Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Feras
Member

Повідомлення

Якщо просто хороша по звуку ігрова гарнітура яку навіть аудіофіли ревьюери дивлячись, що вона бездротова, кажуть: для такої речі звук не поганий - HyperX Cloud III S. Resolve (The Headphone Show)- A great all rounder headphone that's a little bit V-shaped but still has good balance for the mids. Jaytiss - Great option for those who want quality hifi sound for cheap.
GreenMile
Member

Повідомлення

Feras
Дякую, подивлюсь огляди.
Radio Bay
Member

Повідомлення

GreenMile: 12.06.2026 09:51Добре, а якщо відкинути оголів'я, що є актуальне і нормальне?
Підтримаю пропозицию Filabatya
https://portativ.ua/ua/product_33523.html

Я сам покрутив ситуацію у голові, там або ремінь, або ваєрлесс
feniks_tm
Member

Повідомлення

GreenMile: 12.06.2026 09:51 Добре, а якщо відкинути оголів'я, що є актуальне і нормальне?
Fractal Scape ще можна, але вони наче у нас офіційно не продаються
lewerlin
Member

Повідомлення

GreenMile: 11.06.2026 19:275. Пристойний звук, здебільшого для ютюбів, ігор, фільмів. Супер звучання не вимагається, для музла є окремі засоби прослуховування.
SS Nova 7/JBL Quantum 360. Обидві можуть в 2.4 канал. Юзабельність хороша, ціна помірна, претензій на музику особливих немає.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Цікаво чий OEM
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Порекомендуйте навушники для музики та ігор.

Що важливо:
- безпровід через донгл
- не важкі, десь до 300 гр бажано
- і відповідно хороший звук
- з'ємний мікрофон (наявність мікрофону впринципі не важлива)

Коротше шось класне і легке треба, бо не можу довго в максвелл сидіти останнім часом, трохи є дискомфорт.

Дивився в сторону Sony INZONE H9 II. Цікаві, легенькі. Але по оглядам кажуть що там баланс звуку більш під ігри. Не знаю чи сильно це там критично.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Sony INZONE H9 II - не ремінь але

Відправлено через 1 годину 22 хвилини 16 секунд:
aaleksandrenko: 12.06.2026 18:31Порекомендуйте навушники для музики та ігор
Не зрозумів, а що з Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless? Принаймні, їх можна послухати
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Radio Bay: 12.06.2026 21:28
Sony INZONE H9 II - не ремінь але

Відправлено через 1 годину 22 хвилини 16 секунд:
aaleksandrenko: 12.06.2026 18:31Порекомендуйте навушники для музики та ігор
Не зрозумів, а що з Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless? Принаймні, їх можна послухати
Так розумію, там тільки блютуз. Є якийсь окремий донгл, але він також блютуз, а не радіаоканал.

Не мав досвіду користування блютуз навушників з пк. Чи там все стабільно буде. Читав, віндовс наче роблять якісь оптимізації зараз в цьому плані для зменшення латенсі, хоч затримка в любому випадку буде більше чим 2.4ггц. Скільки там приблизно затримка, ви не в курсі?
feniks_tm
Member

Повідомлення

aaleksandrenko
Тощі Фрактали, розкажеш як вони :super: :rotate:
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

У меня вот для музыки Sony WH-1000XM5, а для игр Sony Inzone H5
Radio Bay: 12.06.2026 21:28Не зрозумів, а що з Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless? Принаймні, їх можна послухати
Условные Sony WH-1000XM5 либо Sennheiser Momentum 4 не годятся для игр из за Bluetooth протокола, будет задержка звука в играх(выстрелы, шаги и т.д.)

Отправлено спустя 10 минут 9 секунд:
Звук настраивается через ПО фирменное, не вижу проблемы
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Коротше ввімкнув свої максвелл по блютуз.
Перше це налаштування блютуз девайса на вінді це якесь убожество.

Глянути по якому кодеку працюють просто так не можна. поставив bluetooth tweaker по рекомендаціям в пошуку.
Який саме кодек зараз працює все одно не зрозумів.
спойлер
кодеки.png
Самі навушники підримують LE Audio, LC3, LC3plus, LDAC, AAC, SBC. З цього списку вінда підримує AAC, SBC, LE Audio наче.
Знову в пошук, знайшов де дивитись/вмикати LE Audio
спойлер
У вікні Пристрої & Bluetooth > Пристрої в розділі Настройки пристрою встановіть перемикач Використовувати LE Audio за наявності.
Якщо ця настройка недоступна, пристрій Windows наразі не підтримує LE Audio, що може бути пов'язано з апаратними обмеженнями, відсутніми або несумісними драйверами.
В мене цього налаштування немає, вінда оновлена, драйвер блютуз оновлений.

З плюсів навушники на перший погляд підключились відразу і грають непогано. Але якщо копнути глибше толком нічого вінда не дає налаштувати/перевірити.
Bluetooth LE Audio, пишуть, має латенсі 20-40мс що виглядає абсолютно нормально.
Але якщо навушники працюють по стандартним AAC / SBC то там в районі 200 може бути, а це вже занадто.

Тому поки не впевнений що пк на вінді по блютуз не адекватне рішення, бо виглядає поки як костиль.

Відправлено через 14 хвилин 5 секунд:
feniks_tm: 14.06.2026 17:48 aaleksandrenko
Тощі Фрактали, розкажеш як вони :super: :rotate:
Побачимо. Поки напевно спробую пошукати соньки по нормальній ціні. Як на мене, вони мають, серйозну експертизу по звуку. Я і сам юзав їх tws вуха і XM3 здається.
По факту Sony sony h9 ii це ігрові WH-1000XM6, де вони вже набили шишок за 6 ревізій.
А фрактали ну не знаю, перша ревізія плюс вони взагалі вуха не робили. Є доля скептицизму. Хоча на вигляд непогане збалансоване ОЕМ рішення.
Чисто суб'єктовно моя думка звичайно.
Feras
Member

Повідомлення

Хочешь LDAC на вінді, без трансміттера спеціального - купляй Alternative A2DP Driver, це для тих хто впевнений, що хоче слухати і користуватись блютуз навушниками використовуючи кодекси як LDAC то вдала річ - коштує, здається 5 - 7 долларів.
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 14.06.2026 18:51 Sony sony h9 ii це ігрові WH-1000XM6
Именно, играешь по радиоканалу, слушаешь музыку по Bluetooth - 2в1
Radio Bay
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 14.06.2026 18:51вони взагалі вуха не робили
OEM 100%, питання чий. Але тут головне якість
NST1983
Member

Повідомлення

Urbanears Plattan 2 Black - маю такі навушники для діджейства. Які порадите аналоги? такі ж маленькі і зручні. Вхід з одного боку щоб був.
Radio Bay
Member

Повідомлення

NST1983: 14.06.2026 20:43такі ж маленькі і зручні. Вхід з одного боку щоб був.
Sennheiser HD 25

Sennheiser HD 25 LIGHT II?
Відповісти