Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 05.06.2026 06:20Звідки ж тоді крутки брати?
Грати. Весь аннуліт - за активностями. І все розмазано тонким шаром.
Kirakishou
Member

Повідомлення

ЕОСфілд знову скамить, програв 50/50. Вони ще й не дають можливості експортувати свою історію круток, а саму історію на сервері тримають недовго. Гра недавно вийшла, а у мене вже історія підчищена. Хитро.
lewerlin: 05.06.2026 08:03Грати. Весь аннуліт - за активностями. І все розмазано тонким шаром.
Я поки що сюжет читаю. Наскільки я зрозумів, гра вимагає дуже дофіга часу саме на ці активності? Дейліки робляться швидко, на рівні ХСР і Зенлессу по часу, а то і швидше. Але щоб отримати крутки, то в НТЕ треба буде більше грати, ніж проходити ті ж івенти в ХСР і Зенлессі.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 05.06.2026 08:20Вони ще й не дають можливості експортувати свою історію круток, а саму історію на сервері тримають недовго. Гра недавно вийшла, а у мене вже історія підчищена. Хитро.
Не через те. В них від початку логування проблемне, з купою костилів і юзер токеном. Видимо не змогли пофіксити.
Kirakishou: 05.06.2026 08:20гра вимагає дуже дофіга часу саме на ці активності?
Не зовсім. За патч додається всього потроху, але це все поверх релізного "жиру". Якщо на релізі все було зачищено більш-менш - то робити нічого. Дейліки, раз в тиждень злити енергію, раз в два - банк, раз на патч - івенти(короткі), "залізниця"(безодня). Нова лока часу взагалі не хоче, крім пари аномалій(гайди треба гуглити).
От саме релізний "жир" - найбільш проблемний. Гра хоче рівнів, як акку так і магната, а рівень магната вимагає регулярно займатися фонсами і все це росте взаємозалежно. Пропустили банк до оновлення - :down: , не злили вчасно тижневу енергію - :down:, не займались кафешкою - :rip: . Фактично всі, хто грав повноцінно реліз, проблем не мають, їм часу треба мінімум. Іншим - мої співчуття.
Наприклад мені зараз можна купувати зброярні крутки і аннуліт, в певному ліміті/патч, фонсами, за пів ціни. Тобто замість кидати аннуліт в зброярку, я його кину в енергію, отримаю фонси і куплю на них вдвічі більше круток(або просто в мене вже є фонси). Аннуліт продається в магазинах риболовлі, банку, поліції. Кожен режим має свої ачивки, там теж насипають. Купу всього дають за квести. Падає з колекції, на неї треба будинки, а на них фонси. Фонсів давали і дають вдосталь, але "за розкладом", гра не дозволяє все забрати за раз і забити на кілька місяців - втрати недоотриманих фонсів катастрофічні. Буквально як в ГТА-онлайн(тільки там набагато гірше все).
NTE - фактично і є урізана ГТА з приліпленою гачею. ГТА частина може гратися абсолютно без персонажів і без гачі як такої. Не чекайте від неї схожості с "Хойо-лайк", окрім атрибутики.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Мене в першу чергу цікавлять персонажі та сюжет. Енергію не зливав, кафе не маю, банк пропустив. Зараз пройду сюжет, а далі буде видно. Якщо акаунт вже заруїнений (крім того, що він ще й скамний), то буду грати просто на пофіг. Взяв би підписку в НТЕ, але вже зрозуміло, що цей акаунт не вартує того, щоб вкладати в нього навіть такі гроші. Хіба що вони виправляться і почнуть насипати персонажів.
Взагалі, як вони розраховують долучати до гри нових гравців? Це ж не тільки в цій грі так, в тій же ВуВі ти теж отримав персонажа з банера, але не можеш його прокачати, поки не пройдеш сюжет і не відкриєш відповідні локації. Навіть куробот №1 Saintontas, який постійно облизує ВуВу, каже, що це ідіотизм, що нові гравці не мають доступу до івентів та прокачки персонажів.
