Новини
Останні статті і огляди
На виставці Gamescom 2026 буде окремий український павільйон та інді-зона
-
warp37
Member
Предлагаю обсудить На виставці Gamescom 2026 буде окремий український павільйон та інді-зона
DLC к S.T.A.L.K.E.R. 2, Metro 2039 - посмотрим.
DLC к S.T.A.L.K.E.R. 2, Metro 2039 - посмотрим.
-
Dilfin
Member
Бажаю українцям перевершити поляків, всі можливості для цього є.
-
Soulwatcher
Member
Бомболетающий стимул?Dilfin: ↑ 19.05.2026 13:57 всі можливості для цього є.
Насчёт инди ничего не скажу, но игр у нас выпускается (нормальных) около нуля.
-
Dilfin
Member
Серія S.T.A.L.K.E.R. (GSC Game World), серія Metro (4A Games), серія Cossacks / Козаки (GSC Game World), серія Sherlock Holmes (Frogwares), гра Ostriv / Острів (yevhen8)...Soulwatcher: ↑ 19.05.2026 14:54Бомболетающий стимул?Dilfin: ↑ 19.05.2026 13:57 всі можливості для цього є.
-
Ekz0rcyst
Member
Dilfin
Не звертайте уваги на писанину Soulwatcher. Там клінічний випадок совкодрочера без надії на критичне мислення. Ігноруйте.
Не звертайте уваги на писанину Soulwatcher. Там клінічний випадок совкодрочера без надії на критичне мислення. Ігноруйте.
-
Dilfin
Member
Так, тролів і тут багато.)Ekz0rcyst: ↑ 19.05.2026 15:43 Dilfin
-
Soulwatcher
Member
Сталкер - забагованное заскриптованное, побегушки по "стройкам", где, как упомянул клоун выше, совок из всех щелей.Dilfin: ↑ 19.05.2026 15:34 Серія S.T.A.L.K.E.R. (GSC Game World), серія Metro (4A Games), серія Cossacks / Козаки (GSC Game World), серія Sherlock Holmes (Frogwares), гра Ostriv / Острів (yevhen8)...
Метро - ну плюс/минус, с псевдооткрытым миром, где тоже всё заскриптовано.
Серия козаков - это стратежка, о которой 80% геймеров не знают, так как жанр специфичен.
Шерлок - так же как и стратежки, имеет узкий круг любителей потыкать квесты.
Не знаю что за остров, но скорей всего тоже фигня на узкий круг любителей.
А теперь самое главное, о чём ты не думал, когда писал. Около нуля по системе цифр - это числа 1-5.
Теперь подумай сколько лет существует наша страна, и раздели года на кол-во успешных узнаваемых названий игр нашего производства. И получится - ОКОЛО НУЛЯ.
Так с чем ты споришь - со мной, или с фактом?
Посмотри сколько у поляков игр за все года, из узнаваемых!
ты меня ни с кем не перепутал?Ekz0rcyst: ↑ 19.05.2026 15:43 Dilfin
-
n6407
Member
от че го же, Атомик Харт у вас неплохая вышлаSoulwatcher: ↑ 19.05.2026 14:54Бомболетающий стимул?Dilfin: ↑ 19.05.2026 13:57 всі можливості для цього є.
-
Dilfin
Member
Що ти мелеш, дурко, ти бачу що в фізиці, що в математиці, навіть не коло нуля, а повний нуль, о що троль ти справжній, то справжній, щей слизький, розслабся тут всі все розуміють.)Soulwatcher: ↑ 19.05.2026 16:11Сталкер - забагованное заскриптованное, побегушки по "стройкам", где, как упомянул клоун выше, совок из всех щелей.Dilfin: ↑ 19.05.2026 15:34 Серія S.T.A.L.K.E.R. (GSC Game World), серія Metro (4A Games), серія Cossacks / Козаки (GSC Game World), серія Sherlock Holmes (Frogwares), гра Ostriv / Острів (yevhen8)...
