Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
MSiAventador
Member

Повідомлення

Довго думав взяти щось дешевше за FiiO FT7 але краще за FiiO FT1 Pro і мабуть куплю Verum 2 .
Підтримаю вітчизняного виробника + це одні з рідкісних навушників що наближать звук навушника до звуку пасивної акустики.
tablestikus
Member

Повідомлення

MSiAventador
До речі веруми 2 в мене неочікувано досить норм заграли від макбука)
Feras
Member

Повідомлення

Тут згадували про Веруми, а от щось про DSH-Studio (Sash Audio) планари не бачив вражень, це ж теж здається DYI від українського майстра від західних аудіофілів декілька ревью бачив і вони позитивні. Щось я не туди поліз з цими навушниками, мені ще рано і в цю нору ще залазити я і так чекаю літнього розпродажу на Алі що б взяти DAP чи DAC на AKM-ах і дивлюсь на нове розмаїття ІЕМ-ів хоч мені тільки приїхали TSMR ONYX - 3dd+2bb Knowles, а я вже заглядаюсь на щось інше. Ця любов шукати кращий звук для себе просто нескінченна. :weep:
MSiAventador
Member

Повідомлення

Feras: 18.05.2026 10:14 Тут згадували про Веруми, а от щось про DSH-Studio (Sash Audio) планари не бачив вражень, це ж теж здається DYI від українського майстра від західних аудіофілів декілька ревью бачив і вони позитивні. Щось я не туди поліз з цими навушниками, мені ще рано і в цю нору ще залазити я і так чекаю літнього розпродажу на Алі що б взяти DAP чи DAC на AKM-ах і дивлюсь на нове розмаїття ІЕМ-ів хоч мені тільки приїхали TSMR ONYX - 3dd+2bb Knowles, а я вже заглядаюсь на щось інше. Ця любов шукати кращий звук для себе просто нескінченна. :weep:
Ось що пише Slade01 з форуму superbestaudiofriends org
У цьому ціновому діапазоні (400–450) ці навушники, на мій погляд, роблять майже все правильно і, безумовно, не мають жодних недоліків. Конструкція підвіски наголов’я продумана, вона добре розподіляє вагу, і загалом навушники здаються легкими, завдяки чому їх майже не відчуваєш навіть під час тривалого носіння.
Під час прослуховування Verum 2 мене особливо вразили дві речі. По-перше, вони надзвичайно добре справляються з мікродинамікою. Деталі подаються чітко, а верхні середні та високі частоти справді приносять задоволення від прослуховування. По-друге, це одні з небагатьох навушників (особливо в цьому ціновому діапазоні), які, на мій погляд, мають якості, схожі на «акустичні колонки». Я навіть не намагатимуся це пояснити, скажу лише, що, на мою думку, звучання справді працює і створює у мене таке враження.
Також я не хочу вдаватися до повного порівняння з їхнім українським сусідом Sash Tres SE, оскільки хотів зосередитися саме на Verum 2. Загалом Sash Tres SE надзвичайно схожий на Verum 2. Я б ризикнув сказати, що Sash Tres SE до Verum 2 — це те саме, що HD650 до HD600. Насправді все зводиться до смаків та уподобань (одна модель має дещо тепліше та повніше звучання, інша — більш нейтральне, з трохи кращими високими частотами та повітряністю).
Для мене це ще один безперечний переможець з України. Якби я ще не мав Sash Tres, я б миттю обрав Verum 2.
konb999
Member

Повідомлення

MSiAventador: 18.05.2026 09:52 Довго думав взяти щось дешевше за FiiO FT7 але краще за FiiO FT1 Pro і мабуть куплю Verum 2 .
Підтримаю вітчизняного виробника + це одні з рідкісних навушників що наближать звук навушника до звуку пасивної акустики.
Надо бы их послушать перед покупкой. Лошадка темная! А цифра 17000 достаточно серьезная. 25 стоит фиио фт 5. А на лохе думаю и за 15 можно поискать! Или те же бу кларки aeon 2 open back можно поискать до 20 к. Но это ж уже в корне другой звук будет! Совсем другой уровень и масштаб.
А так бумага все стерпит, расписать можно что угодно. В общем не исключаю что реально хороши будут, сам послушаю при возможности. Но реально надо слушать!
Radio Bay
Member

Повідомлення

konb999: 18.05.2026 01:00А мне с эрой нравится дело иметь. Они мне даже дают вещи послушать домой на недельку другую...
Вот это очень важно, поддержу, тоже был положительный опыт.
byaka
Member

