Критики хвалять новий екшен Saros, який скоро виходить на PlayStation 5

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Unsecond
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 25.04.2026 12:21
Grey_ukr: 25.04.2026 12:18Даже полное г-но получает 8 из 10 и это минимум.
А можно по подробнее? Только не субъективное личное мнение пк боярина :D
Вархамер 3
Калофдюте варзон
Овердроч 2
Торчлайт 3
Дьябло 4
Батла 6
И тд
kairo
Member

Повідомлення

Unsecond: 27.04.2026 11:40Вархамер 3
Топова гра.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

kairo: 27.04.2026 09:34
Так, але як гра, це був якийсь обрубок. Тільки почали розвиватись якісь події і... все.
так это минус в первую очередь самим Сони которые остались не довольны продажами 1886 и разорвали договор с Ready At Dawn. Изначально планировалось что серия станет трилогией от туда такой жирный клифхенгер в финале.

Они ушли делать после этого Lone Echo, весьма ее советую кста.
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Калофдюте варзон
Овердроч 2
Торчлайт 3
Дьябло 4
Батла 6
И тд
Я игры Сони имел ввиду, воу воу релакс :lol:
oversteve
Member

Повідомлення

yariksom: 26.04.2026 03:04
FurryGentleman: 25.04.2026 13:07

Как человек который поработал какое то время в школе могу смело заявить - они все играют в майнкрафт и роблокс не от хорошей жизни - а просто из-за доступности - все школьники мечтают поиграть в нормальные игры с пк или пс5 - просто нет возможности :rotate:
Брехня! Я доньці зібрав нормальний ПК, встановив кілька (на мою думку) хороших ігорів (Відьмак3, Лару останню, Балдура, Анчартед, Ласт оф-дві), і ще декілька.
Вона шпілить в роблокс і за два роки ті, що встановив навіть не запускала, хоча коли привіз ПК показував, як ці ігри працюють, графіка, геймплей тощо.
Моя просто не хоче грати в ці ігри, геншн імпакт чи роблокс їм ближче, знав би то купив би готовий ПК за 10 штук і не парився.

Я от зараз невервінтер граю, 20 років пройшло, а іграшка знову сподобалась, почав цікавитись, скільки найшов відсилок, аж офігів, Балдур 3 це просто покращена версія, хоча NWN2 таки і є дочкою перших балдурів.
та сама фігня, комп є, плойка є, а донька хоче грати в роблокс, андертейл, стардью веллі і якісь візуальні новели
MqM
Member

Повідомлення

oversteve: 27.04.2026 14:58
Брехня! Я доньці зібрав нормальний ПК, встановив кілька (на мою думку) хороших ігорів (Відьмак3, Лару останню, Балдура, Анчартед, Ласт оф-дві), і ще декілька.
Вона шпілить в роблокс і за два роки ті, що встановив навіть не запускала, хоча коли привіз ПК показував, як ці ігри працюють, графіка, геймплей тощо.
Моя просто не хоче грати в ці ігри, геншн імпакт чи роблокс їм ближче, знав би то купив би готовий ПК за 10 штук і не парився.

Я от зараз невервінтер граю, 20 років пройшло, а іграшка знову сподобалась, почав цікавитись, скільки найшов відсилок, аж офігів, Балдур 3 це просто покращена версія, хоча NWN2 таки і є дочкою перших балдурів.
та сама фігня, комп є, плойка є, а донька хоче грати в роблокс, андертейл, стардью веллі і якісь візуальні новели
андертейл, стардью веллі - до речі ще добрий вибір, ознака гарного смаку)

Отправлено спустя 2 минуты 39 секунд:
Delfin4ick: 27.04.2026 10:10
Аналогічно, як я Вас розумію, зібрав ПК сину на АМ4, поставив Сталкер 2, кіберпанк, гта 5, Ведьмак 3 та багато чого з нормальних (на мою думку) проектів, щоб мені у його віці дали такого компа і такі ігри, я мабуть і на школу забив би :) А він час від часу грає в Total Tank Simulator і Contraband Police, а в ці ігри заходив може з пару разів і більше не грає. Отаке)
Зразу якось незрозуміло було, а тоді забив і відпустив - нехай грає в що хоче, або не грає, він - не я, кожна дитина індивідуальна особистість зі своїми вподобаннями
До деяких ігор треба дозріти) Кіберпанк взагалі доволі доросла гра, не думаю, що це те, що треба підліткам)))
За те це гарні новини для всякого інді
Unsecond
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 27.04.2026 12:54Я игры Сони имел ввиду, воу воу релакс
a :gigi:
oversteve
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 27.04.2026 12:54
Калофдюте варзон
Овердроч 2
Торчлайт 3
Дьябло 4
Батла 6
И тд
не те щоб кал, але пам'ятаю всі наярювали на хеві рейн, ставили 9-10 і писали, що шедевр, але там сама історія була з купою дір і як на мене на 9-10 ну ніяк не тягнула
kairo
Member