Серия козаков - это стратежка, о которой 80% геймеров не знают, так как жанр специфичен.
А теперь самое главное, о чём ты не думал, когда писал. Около нуля по системе цифр - это числа 1-5.
Теперь подумай сколько лет существует наша страна, и раздели года на кол-во успешных узнаваемых названий игр нашего производства. И получится - ОКОЛО НУЛЯ.
Посмотри сколько у поляков игр за все года, из узнаваемых!ты меня ни с кем не перепутал?Ekz0rcyst: ↑ 19.05.2026 15:43 Dilfin
Не звертайте уваги на писанину Soulwatcher. Там клінічний випадок совкодрочера без надії на критичне мислення. Ігноруйте.![]()
-
MqM
Member
Геймдев настільки широкий, що от розробника Острів знаю по форумах, ще до того, як він ігри почав розроблятиDilfin: ↑ 19.05.2026 15:34Серія S.T.A.L.K.E.R. (GSC Game World), серія Metro (4A Games), серія Cossacks / Козаки (GSC Game World), серія Sherlock Holmes (Frogwares), гра Ostriv / Острів (yevhen8)...Soulwatcher: ↑ 19.05.2026 14:54
Бомболетающий стимул?
Козаки, це коли остання гра випускалася?
Перелічити за 30 поків не складно, спробуй перелічити за рік релізи. От у поляків щороку щось виходить і це не тільки інді
Отправлено спустя 3 минуты 47 секунд:
Сталкер настільки не взнаваємий, що його косплеять в Канаді та СШАSoulwatcher: ↑ 19.05.2026 16:11Сталкер - забагованное заскриптованное, побегушки по "стройкам", где, как упомянул клоун выше, совок из всех щелей.Dilfin: ↑ 19.05.2026 15:34 Серія S.T.A.L.K.E.R. (GSC Game World), серія Metro (4A Games), серія Cossacks / Козаки (GSC Game World), серія Sherlock Holmes (Frogwares), гра Ostriv / Острів (yevhen8)...
Посмотри сколько у поляков игр за все года, из узнаваемых!ты меня ни с кем не перепутал?Ekz0rcyst: ↑ 19.05.2026 15:43 Dilfin
Не звертайте уваги на писанину Soulwatcher. Там клінічний випадок совкодрочера без надії на критичне мислення. Ігноруйте.![]()
З Метро подібна ситуація.
А щодо козаків не знаю, не вивчав це питання.
Шерлока знають, бо це найкраща геймінфікація по творах.
https://playua.net/zanadto-realistychno ... a-l-k-e-r/
-
Soulwatcher
Member
А что там косплеить? Надеть военную форму и оружие из того, что нашлось под ногами? Аниме тоже косплеят, но от этого лучше не становитсяMqM: ↑ 19.05.2026 21:42 Сталкер настільки не взнаваємий, що його косплеять в Канаді та США
З Метро подібна ситуація.
У кого у вас, наркоман?
-
konb999
Member
Не знаю, я сталкер купив поставив, але не вистачило нервової системи, зніс та повернув кошти... в одному поляків наздогнали, - відчуття від стрільби та взагалі геймплея як від "потужного польського шутеру" накшталт робокопа чи термінатора... геймплей вкрай рваний при тому що фпс ніби як 100 і вище, метро +- те саме але мені особисто метро більше подобається, - всі три пройшов ще на релізі, але повторно проходити як інші ігри нормальних світових виробників бажання не виникає.
Можливо сталкер просто не мій жанр... кому подобається нехай грає...можливо хтось по атб бігає та фантики збирає...
А що косплеять, то он і на коняках хобіхорсери скачуть і квадробери і інші БДСМ підрозділи, і для мене особисто це не означає шо мені потрібно в тому напрямку рухатись...
А з павільйоном то добре шо є! 100%
Можливо сталкер просто не мій жанр... кому подобається нехай грає...можливо хтось по атб бігає та фантики збирає...
А що косплеять, то он і на коняках хобіхорсери скачуть і квадробери і інші БДСМ підрозділи, і для мене особисто це не означає шо мені потрібно в тому напрямку рухатись...
