GSC Game World та АТБ проводять масштабний мультимедійний проєкт за мотивами S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Denverson
Junior

Повідомлення

Пропоную обговорити GSC Game World та АТБ проводять масштабний мультимедійний проєкт за мотивами S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Та зараз такі ціни, що виконати умови досить легко - варто хоча б тільки хліба купити))
А взагалі пофіг на акцію, а от картки то наче молодість згадав - з журналами та колекційними наклейками до них. Хоча б одну мінімум та придбаю, бо це прикольно)
Noise bomb
Junior

Повідомлення

В своєму АТБ забрав останню книжку. Досить гарна, хай буде на поличку. Шкода тільки, що товари такі собі на карточки.
FurryGentleman
Member

Повідомлення

ждём через пол года на олх "бизнесменов" которые будут эти коллекции по 10к втюхивать :gigi:
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Я згадав ото ті часи з скубі ду і драконами медальйонами і ше купую всього! Цікава акція і подарунки прикольні) :super: Полюбе куплю шось :laugh:
Afit
Member

Повідомлення

За альманахом сьогодні піду B-) Хай на поличці пилиться, разом з колекцією енергетиків та коробками від нокти
Вкладення
photo_2026-04-15_15-47-42.jpg
MqM
Member

Повідомлення

Noise bomb: 15.04.2026 14:53 Пропоную обговорити GSC Game World та АТБ проводять масштабний мультимедійний проєкт за мотивами S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

В своєму АТБ забрав останню книжку. Досить гарна, хай буде на поличку. Шкода тільки, що товари такі собі на карточки.
Що в перший день все розгрібли? А ще вечору немає. То видно всі школярі від ранку на ногах :D
Hells Angels
Member

Повідомлення

MqM: 15.04.2026 15:58Що в перший день все розгрібли?
в перші години, як появились стелажі :laugh:
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Ну це хоч нормальна акція а не спонсорувати бусики для ТЦК з логотипом S.T.A.L.K.E.R. 2 :lol:
Я б сходив в АТБ але во дворі один з тих самих бусиків і шість зелених амбалів тому напевно я пас :laugh:
Ektalion
Member

Повідомлення

n+gibat[]r: 15.04.2026 16:38 Ну це хоч нормальна акція а не спонсорувати бусики для ТЦК з логотипом S.T.A.L.K.E.R. 2 :lol:
Я б сходив в АТБ але во дворі один з тих самих бусиків і шість зелених амбалів тому напевно я пас :laugh:
У місті лише один АТБ? У мене в радіусі 1 км 3 шт.
Востаннє редагувалось 15.04.2026 16:49 користувачем Ektalion, всього редагувалось 1 раз.
Polaris
Member

Повідомлення

Блін один АТБ в місті, і той зачинений(
big_bang
Member

Повідомлення

Polaris: 15.04.2026 16:49 Блін один АТБ в місті, і той зачинений(
на центральній площі ?

Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
Afit: 15.04.2026 15:48 колекцією енергетиків
якщо відкрито, то це вже не колекція)))
Polaris
Member

Повідомлення

big_bang
так
Afit
Member

Повідомлення

big_bang: 15.04.2026 16:53
Polaris: 15.04.2026 16:49 Блін один АТБ в місті, і той зачинений(
якщо відкрито, то це вже не колекція)))
Ні ні. Вони закриті)
Numb
Junior

Повідомлення

Темка прикольна.
По Києву взагалі забавно виходить, десь немає з самого ранку, а десь до сих пір лежать)
QR-ки сканить цікаво, там досьєшки лорні.
В цілому сподобалось)
Grava
Member

Повідомлення

MqM: 15.04.2026 15:58Що в перший день все розгрібли?
У кількох ще до 11.00 закінчилися :rotate: у наступому де був забрав останню.
Yurius
Member

Повідомлення

FurryGentleman: 15.04.2026 14:55ждём через пол года на олх "бизнесменов" которые будут эти коллекции по 10к втюхивать
photo_2026-04-15_14-56-21.jpg
MqM
Member

Повідомлення

Yurius: 15.04.2026 17:23
FurryGentleman: 15.04.2026 14:55ждём через пол года на олх "бизнесменов" которые будут эти коллекции по 10к втюхивать
мамкині бізнесмени тут як тут) Напевно від батьків бариг вчаться, ті так скуповували від ліхтариків до генераторів створюючи ажіотаж.
Повноцінний артбук дешевше коштує ніж їхній прайс на цей альманах, які вони відірвані від реальності
Yurius
Member

Повідомлення

MqM: 15.04.2026 17:32
Yurius: 15.04.2026 17:23
мамкині бізнесмени тут як тут) Напевно від батьків бариг вчаться, ті так скуповували від ліхтариків до генераторів створюючи ажіотаж
а яка ціна в Атб цього альманаха?я не в курсі
MqM
Member

Повідомлення

Yurius: 15.04.2026 17:34

мамкині бізнесмени тут як тут) Напевно від батьків бариг вчаться, ті так скуповували від ліхтариків до генераторів створюючи ажіотаж
399 грн) Там в новині вказували всі подробиці, якщо перейти на сайт акції
Востаннє редагувалось 15.04.2026 17:42 користувачем MqM, всього редагувалось 1 раз.
Afit
Member

Повідомлення

Yurius: 15.04.2026 17:34

399грн. Ну і картки в нього по 20грн, або по 5, якщо акційний товар в корзині 150+грн. Загалом карток здається 48шт
Відповісти