.2026 01:27
Tetronga: 12.06.2026 22:54 Linux мотлох для краснооких ноулайферів. Віндовс 11 мотлох для любителів галюцинацій ШІ. Віндовс 10 ltsc - :super:
Skill issue
Розкажи як в тебе працює БФ6 на Федорі. Ми уважно слухаємо
DiGiTaL
Member

Повідомлення

yariksom: 12.06.2026 11:41Інструкція:
1. Видалити 11.
2. Поставити 10.
3. Насолоджуватися.
На ноуте с профиля посидел на win10pro 22h2 где то с неделю и вернулся на win11iot 24h2, она реально работает лучше на моем ноуте и в работе и в играх.
kabostebeztak
Member

Повідомлення

Tetronga: 13.06.2026 09:18
kabostebeztak: 13.06.2026 01:27

Skill issue
Розкажи як в тебе працює БФ6 на Федорі. Ми уважно слухаємо
а, ну, крім ігор з лютими античітами
просто skill issue у розробників
у нормальних людей (embark) все працює.
Z440_User
Member

Повідомлення

rjavyi_pastor: 13.06.2026 03:28 а в мене проблема шо компанія вимагає зараз робити тільки з цього конкретного мака. А це ейр, який починає лагати якщо я працюю+міт і він на зарядці. Так ще й гарачий як пательня
Юрія на тебе немає, він би пояснив що мак краще працює від батарейки і його майже не треба заряджати... :gigi:
yuriy_dd
Member

Повідомлення

rjavyi_pastor: 13.06.2026 03:28а в мене проблема шо компанія вимагає зараз робити тільки з цього конкретного мака. А це ейр, який починає лагати якщо я працюю+міт і він на зарядці. Так ще й гарачий як пательня
це проблема самого Meat
просто включіть "Low Power Mode" - все буде працювати ок, і грітись не буде
у мене навіть % завантаження проца зменшився
Delfin4ick
Member

Повідомлення

оновив, все нормально працює, як завжди, Win11 - мабуть найкраще, що бачив :super:, дякую
Відповісти