-
MqM
Member
А вас ніхто не закликає і не змушує бути фанатом Сталкера. Проте порівняння у вас красномовні, наче якоюсь частинкою душі маєте особисту неприязнь до Сталкераkonb999: ↑ 20.05.2026 02:34
А що косплеять, то он і на коняках хобіхорсери скачуть і квадробери і інші БДСМ підрозділи, і для мене особисто це не означає шо мені потрібно в тому напрямку рухатись...![]()
-
BoKl
Member
Те саме у мене з Dark Souls та Elden Ring, поставив, дійшов до першого сильного ворога, помер декілька разів та й зніс. Але ж це не робить ці ігри поганими, просто не моє. Для чого в кожній темі де згадується Сталкер люди набігають щоб всім розповісти як вони дропнули гру?konb999: ↑ 20.05.2026 02:34 Не знаю, я сталкер купив поставив, але не вистачило нервової системи, зніс та повернув кошти...
-
kabostebeztak
Member
Видно, що ти в ці ігри не те, щоб не грав, а навіть на ютубі не подивився достатньо.Soulwatcher: ↑ 19.05.2026 16:11Сталкер - забагованное заскриптованное, побегушки по "стройкам", где, как упомянул клоун выше, совок из всех щелей.Dilfin: ↑ 19.05.2026 15:34 Серія S.T.A.L.K.E.R. (GSC Game World), серія Metro (4A Games), серія Cossacks / Козаки (GSC Game World), серія Sherlock Holmes (Frogwares), гра Ostriv / Острів (yevhen8)...
"совок з усіх щілин" так сталкер в совку буквально відбувається, ЧАЕС як вибухнула, так там ніхто не чіпав +-
метро 2033 та ласт лайт ігри без відкритого світу.
Відправлено через 1 хвилину 40 секунд:
Так ми це і виправляємоSoulwatcher: ↑ 19.05.2026 16:11
Посмотри сколько у поляков игр за все года, из узнаваемых!
-
Dilfin
Member
Я б сказав що і в поляків не сильно багато ААА проектів, тому українці, якщо б постарались, могли б наздогнати.
-
big_bang
Member
так, а шо всі за поляків зачепилися ?
там тільки CD Projekt RED на слуху.
хто там ще є з "відомих" не в дуже вузьких колах ?
-
MqM
Member
В поляків більше студій, які випустили значні проекти, ніж у нас тих проектівDilfin: ↑ 20.05.2026 10:38 Я б сказав що і в поляків не сильно багато ААА проектів, тому українці, якщо б постарались, могли б наздогнати.
Польським студіям дозволяють навіть розробляти ремейки видатних серій. Сайлент Хілл 2 як бачите українським студіям не довірили
-
denizen
Member
Так, покищо до поляків нам далеко, але це не привід опускати руки.
Об'єктивно, Сталкер це одна з найкращих сучасних українських ігор.
Сподіваюсь, що будуде ще багато чого цікавого, як мінімум Метро вже маячить на горизонті
Об'єктивно, Сталкер це одна з найкращих сучасних українських ігор.
Сподіваюсь, що будуде ще багато чого цікавого, як мінімум Метро вже маячить на горизонті
-
MqM
Member
Techland - Dead Island, Dying Light, Call of Juarezbig_bang: ↑ 20.05.2026 11:58 так, а шо всі за поляків зачепилися ?
Bloober Team SA - ремейк Silent Hill 2, Layers of Fear, Observer, The Medium, Cronos: The New Dawn
Flying Wild Hog розробляє ремейк Tomb Raider: Legacy of Atlantis, Shadow Warrior, Evil West
Madmind Studio створила Agony
People Can Fly створила Painkiller, який певний час був кіберспорт грою, розробляла одну з частин Gears of War, Outriders
The Farm 51 - Deadfall Adventures, Get Even
Teyon - RoboCop: Rogue City, Terminator: Resistance
11 bit studios - The Invincible, Frostpunk