Повідомлення

Декiлька слiв про Tiandirenhe TD15.
+Потужний бас який довбає як востаннє
+Голос виконавця трохи наближений до вас
+Рiвень гучностi дуже високий
+Кабель красивий,легкий,гнучкий та має добру провідність
-високі частоти спрощені
-дуже вузька сцена(головна проблема)
-виражений вакуумний ефект на стокових амбушурах
-розрахованi на малi вуха,тому пiдiйдуть не всiм
-можливий розбаланс каналiв(по вiдгуках)
-не дуже якісний набір амбушурiв з запахом гуми (вiдразу пiд замiну +5-10$ до цiни)
На мою думку це непоганi наушники, але цiна на даний момент зависока.Басс тут на всi грошi,але все вбиває вузька сцена, в цiлому навшники дали новi враження що в даному цiновому сегментi до 30$ взагалi не чекаєш. :up:
MSiAventador
Member

Повідомлення

konb999: 18.05.2026 12:56
MSiAventador: 18.05.2026 09:52 Довго думав взяти щось дешевше за FiiO FT7 але краще за FiiO FT1 Pro і мабуть куплю Verum 2 .
Надо бы их послушать перед покупкой. Лошадка темная! А цифра 17000 достаточно серьезная. 25 стоит фиио фт 5. А на лохе думаю и за 15 можно поискать! Или те же бу кларки aeon 2 open back можно поискать до 20 к. Но это ж уже в корне другой звук будет! Совсем другой уровень и масштаб.
А так бумага все стерпит, расписать можно что угодно. В общем не исключаю что реально хороши будут, сам послушаю при возможности. Но реально надо слушать!
Переглянув та перечитав всі огляди Verum 2. І електрики і аудіофіли задоволені. Якихось претензій до звуку нема. Плюс сумнозвісний Амір коли писав про наднизькі спотворення, рекордні, натякав на те що тюнінг еквалайзером буде ніжним і тендітним. Підтверджую, 31 канальним параметричним еквалайзером К17 не спотворюється звук, якість звуку Верум 2 така ніби еквалайзінга нема.
tablestikus
Member

Повідомлення

MSiAventador: 28.05.2026 10:53

Переглянув та перечитав всі огляди Verum 2. І електрики і аудіофіли задоволені. Якихось претензій до звуку нема. Плюс сумнозвісний Амір коли писав про наднизькі спотворення, рекордні, натякав на те що тюнінг еквалайзером буде ніжним і тендітним. Підтверджую, 31 канальним параметричним еквалайзером К17 не спотворюється звук, якість звуку Верум 2 така ніби еквалайзінга нема.
А загалом що за них скажеш?
MSiAventador
Member

Повідомлення

tablestikus: 28.05.2026 13:14

А загалом що за них скажеш?
Враховуючи що за навушниками провожу 5% часу, це Енд Гейм для мене.
Абсолютна детальність по всьому діапазону, як з еквалайзером так і без. Чудово реагують на якість наушникових підсилювачів, одразу чутно де який рівень якості. Порівнювати з TRN Kirin не буду, Сенхайзери 500 більше одягати бажання нема, а от по tws Dynaudio OnePlus buds Pro 3 скажу - хоч порівнювати їх не правильно, але 4-и цапи та dsp Dynaudio можуть запропонувати : а) відчуття підлогової акустики та б) розташування звуку не 180о яку у всіх навушниках і в т.ч. в Верум 2 а десь 160о-150о. Ця дрібничка приємна для тих у кого напольники/навушники 50%/50% відсотків часу користування.
Отже Верум 2 ідеальні, просто треба розуміти що в них нема великої апертури руху повітря яку пропонують класичні динамічні драйвери. Мене бас у Верум 2 абсолютно задовольняє.
Долонями закривав зовнішні сторони навушників - ніякого резону робити з Верум 2 закрите оформлення не бачу.
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
tablestikus
Member

Повідомлення

MSiAventador
Ну мені наче трохи в низах просадка є, але я думаю це через те що в минулих баєрах 770 баси задрані і я ще не відвик від них.

