Грати. Весь аннуліт - за активностями. І все розмазано тонким шаром.Kirakishou: ↑ 05.06.2026 06:20Звідки ж тоді крутки брати?
Новини
Останні статті і огляди
Hoyoverse
-
lewerlin
Member
-
Kirakishou
Member
ЕОСфілд знову скамить, програв 50/50. Вони ще й не дають можливості експортувати свою історію круток, а саму історію на сервері тримають недовго. Гра недавно вийшла, а у мене вже історія підчищена. Хитро.
Я поки що сюжет читаю. Наскільки я зрозумів, гра вимагає дуже дофіга часу саме на ці активності? Дейліки робляться швидко, на рівні ХСР і Зенлессу по часу, а то і швидше. Але щоб отримати крутки, то в НТЕ треба буде більше грати, ніж проходити ті ж івенти в ХСР і Зенлессі.lewerlin: ↑ 05.06.2026 08:03Грати. Весь аннуліт - за активностями. І все розмазано тонким шаром.
-
lewerlin
Member
Не через те. В них від початку логування проблемне, з купою костилів і юзер токеном. Видимо не змогли пофіксити.Kirakishou: ↑ 05.06.2026 08:20Вони ще й не дають можливості експортувати свою історію круток, а саму історію на сервері тримають недовго. Гра недавно вийшла, а у мене вже історія підчищена. Хитро.
Не зовсім. За патч додається всього потроху, але це все поверх релізного "жиру". Якщо на релізі все було зачищено більш-менш - то робити нічого. Дейліки, раз в тиждень злити енергію, раз в два - банк, раз на патч - івенти(короткі), "залізниця"(безодня). Нова лока часу взагалі не хоче, крім пари аномалій(гайди треба гуглити).Kirakishou: ↑ 05.06.2026 08:20гра вимагає дуже дофіга часу саме на ці активності?
От саме релізний "жир" - найбільш проблемний. Гра хоче рівнів, як акку так і магната, а рівень магната вимагає регулярно займатися фонсами і все це росте взаємозалежно. Пропустили банк до оновлення -
Наприклад мені зараз можна купувати зброярні крутки і аннуліт, в певному ліміті/патч, фонсами, за пів ціни. Тобто замість кидати аннуліт в зброярку, я його кину в енергію, отримаю фонси і куплю на них вдвічі більше круток(або просто в мене вже є фонси). Аннуліт продається в магазинах риболовлі, банку, поліції. Кожен режим має свої ачивки, там теж насипають. Купу всього дають за квести. Падає з колекції, на неї треба будинки, а на них фонси. Фонсів давали і дають вдосталь, але "за розкладом", гра не дозволяє все забрати за раз і забити на кілька місяців - втрати недоотриманих фонсів катастрофічні. Буквально як в ГТА-онлайн(тільки там набагато гірше все).
NTE - фактично і є урізана ГТА з приліпленою гачею. ГТА частина може гратися абсолютно без персонажів і без гачі як такої. Не чекайте від неї схожості с "Хойо-лайк", окрім атрибутики.
-
Kirakishou
Member
lewerlin
Мене в першу чергу цікавлять персонажі та сюжет. Енергію не зливав, кафе не маю, банк пропустив. Зараз пройду сюжет, а далі буде видно. Якщо акаунт вже заруїнений (крім того, що він ще й скамний), то буду грати просто на пофіг. Взяв би підписку в НТЕ, але вже зрозуміло, що цей акаунт не вартує того, щоб вкладати в нього навіть такі гроші. Хіба що вони виправляться і почнуть насипати персонажів.
Взагалі, як вони розраховують долучати до гри нових гравців? Це ж не тільки в цій грі так, в тій же ВуВі ти теж отримав персонажа з банера, але не можеш його прокачати, поки не пройдеш сюжет і не відкриєш відповідні локації. Навіть куробот №1 Saintontas, який постійно облизує ВуВу, каже, що це ідіотизм, що нові гравці не мають доступу до івентів та прокачки персонажів.
Таке враження, що ці компанії не зацікавлені в нових гравцях, а тільки в тих, хто грає в гру з релізу. Але ж деяким гравцям гра набридає і вони її дропають. Тому навпаки компанії повинні бути зацікавлені в нових гравцях. Де тут логіка?
Мене в першу чергу цікавлять персонажі та сюжет. Енергію не зливав, кафе не маю, банк пропустив. Зараз пройду сюжет, а далі буде видно. Якщо акаунт вже заруїнений (крім того, що він ще й скамний), то буду грати просто на пофіг. Взяв би підписку в НТЕ, але вже зрозуміло, що цей акаунт не вартує того, щоб вкладати в нього навіть такі гроші. Хіба що вони виправляться і почнуть насипати персонажів.
