Так в ДЕЯКИХ, я навёл пример что если в ДЕЯКИХ не подходят , или подходят не для всех как с арм-епл .yuriy_dd: ↑ 20.04.2026 15:15вам варто спробувати сучасні ноутиZ440_User: ↑ 20.04.2026 12:52я взагалі візуально не відрізняю різниці в швидкодії інтерфейсу
в мене було що коли тестив роботу сайту на макбуку, а потім перейшов на звичайний х86 - і побачив що воно працює сильно повільніше - розбирав логи і тд, але варто було знову взяти макбук - і все знову швидко.
це дивно, на всьому що я маю доступ я тестував - і тормозить так точноZ440_User: ↑ 20.04.2026 12:52 Навіть той чудирнацький документ з одиницями без гальм рухався на динозаврі Х3470 (Е5440 вже немає в полі доступу), відео прикладав.
та я в курсі як М проци на рівні, а в деяких робочих програмах швидше ніж десктопна 5090, але вам не зручна ця правда.isusik63: ↑ 20.04.2026 13:45 Про гпу/цпу вам наводили пример и не раз , листайте назад и освежите память .
звичайно що є де 5090 швидша, але враховуючи на скільки заявлено що вона має бути швидша, а по факту - пшик
і це проходили - Блендер, Фотошоп, тулзи для програмістів - все скоріше на М процах, навіть від батареїisusik63: ↑ 20.04.2026 13:45 В реальных и в мультизадачности х64 в переди .
та нема там прогресу. Варто зайти на форум і почитати ниття користувачів. Або що новини пишуть, до прикладу:
Перші тести AMD Ryzen AI 7 445 розчарували: гірше за Core Ultra 7 256V та ледь випереджає Ryzen AI 5 340https://itc.ua/ua/novini/pershi-testy-a ... -ai-5-340/Ноутбуки з цим чипом уже продаються, зокрема в моделях на кшталт Lenovo Yoga 7 2-in-1 16. Саме вони й дають свідчення про те, приріст продуктивності мінімальний.
З практичної точки зору користувач отримує майже ту саму продуктивність, але під іншим маркетинговим маркуванням і з більшою ціною
Ryzen AI 7 445 показує, що не кожне оновлення означає реальний прогрес. У цьому випадку різниця між моделями мінімальна, тому покупцям варто уважно дивитися не на назву, а на реальні характеристики та тести.
подобається вам такий прогрес? неприємна чи не зручна правда, про яку не хочеться говорити
так прогресс це завжди так. Трактори в селах зявились 100+ років тому, а в нас і досі орять кіньмиLVladislavchik: ↑ 20.04.2026 13:51Ой дурне, епл в старому лайні типу солідворкса чи каті на х86 досі проектує свої пристрої, купа високотехнологічного обладнання для виробництва та тестування техніки епл працює під віндою та х86
і ще довго багато задач буде на х86. Але смарти - вже всі на АРМ, ноути - є ріст, сервери - є ріст, десктопи - от тут починається битва.
ну не винен я що мені ніколи навіть 200 ніт не потрібно. При чому у інших яскравість подібна.LVladislavchik: ↑ 20.04.2026 13:51на відміну від твого підвального режиму з майже нульовою яскравістю, при цьому ти жоден х86 пристрій не тестував в такому режимі
ви можете сказати все що хочете. Але є різні незалежні огляди, в тому числі з виміром енерго-ефективності. І явно АРМ - сильно краще.LVladislavchik: ↑ 20.04.2026 13:51Тому я маю повне право сказати що в арму нема прогресу енергоефективності
так, я грав в цю гру (зараз часу нема, але напевне зайти можу - якщо що - нік Слава Україні!!!). Підсадив син ще колись дуже давно.LVladislavchik: ↑ 20.04.2026 13:54Судячи по спробам пердолінгу з встановленням андроід емулятора для улюбленої іграшки warrobots на ейр м1 це тобі важливо грати, точніш, пердолитися, а не грати
Але емулятори потрібні в тому числі для розробки програм під смарти - а вони на диво всі на АРМ процах, і емулятор АРМ працює краще на АРМ проці. О диво!
У вас классно получается видить контекст а не смысл переданный текстом ( и это про всех ваших "оппонентов")