Повідомлення

oversteve: 27.04.2026 20:57не те щоб кал, але пам'ятаю всі наярювали на хеві рейн, ставили 9-10 і писали, що шедевр, але там сама історія була з купою дір і як на мене на 9-10 ну ніяк не тягнула
Шикарна гра. Звісно діри в історії є, з усім тим, отримав величезне задоволення.
Востаннє редагувалось 27.04.2026 21:18 користувачем kairo, всього редагувалось 1 раз.
waryag
Member

Повідомлення

kairo: 27.04.2026 09:34В любому випадку, Еллі чекала жахлива доля. Ці події необхідні були, щоб трансформувати Джоела з безжального контрабандиста до люблячого батька, який нарешті знайшов сенс життя поза межами простого виживання. Не бачу сенсу чіплятись до таких деталей.
В хорошому варіанті, через умовний рік-другий вчені створюють, тестують і налагоджують виробництво вакцини, ще пару років тримають цілком здорову дівчину поблизу на всякий випадок. Якщо все добре - відпускають на всі чотири... або навпаки, піарять її у якості рятівниці людства і висувають на високі посади.
kairo
Member

Повідомлення

waryag: 27.04.2026 21:17В хорошому варіанті, через умовний рік-другий вчені створюють, тестують і налагоджують виробництво вакцини, ще пару років тримають цілком здорову дівчину поблизу на всякий випадок. Якщо все добре - відпускають на всі чотири... або навпаки, піарять її у якості рятівниці людства і висувають на високі посади.
Це історія про людяність, а не пошук ліків проти Кордицепсу. Ви губитесь в деталях.
oversteve
Member

Повідомлення

kairo: 27.04.2026 21:16
oversteve: 27.04.2026 20:57не те щоб кал, але пам'ятаю всі наярювали на хеві рейн, ставили 9-10 і писали, що шедевр, але там сама історія була з купою дір і як на мене на 9-10 ну ніяк не тягнула
Шикарна гра. Звісно діри в історії є, з усім тим, отримав величезне задоволення.
загалом так, якщо проходити перший раз і не вникати в деталі, ну і сам по собі геймплей був можна сказати унікальний на той момент, але потім починаєш дивитися на інші закінчення, нестиковки у сюжеті і воно троха псує загальні враження

п.с. ще не мучав бійонд 2 соулс та детройт, сподіваюся там в цьому плані краще
kairo
Member

Повідомлення

oversteve: 27.04.2026 21:30п.с. ще не мучав бійонд 2 соулс та детройт, сподіваюся там в цьому плані краще
Обидві сподобались, особливо Детройт.
waryag
Member

Повідомлення

kairo: 27.04.2026 21:21Це історія про людяність, а не пошук ліків проти Кордицепсу. Ви губитесь в деталях.
Тут можна посперечатися. Пожертвувати дівчинкою, що замінила йому загиблу дочку, заради людства - це не акт людяності?
І навпаки, показане в грі - не тільки про людяність, а й про егоїзм.

Я не гублюсь в деталях, але крива і безальтернативна кінцівка погіршує враження від гри. Чи можна було подати це краще? Так. Мабуть, вийшло би складніше і дорожче, але над грою працювали дуже талановиті люди, впоралися би.

А у другій частині ця тенденція тільки посилюється.
kairo
Member

Повідомлення

waryag: 28.04.2026 07:14Пожертвувати дівчинкою, що замінила йому загиблу дочку, заради людства - це не акт людяності?
В цьому вся суть історії Джоела. Вибір між життям прийомної доньки чи потенційним порятунком людства. Він свій вибір зробив. Все інше, це просто декорації цієї історії. Кінцівка крива для вас особисто, для мене вона абсолютно логічна.
der_meister
Member

Повідомлення

Сложновато мне после ретернала... Может возраст и не та реакция..... :( :( :( :(
Grey_ukr
Member

Повідомлення

oversteve: 27.04.2026 20:57
XXXshadyXXX: 27.04.2026 12:54
не те щоб кал, але пам'ятаю всі наярювали на хеві рейн, ставили 9-10 і писали, що шедевр, але там сама історія була з купою дір і як на мене на 9-10 ну ніяк не тягнула
Прошел хеви рейн.
И, скажем так, понял, что жанр вообще не мой.
К Detroit и Beyond прикасаться не буду.
Дело даже не в сюжете. А в том, что нажимать на кнопочки по таймингу, чтобы посмотреть фильм - мне не зашло.
Відповісти