GSC Game World та АТБ проводять масштабний мультимедійний проєкт за мотивами S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
skrepchezavr
Member

Повідомлення

Если например скупился на 1000 и там 1 товар с обозначением карты то сколько всего карт можно купить по 5 грн? Количество карт зависит от количества товара с этими картами или хватит и 1 товара...
DioGren
Member

Повідомлення

Интересно сколько у тех кто откладывал на новую видюху(еще не купили) чтоб поиграть в S.T.A.L.K.E.R. 2, побегут покупать книгу за 400 и еще минимум 300-500 на карточки потратить)
erkins007
Member

Повідомлення

DioGren
Ну я куплю эту книжку когда она в продаже покажется. Потому что за 400 грн норм. А карточки за покупки на собираются очень быстро. По карте за 150 грн это несколько десятков карт в месяц даже без всяких партнёрских товаров.
DioGren
Member

Повідомлення

skrepchezavr: 15.04.2026 19:04Если например скупился на 1000 и там 1 товар с обозначением карты то сколько всего карт можно купить по 5 грн? Количество карт зависит от количества товара с этими картами или хватит и 1 товара...
Можно встать возле кассе и кто на 500-1к скупиться попросить их взять карты и приготовить заранее по 10-20-50грн.Но кто выйграет в итоге? Наверное не покупатель) Лотерея 30 лет опыта у соседей - 0 внушительных выигрышей.

Отправлено спустя 2 минуты 15 секунд:
erkins007: 15.04.2026 19:41Ну я куплю эту книжку когда она в продаже покажется. Потому что за 400 грн норм. А карточки за покупки на собираются очень быстро. По карте за 150 грн это несколько десятков карт в месяц даже без всяких партнёрских товаров.
Зачем она тебя - в эру цифры, скачай PDF с интернета и перечитывай)

Отправлено спустя 1 минуту 19 секунд:
Хорошо что купили в моем АТБ, там бы потом жалел, Спасибо перекупы :super:
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

FurryGentleman
вже по 1000, 1500 лохюа забитий.
neonglaу
Member

Повідомлення

n+gibat[]r: 15.04.2026 16:38 Ну це хоч нормальна акція а не спонсорувати бусики для ТЦК з логотипом S.T.A.L.K.E.R. 2 :lol:
Я б сходив в АТБ але во дворі один з тих самих бусиків і шість зелених амбалів тому напевно я пас :laugh:
В нашій бойовій бригаді ці бусики. То у тебе кругом тцк бачаться, бо ти мабуть ухиілянт пережаханий
alumem
Member

Повідомлення

neonglaу
бойові пацани, які бачили пекло, словом "ухилянт"не розкидаються
Polaris
Member

Повідомлення

neonglaу
ВСП на них ще кататися люблять
Ektalion
Member

Повідомлення

MqM: 15.04.2026 17:32 мамкині бізнесмени тут як тут) Напевно від батьків бариг вчаться, ті так скуповували від ліхтариків до генераторів створюючи ажіотаж.
Повноцінний артбук дешевше коштує ніж їхній прайс на цей альманах, які вони відірвані від реальності
Вони самі себе обхитрили. Цікавився в АТБ, будуть завозити книги. Починаючи з завтрашнього дня. Сьогодні було 10 примірників на кожний АТБ.
erkins007
Member

Повідомлення

DioGren: 15.04.2026 19:47Зачем она тебя
Просто потому что захотел. Мне хватает рациональности в работе и серьезных вещах. Без спонтанных покупок или покупок в стиле "хочу именно вот эту водянку потому что у нее дисплейчик прикольный" я бы кукухой поехал давным давно
Timedemo
Member

Повідомлення

спойлер
Зображення
yurez2008
Member

Повідомлення

7.5млн призів і 7.499млн з них це 50% на Boosteroid і 200 грн на moyo :up:
MqM
Member

Повідомлення

Ektalion: 15.04.2026 21:43
MqM: 15.04.2026 17:32 мамкині бізнесмени тут як тут) Напевно від батьків бариг вчаться, ті так скуповували від ліхтариків до генераторів створюючи ажіотаж.
Повноцінний артбук дешевше коштує ніж їхній прайс на цей альманах, які вони відірвані від реальності
Вони самі себе обхитрили. Цікавився в АТБ, будуть завозити книги. Починаючи з завтрашнього дня. Сьогодні було 10 примірників на кожний АТБ.
надіюсь наявність буде постійною і всі спокійно куплять на вихідних. Це класний "артбук" за таку символічну ціну

