Предлагаю обсудить ASUS поділилася інформацією про флагманську плату ROG Crosshair X870E Edition 20 для процесорів AMD AM5
Рекомендована ціна буде від 1500 доларів США, тут і гадалки не треба.
Новини
Останні статті і огляди
ASUS поділилася інформацією про флагманську плату ROG Crosshair X870E Edition 20 для процесорів AMD AM5
-
yariksom
Member
-
Afit
Member
Ну хочаб контролерів напхали по самі не балуй, а не просто цяцьками обвішали. Звісно ціна космічна і продукт явно не для всих, але тим хто хоче собі таке дозволити, хоч варіант єyariksom: ↑ 10.06.2026 13:45 Предлагаю обсудить ASUS поділилася інформацією про флагманську плату ROG Crosshair X870E Edition 20 для процесорів AMD AM5
-
kawalot
Member
Виглядає, в усякому разі на рендерах, вельми стильно і цікаво. Були б зайві кошти і потреба зібрати новий комп, то напевно навіть купив би чисто з-за зовнішнього вигляду
-
xIIImaL
Member
Только на хрен никому не нужно в 99% случаев , особенно за тот конский ценник .kawalot: ↑ 10.06.2026 15:45 Виглядає, в усякому разі на рендерах, вельми стильно і цікаво.
Кому надо 9 ссд , вместо этого золотого велосипеда возьмут серверное решение , которое будет на голову выше , и к тому же не намного дороже а может даже и дешевле
-
kawalot
Member
Так я і написав, що цікава мені лише зовнішнім виглядом. Про характеристики чи практичну цінність до покупки я начебто не згадувавxIIImaL: ↑ 10.06.2026 17:19 Только на хрен никому не нужно в 99% случаев , особенно за тот конский ценник .
Кому надо 9 ссд , вместо этого золотого велосипеда возьмут серверное решение , которое будет на голову выше , и к тому же не намного дороже а может даже и дешевле
-
sensey
Member
Реальних фаз буде значно менше скоріше за все 12+1+1 або 8+1+1 це якщо один контролер пвм, але мені більш цікаво кого виберуть infinion чи renesas...(24+2+2)-фазну систему живлення
-
Afit
Member
А ще цікаво по скільки ампер будуть.sensey: ↑ 10.06.2026 17:56Реальних фаз буде значно менше скоріше за все 12+1+1 або 8+1+1 це якщо один контролер пвм, але мені більш цікаво кого виберуть infinion чи renesas...(24+2+2)-фазну систему живлення
-
Vladys77
Member
Плата крута, без питань. Але за свою ціну поки не треба.
Відправлено через 2 хвилини 46 секунд:
. Їм вистачить і двох роз'ємів для накопичувачів по 4 ТБ.
Відправлено через 2 хвилини 46 секунд:
Який сенс в купі NVME контролерів? Власники цієї плати не будуть напихувать 8 штук накопичувачів по 512 ГБAfit: ↑ 10.06.2026 14:45Ну хочаб контролерів напхали по самі не балуй, а не просто цяцьками обвішали. Звісно ціна космічна і продукт явно не для всих, але тим хто хоче собі таке дозволити, хоч варіант єyariksom: ↑ 10.06.2026 13:45 Предлагаю обсудить ASUS поділилася інформацією про флагманську плату ROG Crosshair X870E Edition 20 для процесорів AMD AM5