Аби у бабусі був прутень - вона була дідусемБарбарис: ↑ 17.12.2025 18:13 destructX, я не дефаю. Просто вже 35 років незалежності, а у більшості відсутнє критичне мислення та розуміння ринкової економіки. Спробуй купити ливарні машини, замовити форми, найняти людей, відпрацювати технологію лиття, при цьому забезпечити конкурентну ціну на ринку сформованому десятиліттями.
Саме тому на початку без ОЕМ не обійтись.
"Розібратись в питанні" - зручне виправдання. Для сліпих - більшість покупців не будуть ризикувати та виберуть покупку по місцю. І в такому випадку ціна нормальна. Знову для сліпих(бо я тобі вже про це писав) - зараз у нас для Китаю незрозумілі льготи: відсутність мит, для покупців безоплатна доставка(хоча цього вже меншає). Якщо їх поставлять в однакові ринкові умови, там ціна буде ще вища та майже досягне брендів. Видавати це за недолік Хатору - позиція "розвинутої" людини.
Претензія до хатора, що він дорожче масового китаю не відповідно до своїх ттх, тобто він мало того що дорожче, так ще й гірше
можна було б аргументувати розвиток компанії через оем продукцію, аби вона по рівню відповідала ринку, а по факту ціна трошки нижча лохотек, а якість трошки гірше аліку
а він мені про економіку та мислення кулсторить
Самая лучшая крутилка громкости на Logitech G710+.