Отправлено спустя 1 минуту 25 секунд:
yurez2008: 15.04.2026 23:08 7.5млн призів і 7.499млн з них це 50% на Boosteroid і 200 грн на moyo :up:
Ну це ж українські розіграші) Принаймні акція приємна в процесі
syavik2001
Member

Повідомлення

ну и нафиг оно надо? Игра то унылая вышла и вся кривая

Отправлено спустя 2 минуты 28 секунд:
neonglaу: 15.04.2026 20:44
n+gibat[]r: 15.04.2026 16:38 Ну це хоч нормальна акція а не спонсорувати бусики для ТЦК з логотипом S.T.A.L.K.E.R. 2 :lol:
Я б сходив в АТБ але во дворі один з тих самих бусиків і шість зелених амбалів тому напевно я пас :laugh:
В нашій бойовій бригаді ці бусики. То у тебе кругом тцк бачаться, бо ти мабуть ухиілянт пережаханий
ну так ты же из бригады ТЦК!
Куча фото где эти бусы по городу ездят, так что лапшу эту для себеподобных оставь.
Барбарис
Member

Повідомлення

syavik2001, чергова зросійщена жертва.
Так як гск нові купляли, їх переважно бережуть - не ставлять на еваки, а ганяють за припасами, комплектуючими, особливо в 22, 23. До нас постійно їздили, забирали «продукцію», зараз вже на манах, бо більше влазить, а не 2 піддони в бус.
Agoris
Member

Повідомлення

Вчора з роботи пішов в АТБ і купив собі такий. А потім жінка 3 акціоними товарами і тим що чек був більше 150 грн принесла ще 4 картки.
Взагалі ніколи таким як артбуки і колекціонування не цікавився, а тут щось "щьолкнуло". :gigi:
Kib
Member

Повідомлення

Для фанатів зайде, але я фанат оригінальної трилогії, а сталкер 2 обісрався не технічним станом, на який можна спокійно закривати очі, а наповненням відкритого світу, який в угоду не знаю чого значно надули порівняно з попередніми частинами.
Вчора на стрімі дивився як людина проходить новодонаний квест, впізнав локацію куди я ще встиг дійти поки не кинув гру до кращих часів.
Там багато електричних аномалій, і треба вивести сталкера який туди забрів і не міг вийти. Так ось, на момент релізу другий поверх був не доступний, були не активні двері вверх по металевим сходам, є вікна в які наче можна застрибнути, але скільки я не мучався і не думав про те який це може бути хитрий секрет від розробників, попасти я туди не зміг. І що я бачу на стрімі вчора, виявляється це чергова пуста локація яку не встигли наповнити на 100% на релізі. Ось ця пустота, а також не завершеність другорядних квестів, вбиває враження від гри сильніше будь-якого технічного стану, і зустрічається по грі ну дуже часто, навів тільки окремий приклад.
Це наче пиріжок на полиці, але дотягнутись тобі до нього не дають, більше того, замість пиріжка муляж, і ти це розумієш тільки після пів години биття головою об стінку.
funkwish
Member

Повідомлення

За 400 грн, як для шанувальника серії, нормальна покупка як на мене :shuffle:
photo_2026-04-15_09-21-30.jpg
kyon
Member

Повідомлення

Тоже самое, у меня возле дома АТБ нет а далеко ходить я сейчас очкую, вообще противно от таких акций, у нас как бы война на дворе, у меня сегодня ночью уламки недалеко упали, повезло что не на голову или окна не повыносило ударной волной, а еще можно инфаркт получить во сне когда оно бабахает, а эти развлекаются пока 18-22 бегут отсюда сломя голову кто может. У меня возле дома маркет, текучка охранников впечатляет, постоянно новые, и кассиров-мужчин уже нет, на кассу набрали одних женщин, мужчины пропали куда-то,интересно как в АТБ с охраной дела обстоят.
Yurius
Member

Повідомлення

☢️ Перекупи — ВСЕ

В рамках колаборації STALKER 2 × АТБ можна зарезервувати власний примірник інтерактивного альманаху S.T.A.L.K.E.R. 2 за 399 грн — заповніть форму на сайті (https://s2-atb.com/) й отримаєте SMS коли книга приїде у ваш магазин.

Як заявлено, орієнтовний термін надходження — початок червня
Відповісти