Взагалі, як вони розраховують долучати до гри нових гравців? Це ж не тільки в цій грі так, в тій же ВуВі ти теж отримав персонажа з банера, але не можеш його прокачати, поки не пройдеш сюжет і не відкриєш відповідні локації. Навіть куробот №1 Saintontas, який постійно облизує ВуВу, каже, що це ідіотизм, що нові гравці не мають доступу до івентів та прокачки персонажів.
Таке враження, що ці компанії не зацікавлені в нових гравцях, а тільки в тих, хто грає в гру з релізу. Але ж деяким гравцям гра набридає і вони її дропають. Тому навпаки компанії повинні бути зацікавлені в нових гравцях. Де тут логіка?
-
lewerlin
Member
Kirakishou: ↑ 05.06.2026 12:05. Енергію не зливав, кафе не маю, банк пропустив.
В принципі досить масова річ. Хойо-аудиторія все ще не розуміє, що таке фонси. На них вся економіка аккаунуту кокблочиться. Постійно спостерігаю "це лише місцева мора"...
Цілять в аудиторію ГТА, благо традиційний геймдейв, зі своєю повісточкою, створив шалений запит на привабливих персонажів. Кілька знайомих гача-хейтерів в NTE вже грають(золота жила для Хотта, не биті, не стріляніKirakishou: ↑ 05.06.2026 12:05Взагалі, як вони розраховують долучати до гри нових гравців?
Там більше недоробка/косяки. Оскільки ніхто особливо не це не жаліється, то Куро й не чешуться. Таке відчуття, що в них набралась "комфортна" аудиторія і їх все влаштовує(Солон не не будує АЕС, а Тенценту аби актив фінансово здоровий був). Щось схоже з ПГР. От тільки колабу Куро таке відчуття, що переоцінили. Патч халтурний і кіберпанк його не спише.Kirakishou: ↑ 05.06.2026 12:05ВуВі ти теж отримав персонажа з банера, але не можеш його прокачати, поки не пройдеш сюжет і не відкриєш відповідні локації.
-
Kirakishou
Member
Хочте сказати, що відставання всього на місяць настільки заруїнило мені аккаунт? У мене вже майже 30 левел, всі івенти мені доступні. Інша річ, що ви граєте в кілька ігор і мабуть НТЕ зараз основна гача-гра, а я граю у вісім гача-ігор. Так, у ВуВі, Ендфілді та Геншині я тільки роблю дейліки, івенти майже не чіпаю. Але всі решта ігри роблю і дейліки, і івенти (хоча в Нікке і БД2 я часто скіпаю їх сюжет). В будь-якому разі скоро річниця Зенлесса і персонажі, яких вони показали, в плані привабливості не відстають, а то й випереджають НТЕ. В ХСР теж скоро Тосака Рін, нова Хімеко. Сюжет зараз там теж нормальний. Звісно я в опитуванні в Зенлессі щойно написав, що НТЕ краще, просто щоб розробники не розслаблялися і не цензурили персонажів, але по великому рахунку, що чардиз, що фізика в Зенлессі краща. Хоча в НТЕ я також гратиму, але мабуть просто на пофіг. Витрачати купу часу на гру точно не буду.lewerlin: ↑ 05.06.2026 19:00В принципі досить масова річ. Хойо-аудиторія все ще не розуміє, що таке фонси. На них вся економіка аккаунуту кокблочиться. Постійно спостерігаю "це лише місцева мора"...
До речі помітив, що Хіюкі в ВуВі ходить в панцу, а не в шортах. І у неї панцу навіть крутіші, ніж у Хоторі з НТЕ. Що це на них найшло? НТЕ задає новий тренд на привабливих персонажів без цензури чи що?
Відправлено через 31 хвилину 35 секунд:
Але ж ні, вона вийшла майже одночасно з НТЕ. І в ХСР місцева Яе Сакура з панцу, хоч і в колготках. І в Зенлессі Веліна в панцу, і її скін теж з панцу. В НТЕ взагалі з цим проблем немає. Невже КПК дозволила малювати панцу персонажам?
-
lewerlin
Member
А левел магната який? Отож.Kirakishou: ↑ 05.06.2026 21:12У мене вже майже 30 левел, всі івенти мені доступні.
Скоріше знайшлась якась лазівка.Kirakishou: ↑ 05.06.2026 21:12Невже КПК дозволила малювати панцу персонажам?
Основна гра в мене наразі СоккерМенеджер.Kirakishou: ↑ 05.06.2026 21:12НТЕ зараз основна гача-гра