Новини
Останні статті і огляди
Выбор наушников
-
Feras
Member
Якщо просто хороша по звуку ігрова гарнітура яку навіть аудіофіли ревьюери дивлячись, що вона бездротова, кажуть: для такої речі звук не поганий - HyperX Cloud III S. Resolve (The Headphone Show)- A great all rounder headphone that's a little bit V-shaped but still has good balance for the mids. Jaytiss - Great option for those who want quality hifi sound for cheap.
-
GreenMile
Member
Feras
Дякую, подивлюсь огляди.
Дякую, подивлюсь огляди.
-
Radio Bay
Member
Підтримаю пропозицию FilabatyaGreenMile: ↑ 12.06.2026 09:51Добре, а якщо відкинути оголів'я, що є актуальне і нормальне?
https://portativ.ua/ua/product_33523.html
Я сам покрутив ситуацію у голові, там або ремінь, або ваєрлесс
-
feniks_tm
Member
Fractal Scape ще можна, але вони наче у нас офіційно не продаютьсяGreenMile: ↑ 12.06.2026 09:51 Добре, а якщо відкинути оголів'я, що є актуальне і нормальне?
-
lewerlin
Member
SS Nova 7/JBL Quantum 360. Обидві можуть в 2.4 канал. Юзабельність хороша, ціна помірна, претензій на музику особливих немає.GreenMile: ↑ 11.06.2026 19:275. Пристойний звук, здебільшого для ютюбів, ігор, фільмів. Супер звучання не вимагається, для музла є окремі засоби прослуховування.
-
Radio Bay
Member
Цікаво чий OEMfeniks_tm: ↑ 12.06.2026 17:12Fractal Scape
-
aaleksandrenko
Member
Порекомендуйте навушники для музики та ігор.
Що важливо:
- безпровід через донгл
- не важкі, десь до 300 гр бажано
- і відповідно хороший звук
- з'ємний мікрофон (наявність мікрофону впринципі не важлива)
Коротше шось класне і легке треба, бо не можу довго в максвелл сидіти останнім часом, трохи є дискомфорт.
Дивився в сторону Sony INZONE H9 II. Цікаві, легенькі. Але по оглядам кажуть що там баланс звуку більш під ігри. Не знаю чи сильно це там критично.
Що важливо:
- безпровід через донгл
- не важкі, десь до 300 гр бажано
- і відповідно хороший звук
- з'ємний мікрофон (наявність мікрофону впринципі не важлива)
Коротше шось класне і легке треба, бо не можу довго в максвелл сидіти останнім часом, трохи є дискомфорт.
Дивився в сторону Sony INZONE H9 II. Цікаві, легенькі. Але по оглядам кажуть що там баланс звуку більш під ігри. Не знаю чи сильно це там критично.
-
Radio Bay
Member
Sony INZONE H9 II - не ремінь алеGreenMile: ↑ 12.06.2026 14:55Sony INZONE H9 II
Відправлено через 1 годину 22 хвилини 16 секунд:
Не зрозумів, а що з Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless? Принаймні, їх можна послухатиaaleksandrenko: ↑ 12.06.2026 18:31Порекомендуйте навушники для музики та ігор