Ти нам показував свій калібрований пристрій за 300+ євро? Не показував, зате показував дешевий алішний ватметр, які на розпродажах за 1-2$ продаються, не показував бо дружина не дозволила?yuriy_dd: ↑ 07.05.2026 14:48тобто ціла купа давачів (десятки, чи сотні) дуже малих, навіть на дешевих платах чи дешевих процах які міряють струми від мінімальних до 100+ А - в той час як мені тут давали калібрований пристрій з ціною 300+ євро. Щось не сходиться
Оце ж ти лінивий товстолобий селюк, постав hwinfo64 та подивися що вона може, ти буквально паро постів вище докоряв що ми тестів не робимо, а сам не можеш поставити безкоштовну прогу та глянути її функціонал, і це дружима не дозволяє?yuriy_dd: ↑ 07.05.2026 14:48а як ви міряли споживання РАМ та диску? а вайфай адаптер?
Нагадаю, вони його прибирали і в ейрі м1 не було, не підкажеш чому?yuriy_dd: ↑ 07.05.2026 18:49але ж розумне це рішення mag safe. На вашу думку чому виробники х86 ноутів не можуть зробити подібне?
І знову наш селюк-механізатор не може механізувати свої пальці щоб в гуглі хоча б погуглити чи є аналоги на вінді тачпаду як в епла, а вони є точно в dell, hp, asus, surface, huawei, samsung і навіть в сяоміyuriy_dd: ↑ 07.05.2026 18:49пс: нагадаю вони і тачпади зробити щоб клікався зверху не можуть в ноутах по $5000, і камери погані ставлять, і динаміки, і корпуса, і мікрофони, і камери - невже це вони так зневажають своїх покупців?
На рахунок корпусів то ситуація схожа, в більшості з цих виробників є ноути з фрезерованого алюмінію, виключення хіба синкпади, вони карбон, магній і тд люблять, але це не є гірші за алюміній матеріали
Мікрофонів жахливих я не чув років з 10 вже
Динаміки згоден, на жаль, є жахливі в топових ноутах, але я не скажу що ейр і навіть макбук про це еталони по динамікам, щось добре збалансоване середнє по палаті, в ейра просто чистий звук, динаміки кращі як в ейра будуть навіть в сяомі редмібуків, бо там обʼєму та глибини буде сильно більше, майже все те ж саме стосується прошки, звук добротний та чистий, але з дуже великим обʼємом (як для ноута), який після 50% гучності просто перетворюється в плоску кашу, хоча блогери його описують ледве не як звук студійної якості
В тебе так пригоріло що ти аж 2 рази написав про камеру, ну нічого, попреш штанці та зміниш спіднє і ми зробимо вигляд що цього не було
А взагалі твої претензії дуже дивні, мені просто скинули фото з драйву як ти колхозно саб з підсилювачем змонтував, ти що зневажаєш так себе?
З чим? З черговими побрехеньками? Бо ейр м5 вже 2 місяці в продажу, а тести зробити на м4 тобі дружина не дозволялаyuriy_dd: ↑ 07.05.2026 18:49саме так, думав чекати на М5 - але не дочекався, і купив собі ще один М4 - новий ейр на 15". Так що можете привітати