На виставці Gamescom 2026 буде окремий український павільйон та інді-зона

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Dilfin
Member

Повідомлення

Бажаю українцям перевершити поляків, всі можливості для цього є.
Soulwatcher
Member

Повідомлення

Dilfin: 19.05.2026 13:57 всі можливості для цього є.
Бомболетающий стимул?
Насчёт инди ничего не скажу, но игр у нас выпускается (нормальных) около нуля.
Dilfin
Member

Повідомлення

Soulwatcher: 19.05.2026 14:54
Бомболетающий стимул?
Серія S.T.A.L.K.E.R. (GSC Game World), серія Metro (4A Games), серія Cossacks / Козаки (GSC Game World), серія Sherlock Holmes (Frogwares), гра Ostriv / Острів (yevhen8)...
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

Dilfin
Не звертайте уваги на писанину Soulwatcher. Там клінічний випадок совкодрочера без надії на критичне мислення. Ігноруйте.
Dilfin
Member

Повідомлення

Ekz0rcyst: 19.05.2026 15:43 Dilfin
Не звертайте уваги на писанину Soulwatcher. Там клінічний випадок совкодрочера без надії на критичне мислення. Ігноруйте.
Так, тролів і тут багато.)
Soulwatcher
Member

Повідомлення

Dilfin: 19.05.2026 15:34 Серія S.T.A.L.K.E.R. (GSC Game World), серія Metro (4A Games), серія Cossacks / Козаки (GSC Game World), серія Sherlock Holmes (Frogwares), гра Ostriv / Острів (yevhen8)...
Сталкер - забагованное заскриптованное, побегушки по "стройкам", где, как упомянул клоун выше, совок из всех щелей.
Метро - ну плюс/минус, с псевдооткрытым миром, где тоже всё заскриптовано.
Серия козаков - это стратежка, о которой 80% геймеров не знают, так как жанр специфичен.
Шерлок - так же как и стратежки, имеет узкий круг любителей потыкать квесты.
Не знаю что за остров, но скорей всего тоже фигня на узкий круг любителей.

А теперь самое главное, о чём ты не думал, когда писал. Около нуля по системе цифр - это числа 1-5.
Теперь подумай сколько лет существует наша страна, и раздели года на кол-во успешных узнаваемых названий игр нашего производства. И получится - ОКОЛО НУЛЯ.
Так с чем ты споришь - со мной, или с фактом? :facepalm:
Посмотри сколько у поляков игр за все года, из узнаваемых!
ты меня ни с кем не перепутал? :clown_face:
n6407
Member

Повідомлення

Бомболетающий стимул?
от че го же, Атомик Харт у вас неплохая вышла :-/
Dilfin
Member

Повідомлення

Soulwatcher: 19.05.2026 16:11
Dilfin: 19.05.2026 15:34 Серія S.T.A.L.K.E.R. (GSC Game World), серія Metro (4A Games), серія Cossacks / Козаки (GSC Game World), серія Sherlock Holmes (Frogwares), гра Ostriv / Острів (yevhen8)...
Сталкер - забагованное заскриптованное, побегушки по "стройкам", где, как упомянул клоун выше, совок из всех щелей.
Серия козаков - это стратежка, о которой 80% геймеров не знают, так как жанр специфичен.

А теперь самое главное, о чём ты не думал, когда писал. Около нуля по системе цифр - это числа 1-5.
Теперь подумай сколько лет существует наша страна, и раздели года на кол-во успешных узнаваемых названий игр нашего производства. И получится - ОКОЛО НУЛЯ.
Що ти мелеш, дурко, ти бачу що в фізиці, що в математиці, навіть не коло нуля, а повний нуль, о що троль ти справжній, то справжній, щей слизький, розслабся тут всі все розуміють.)
MqM
Member

Повідомлення

Dilfin: 19.05.2026 15:34
Бомболетающий стимул?
Серія S.T.A.L.K.E.R. (GSC Game World), серія Metro (4A Games), серія Cossacks / Козаки (GSC Game World), серія Sherlock Holmes (Frogwares), гра Ostriv / Острів (yevhen8)...
Геймдев настільки широкий, що от розробника Острів знаю по форумах, ще до того, як він ігри почав розробляти😁
Козаки, це коли остання гра випускалася?
Перелічити за 30 поків не складно, спробуй перелічити за рік релізи. От у поляків щороку щось виходить і це не тільки інді

Отправлено спустя 3 минуты 47 секунд:

Сталкер настільки не взнаваємий, що його косплеять в Канаді та США🙃
З Метро подібна ситуація.
А щодо козаків не знаю, не вивчав це питання.
Шерлока знають, бо це найкраща геймінфікація по творах.