Таке враження, що ці компанії не зацікавлені в нових гравцях, а тільки в тих, хто грає в гру з релізу. Але ж деяким гравцям гра набридає і вони її дропають. Тому навпаки компанії повинні бути зацікавлені в нових гравцях. Де тут логіка?
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 05.06.2026 12:05. Енергію не зливав, кафе не маю, банк пропустив.
:rip:
В принципі досить масова річ. Хойо-аудиторія все ще не розуміє, що таке фонси. На них вся економіка аккаунуту кокблочиться. Постійно спостерігаю "це лише місцева мора"...
Kirakishou: 05.06.2026 12:05Взагалі, як вони розраховують долучати до гри нових гравців?
Цілять в аудиторію ГТА, благо традиційний геймдейв, зі своєю повісточкою, створив шалений запит на привабливих персонажів. Кілька знайомих гача-хейтерів в NTE вже грають(золота жила для Хотта, не биті, не стріляні :baby: )
Kirakishou: 05.06.2026 12:05ВуВі ти теж отримав персонажа з банера, але не можеш його прокачати, поки не пройдеш сюжет і не відкриєш відповідні локації.
Там більше недоробка/косяки. Оскільки ніхто особливо не це не жаліється, то Куро й не чешуться. Таке відчуття, що в них набралась "комфортна" аудиторія і їх все влаштовує(Солон не не будує АЕС, а Тенценту аби актив фінансово здоровий був). Щось схоже з ПГР. От тільки колабу Куро таке відчуття, що переоцінили. Патч халтурний і кіберпанк його не спише.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 05.06.2026 19:00В принципі досить масова річ. Хойо-аудиторія все ще не розуміє, що таке фонси. На них вся економіка аккаунуту кокблочиться. Постійно спостерігаю "це лише місцева мора"...
Хочте сказати, що відставання всього на місяць настільки заруїнило мені аккаунт? У мене вже майже 30 левел, всі івенти мені доступні. Інша річ, що ви граєте в кілька ігор і мабуть НТЕ зараз основна гача-гра, а я граю у вісім гача-ігор. Так, у ВуВі, Ендфілді та Геншині я тільки роблю дейліки, івенти майже не чіпаю. Але всі решта ігри роблю і дейліки, і івенти (хоча в Нікке і БД2 я часто скіпаю їх сюжет). В будь-якому разі скоро річниця Зенлесса і персонажі, яких вони показали, в плані привабливості не відстають, а то й випереджають НТЕ. В ХСР теж скоро Тосака Рін, нова Хімеко. Сюжет зараз там теж нормальний. Звісно я в опитуванні в Зенлессі щойно написав, що НТЕ краще, просто щоб розробники не розслаблялися і не цензурили персонажів, але по великому рахунку, що чардиз, що фізика в Зенлессі краща. Хоча в НТЕ я також гратиму, але мабуть просто на пофіг. Витрачати купу часу на гру точно не буду.
До речі помітив, що Хіюкі в ВуВі ходить в панцу, а не в шортах. І у неї панцу навіть крутіші, ніж у Хоторі з НТЕ. Що це на них найшло? НТЕ задає новий тренд на привабливих персонажів без цензури чи що?

Відправлено через 31 хвилину 35 секунд:
Але ж ні, вона вийшла майже одночасно з НТЕ. І в ХСР місцева Яе Сакура з панцу, хоч і в колготках. І в Зенлессі Веліна в панцу, і її скін теж з панцу. В НТЕ взагалі з цим проблем немає. Невже КПК дозволила малювати панцу персонажам?
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 05.06.2026 21:12У мене вже майже 30 левел, всі івенти мені доступні.
А левел магната який? Отож.
Kirakishou: 05.06.2026 21:12Невже КПК дозволила малювати панцу персонажам?
Скоріше знайшлась якась лазівка.
Kirakishou: 05.06.2026 21:12НТЕ зараз основна гача-гра
Основна гра в мене наразі СоккерМенеджер.
Відповісти