нарешті домучав цей свап
- спойлер

ну шо сказати, мастила (3204), яке я наносив в грудні/січні 2024-2025 зовсім мало залишилось в цих світчах. воно, в принципі, і було чути і по відчуттях відчувалось, але коли перемазуєш, то, є можливість розгледіти все уважно. 205g0 тримається покраще, це точно. але тайпінг філ зовсім не той, та і звук гірше, як на мене.
ща спробую запаяти плейтлесс neo 65 core plus з цими перемазаними блеками, цікаво що вийде
Відправлено через 6 хвилин 10 секунд:
саме це, скоріше за все, і вирішить всю долю моєї майбутньої співпраці з містом по інших напрямках окрім кореї (бо по кореї тепер просто нікуди діватись)

не те щоб я кудись дуже поспішав, але все одно не дуже прикольно, коли воно тупо там на митниці лежить.
Відправлено через 25 секунд:
але розмитнює росан для всіх однаково?
Відправлено через 1 годину 19 хвилин 12 секунд:
була у мене така підозра, але я її перевіряв не з тими світчами в своїх попередніх спробах
(писав про це тут). а ось з мх2а блеками плейтлес neo65 core plus і справді вийшов
офігєнно збалансованим

цей же конфіг з алю плейтом -- було теж добре, але, якщо вже прискіпуватись, то місцями різкувато-metalic`увато
(суто на мій смак)
наскільки я це на теперішній момент розумію, схема тут працює така: серце всього білда -- fully modded черрі світч. запаяний на 1.6мм пцб без плейту, саме він є солістом усієї конструкції. юнібаді алю корпус це саме по собі вже гарне оточення для розкриття черрі потенціалу, тим паче на дні корпусу ще й зроблені невисокі такі собі ребра, які сприяють кращому звучанню. але! корпус ще й доповнений добренькою латунною вагою, яка
відокремлена від алюмінієвої акустичної камери, за рахунок чого світч тут одночасно і не звучить занадто легко+тонко, але в той же час і не дзвенить -- відсутня надмірна різкість і металевий призвук.
маунт на dumbell гаскетах -- просте, елегантне та дуже вдале рішення особливо в цій ітерації, коли в квертікейс їх ще разок покращили і допрацювали. вони забезпечують невеликий приємний флекс, але маунт аж ніяк не м'який навіть у плейтлесс варіанті. тут, знову ж таки, на думку одразу спадає слово "баланс". ну і, звісно з таким маунтом пцбшка чудово ізольована від корпусу, що знову ж таки виводить саме світч на перший план, а корпус це сцена, яка не заважає розкривати потенціал, ба більше підкреслює і доповнює його. але не співає разом зі світчем, як це відбувається у випадку класичного топмаунту чи більш жорстких гаскет маунтів таких як у ф1/ф2, скажімо.
- спойлер