https://playua.net/zanadto-realistychno ... a-l-k-e-r/
Soulwatcher
Member

Повідомлення

MqM: 19.05.2026 21:42 Сталкер настільки не взнаваємий, що його косплеять в Канаді та США🙃
З Метро подібна ситуація.
А что там косплеить? Надеть военную форму и оружие из того, что нашлось под ногами? Аниме тоже косплеят, но от этого лучше не становится
n6407: 19.05.2026 16:31 от че го же, Атомик Харт у вас неплохая вышла :-/
У кого у вас, наркоман? :facepalm:
konb999
Member

Повідомлення

Не знаю, я сталкер купив поставив, але не вистачило нервової системи, зніс та повернув кошти... в одному поляків наздогнали, - відчуття від стрільби та взагалі геймплея як від "потужного польського шутеру" накшталт робокопа чи термінатора... геймплей вкрай рваний при тому що фпс ніби як 100 і вище, метро +- те саме але мені особисто метро більше подобається, - всі три пройшов ще на релізі, але повторно проходити як інші ігри нормальних світових виробників бажання не виникає.
Можливо сталкер просто не мій жанр... кому подобається нехай грає...можливо хтось по атб бігає та фантики збирає...
А що косплеять, то он і на коняках хобіхорсери скачуть і квадробери і інші БДСМ підрозділи, і для мене особисто це не означає шо мені потрібно в тому напрямку рухатись... :dontknow:
А з павільйоном то добре шо є! 100%
MqM
Member

Повідомлення

konb999: 20.05.2026 02:34
А що косплеять, то он і на коняках хобіхорсери скачуть і квадробери і інші БДСМ підрозділи, і для мене особисто це не означає шо мені потрібно в тому напрямку рухатись... :dontknow:
А з павільйоном то добре шо є! 100%
А вас ніхто не закликає і не змушує бути фанатом Сталкера. Проте порівняння у вас красномовні, наче якоюсь частинкою душі маєте особисту неприязнь до Сталкера
BoKl
Member

Повідомлення

konb999: 20.05.2026 02:34 Не знаю, я сталкер купив поставив, але не вистачило нервової системи, зніс та повернув кошти...
Те саме у мене з Dark Souls та Elden Ring, поставив, дійшов до першого сильного ворога, помер декілька разів та й зніс. Але ж це не робить ці ігри поганими, просто не моє. Для чого в кожній темі де згадується Сталкер люди набігають щоб всім розповісти як вони дропнули гру?
kabostebeztak
Member

Повідомлення

Видно, що ти в ці ігри не те, щоб не грав, а навіть на ютубі не подивився достатньо.

"совок з усіх щілин" так сталкер в совку буквально відбувається, ЧАЕС як вибухнула, так там ніхто не чіпав +-
метро 2033 та ласт лайт ігри без відкритого світу.

Відправлено через 1 хвилину 40 секунд:
Так ми це і виправляємо
Dilfin
Member

Повідомлення

Я б сказав що і в поляків не сильно багато ААА проектів, тому українці, якщо б постарались, могли б наздогнати.
big_bang
Member

Повідомлення

так, а шо всі за поляків зачепилися ?
там тільки CD Projekt RED на слуху.
хто там ще є з "відомих" не в дуже вузьких колах ?
MqM
Member

Повідомлення

Dilfin: 20.05.2026 10:38 Я б сказав що і в поляків не сильно багато ААА проектів, тому українці, якщо б постарались, могли б наздогнати.
В поляків більше студій, які випустили значні проекти, ніж у нас тих проектів🙃
Польським студіям дозволяють навіть розробляти ремейки видатних серій. Сайлент Хілл 2 як бачите українським студіям не довірили
denizen
Member

Повідомлення

Так, покищо до поляків нам далеко, але це не привід опускати руки.
Об'єктивно, Сталкер це одна з найкращих сучасних українських ігор.
Сподіваюсь, що будуде ще багато чого цікавого, як мінімум Метро вже маячить на горизонті
MqM
Member

Повідомлення

big_bang: 20.05.2026 11:58 так, а шо всі за поляків зачепилися ?
там тільки CD Projekt RED на слуху.
хто там ще є з "відомих" не в дуже вузьких колах ?
Techland - Dead Island, Dying Light, Call of Juarez

Bloober Team SA - ремейк Silent Hill 2, Layers of Fear, Observer, The Medium, Cronos: The New Dawn

Flying Wild Hog розробляє ремейк Tomb Raider: Legacy of Atlantis, Shadow Warrior, Evil West

Madmind Studio створила Agony

People Can Fly створила Painkiller, який певний час був кіберспорт грою, розробляла одну з частин Gears of War, Outriders

The Farm 51 - Deadfall Adventures, Get Even

Teyon - RoboCop: Rogue City, Terminator: Resistance

11 bit studios - The Invincible, Frostpunk
Відповісти