ASUS поділилася інформацією про флагманську плату ROG Crosshair X870E Edition 20 для процесорів AMD AM5

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
yariksom
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить ASUS поділилася інформацією про флагманську плату ROG Crosshair X870E Edition 20 для процесорів AMD AM5
Рекомендована ціна буде від 1500 доларів США, тут і гадалки не треба.
Afit
Member

Повідомлення

yariksom: 10.06.2026 13:45 Предлагаю обсудить ASUS поділилася інформацією про флагманську плату ROG Crosshair X870E Edition 20 для процесорів AMD AM5
Ну хочаб контролерів напхали по самі не балуй, а не просто цяцьками обвішали. Звісно ціна космічна і продукт явно не для всих, але тим хто хоче собі таке дозволити, хоч варіант є
kawalot
Member

Повідомлення

Виглядає, в усякому разі на рендерах, вельми стильно і цікаво. Були б зайві кошти і потреба зібрати новий комп, то напевно навіть купив би чисто з-за зовнішнього вигляду
xIIImaL
Member

Повідомлення

kawalot: 10.06.2026 15:45 Виглядає, в усякому разі на рендерах, вельми стильно і цікаво.
Только на хрен никому не нужно в 99% случаев , особенно за тот конский ценник .

Кому надо 9 ссд , вместо этого золотого велосипеда возьмут серверное решение , которое будет на голову выше , и к тому же не намного дороже а может даже и дешевле
kawalot
Member

Повідомлення

xIIImaL: 10.06.2026 17:19 Только на хрен никому не нужно в 99% случаев , особенно за тот конский ценник .

Кому надо 9 ссд , вместо этого золотого велосипеда возьмут серверное решение , которое будет на голову выше , и к тому же не намного дороже а может даже и дешевле
Так я і написав, що цікава мені лише зовнішнім виглядом. Про характеристики чи практичну цінність до покупки я начебто не згадував
sensey
Member

Повідомлення

(24+2+2)-фазну систему живлення
Реальних фаз буде значно менше скоріше за все 12+1+1 або 8+1+1 це якщо один контролер пвм, але мені більш цікаво кого виберуть infinion чи renesas...
Afit
Member

Повідомлення

sensey: 10.06.2026 17:56
(24+2+2)-фазну систему живлення
Реальних фаз буде значно менше скоріше за все 12+1+1 або 8+1+1 це якщо один контролер пвм, але мені більш цікаво кого виберуть infinion чи renesas...
А ще цікаво по скільки ампер будуть. :think: Хоча асус в такий клас завжди 110 ставе
Vladys77
Member

Повідомлення

Плата крута, без питань. Але за свою ціну поки не треба.

Відправлено через 2 хвилини 46 секунд:
Afit: 10.06.2026 14:45
yariksom: 10.06.2026 13:45 Предлагаю обсудить ASUS поділилася інформацією про флагманську плату ROG Crosshair X870E Edition 20 для процесорів AMD AM5
Ну хочаб контролерів напхали по самі не балуй, а не просто цяцьками обвішали. Звісно ціна космічна і продукт явно не для всих, але тим хто хоче собі таке дозволити, хоч варіант є
Який сенс в купі NVME контролерів? Власники цієї плати не будуть напихувать 8 штук накопичувачів по 512 ГБ :D . Їм вистачить і двох роз'ємів для накопичувачів по 4 ТБ.
Відповісти