Він 11, 12 або лінукс
Новини
Останні статті і огляди
Microsoft додала у Windows 11 функцію Low Latency Profile для прискорення операційної системи
-
waryag
Member
SERGBILL
Він 11, 12 або лінукс
Він 11, 12 або лінукс
-
daesz
Member
Тепер зрозуміло чому після оновлення пропелери на проці після відкриття браузера почали робити "вжух" на декілька секунд.
-
Tetronga
Member
Linux мотлох для краснооких ноулайферів. Віндовс 11 мотлох для любителів галюцинацій ШІ. Віндовс 10 ltsc - 
-
yariksom
Member
Далі сі свищеSERGBILL: ↑ 12.06.2026 21:35ну 2, 3, може 4 роки навіть понасолоджуєтеся ще, а далі?
-
kabostebeztak
Member
Skill issueTetronga: ↑ 12.06.2026 22:54 Linux мотлох для краснооких ноулайферів. Віндовс 11 мотлох для любителів галюцинацій ШІ. Віндовс 10 ltsc -![]()
Я скачав федору і все працює з коробки
-
rjavyi_pastor
Member
а в мене проблема шо компанія вимагає зараз робити тільки з цього конкретного мака. А це ейр, який починає лагати якщо я працюю+міт і він на зарядці. Так ще й гарачий як пательняArmagedoonZergs: ↑ 12.06.2026 20:04
Підписуюсь.
Інтерфейс і взагалі flow на гномі в рази краще мака. Після гнома мак це просто якесь убожество.
Але блін, на маку працює увесь потрібний мені софт і залізо на голові краще. Тому сиджу на маку.
-
Tetronga
Member
Розкажи як в тебе працює БФ6 на Федорі. Ми уважно слухаємоkabostebeztak: ↑ 13.06.2026 01:27Skill issueTetronga: ↑ 12.06.2026 22:54 Linux мотлох для краснооких ноулайферів. Віндовс 11 мотлох для любителів галюцинацій ШІ. Віндовс 10 ltsc -![]()
Я скачав федору і все працює з коробки
-
DiGiTaL
Member
На ноуте с профиля посидел на win10pro 22h2 где то с неделю и вернулся на win11iot 24h2, она реально работает лучше на моем ноуте и в работе и в играх.
-
kabostebeztak
Member
а, ну, крім ігор з лютими античітами
просто skill issue у розробників
у нормальних людей (embark) все працює.
-
Z440_User
Member
Юрія на тебе немає, він би пояснив що мак краще працює від батарейки і його майже не треба заряджати...rjavyi_pastor: ↑ 13.06.2026 03:28 а в мене проблема шо компанія вимагає зараз робити тільки з цього конкретного мака. А це ейр, який починає лагати якщо я працюю+міт і він на зарядці. Так ще й гарачий як пательня