За закриті скажу що це треба хіба що як треба не заважати оточуючим, але там якість трохи падає.
Radio Bay
Member

Повідомлення

MSiAventador: 28.05.2026 13:27Враховуючи що за навушниками провожу 5% часу
Аналогично
MSiAventador: 28.05.2026 13:27Отже Верум 2 ідеальні
Ще й при їх ціні
konb999
Member

Повідомлення

Купил себе?
Radio Bay
Member

Повідомлення

konb999: 28.05.2026 19:09Купил себе?
Не позорься, наушники за $400? Друганы-аудиофилы (может фантазийные) не поймут такого дешмана, выгонят из кружка :gigi:
Востаннє редагувалось 28.05.2026 19:34 користувачем Radio Bay, всього редагувалось 1 раз.
kabostebeztak
Member

Повідомлення

Дефолтна настройка Anker Soundcore Space Q45 ЛАЙНО.
Тарілки (і усілякі цикання й шипіння тіпа пари, розбивання скла, тощо) ріжуть вуха
АКМ в The Finals звучить як "цуцуцу" замість "ДАДАДАДА"

Жах просто. Але після налаштування в еквалайзері користуватись можна.
В принципі, вони краще ніж Sony WH-CH520 (чуєш більше звуків, не знаю як це правильно по аудіофільськи називається активний шумодав є, transparency), але юзабельний звук з них треба вижимати.
Radio Bay
Member

Повідомлення

kabostebeztak: 28.05.2026 19:34Тарілки (і усілякі цикання й шипіння тіпа пари, розбивання скла, тощо) ріжуть вуха
kabostebeztak: 28.05.2026 19:34Але після налаштування в еквалайзері користуватись можна
Цей девайс мене завжди напружував, але ліпше ніж виніс вух

Відправлено через 8 хвилин 53 секунди:
kabostebeztak: 28.05.2026 19:34АКМ в The Finals звучить як "цуцуцу" замість "ДАДАДАДА"
До речі, так гарно запам'ятовувати. "Турум-пших-пших-пших" і т.д. Багато хто з сучасних барабанщиків саме так запам'ятовують частини партій та цю мову усі, звісно, знають.
"У-та, акцент на та, *мя" :gigi:
kabostebeztak
Member

Повідомлення

Radio Bay: 28.05.2026 19:38
kabostebeztak: 28.05.2026 19:34Тарілки (і усілякі цикання й шипіння тіпа пари, розбивання скла, тощо) ріжуть вуха
kabostebeztak: 28.05.2026 19:34Але після налаштування в еквалайзері користуватись можна
Я б сказав що Q45 після налаштувань на 10% краще за звуком ніж WH-CH520. В стоці вони в 3 рази гірші.

Відправлено через 38 секунд:
Radio Bay: 28.05.2026 19:47

Відправлено через 8 хвилин 53 секунди:
kabostebeztak: 28.05.2026 19:34АКМ в The Finals звучить як "цуцуцу" замість "ДАДАДАДА"
До речі, так гарно запам'ятовувати. "Турум-пших-пших-пших" і т.д. Багато хто з сучасних барабанщиків саме так запам'ятовують частини партій та цю мову усі, звісно, знають.
"У-та, акцент на та, *мя" :gigi:
Я можу записати і спробувати на монтажі +- повторити як воно звучить
Radio Bay
Member

Повідомлення

kabostebeztak: 28.05.2026 19:50Я можу записати і спробувати на монтажі +- повторити як воно звучить
А що, цікаво, не знаю, що з того вийде, але можемо спробувати. Чому б і ні?
kabostebeztak
Member

Повідомлення

Radio Bay: 28.05.2026 19:55
kabostebeztak: 28.05.2026 19:50Я можу записати і спробувати на монтажі +- повторити як воно звучить
А що, цікаво, не знаю, що з того вийде, але можемо спробувати. Чому б і ні?

Погане звучання q45 дещо перебільшено, але вони дійсно звучать десь так
konb999
Member

Повідомлення

Radio Bay: 28.05.2026 19:32
konb999: 28.05.2026 19:09Купил себе?
Не позорься, наушники за $400? Друганы-аудиофилы (может фантазийные) не поймут такого дешмана, выгонят из кружка :gigi:
Я удивлен что тут вся ветка еще не закупила себе зенхи шестисотые! После твоей рекламы, что лучше нет на свете ничего! :lol:
Тем более от такого опытного ценителя качественного звука! Ты когда рассказал как много ты шоурумов обошел, - как много ты всего слышал( но ничешо круче 600 зенхов и колонок свен так и не услышал), мне это анекдот напомнило, когда идет бедовый с телкой по улице, грошей нет, - сосут по чупачупсу! Проходят мимо рестарана. Она и говорит, "Милый слышишь как вкусно пахнет?" А он ей отвечает " хочешь можем пройти мимо и понюхать еще раз!"
:lol:
Відповісти