Новини
Останні статті і огляди
GSC Game World та АТБ проводять масштабний мультимедійний проєкт за мотивами S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Denverson
Junior
Пропоную обговорити GSC Game World та АТБ проводять масштабний мультимедійний проєкт за мотивами S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Та зараз такі ціни, що виконати умови досить легко - варто хоча б тільки хліба купити))
А взагалі пофіг на акцію, а от картки то наче молодість згадав - з журналами та колекційними наклейками до них. Хоча б одну мінімум та придбаю, бо це прикольно)
Та зараз такі ціни, що виконати умови досить легко - варто хоча б тільки хліба купити))
А взагалі пофіг на акцію, а от картки то наче молодість згадав - з журналами та колекційними наклейками до них. Хоча б одну мінімум та придбаю, бо це прикольно)
-
Noise bomb
Junior
В своєму АТБ забрав останню книжку. Досить гарна, хай буде на поличку. Шкода тільки, що товари такі собі на карточки.
-
FurryGentleman
Member
ждём через пол года на олх "бизнесменов" которые будут эти коллекции по 10к втюхивать 
-
MAKKACIN
Member
Я згадав ото ті часи з скубі ду і драконами медальйонами і ше купую всього! Цікава акція і подарунки прикольні)
Полюбе куплю шось 
-
Afit
Member
-
MqM
Member
Що в перший день все розгрібли? А ще вечору немає. То видно всі школярі від ранку на ногахNoise bomb: ↑ 15.04.2026 14:53 Пропоную обговорити GSC Game World та АТБ проводять масштабний мультимедійний проєкт за мотивами S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
В своєму АТБ забрав останню книжку. Досить гарна, хай буде на поличку. Шкода тільки, що товари такі собі на карточки.
-
Hells Angels
Member
в перші години, як появились стелажіMqM: ↑ 15.04.2026 15:58Що в перший день все розгрібли?
-
n+gibat[]r
Member
Ну це хоч нормальна акція а не спонсорувати бусики для ТЦК з логотипом S.T.A.L.K.E.R. 2
Я б сходив в АТБ але во дворі один з тих самих бусиків і шість зелених амбалів тому напевно я пас
Я б сходив в АТБ але во дворі один з тих самих бусиків і шість зелених амбалів тому напевно я пас
-
Ektalion
Member
У місті лише один АТБ? У мене в радіусі 1 км 3 шт.n+gibat[]r: ↑ 15.04.2026 16:38 Ну це хоч нормальна акція а не спонсорувати бусики для ТЦК з логотипом S.T.A.L.K.E.R. 2![]()
Я б сходив в АТБ але во дворі один з тих самих бусиків і шість зелених амбалів тому напевно я пас![]()
Востаннє редагувалось 15.04.2026 16:49 користувачем Ektalion, всього редагувалось 1 раз.
-
Polaris
Member
Блін один АТБ в місті, і той зачинений(
-
big_bang
Member
на центральній площі ?Polaris: ↑ 15.04.2026 16:49 Блін один АТБ в місті, і той зачинений(
Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
якщо відкрито, то це вже не колекція)))Afit: ↑ 15.04.2026 15:48 колекцією енергетиків
-
Polaris
Member
big_bang
так
так
-
Afit
Member
Ні ні. Вони закриті)big_bang: ↑ 15.04.2026 16:53якщо відкрито, то це вже не колекція)))Polaris: ↑ 15.04.2026 16:49 Блін один АТБ в місті, і той зачинений(
-
Numb
Junior
Темка прикольна.
По Києву взагалі забавно виходить, десь немає з самого ранку, а десь до сих пір лежать)
QR-ки сканить цікаво, там досьєшки лорні.
В цілому сподобалось)
По Києву взагалі забавно виходить, десь немає з самого ранку, а десь до сих пір лежать)
QR-ки сканить цікаво, там досьєшки лорні.
В цілому сподобалось)
-
Grava
Member
У кількох ще до 11.00 закінчилисяMqM: ↑ 15.04.2026 15:58Що в перший день все розгрібли?
-
Yurius
Member
FurryGentleman: ↑ 15.04.2026 14:55ждём через пол года на олх "бизнесменов" которые будут эти коллекции по 10к втюхивать
-
MqM
Member
мамкині бізнесмени тут як тут) Напевно від батьків бариг вчаться, ті так скуповували від ліхтариків до генераторів створюючи ажіотаж.Yurius: ↑ 15.04.2026 17:23photo_2026-04-15_14-56-21.jpgFurryGentleman: ↑ 15.04.2026 14:55ждём через пол года на олх "бизнесменов" которые будут эти коллекции по 10к втюхивать
Повноцінний артбук дешевше коштує ніж їхній прайс на цей альманах, які вони відірвані від реальності
-
Yurius
Member
а яка ціна в Атб цього альманаха?я не в курсіMqM: ↑ 15.04.2026 17:32мамкині бізнесмени тут як тут) Напевно від батьків бариг вчаться, ті так скуповували від ліхтариків до генераторів створюючи ажіотаж
-
MqM
Member
399 грн) Там в новині вказували всі подробиці, якщо перейти на сайт акціїYurius: ↑ 15.04.2026 17:34а яка ціна в Атб цього альманаха?я не в курсіMqM: ↑ 15.04.2026 17:32
мамкині бізнесмени тут як тут) Напевно від батьків бариг вчаться, ті так скуповували від ліхтариків до генераторів створюючи ажіотаж
Востаннє редагувалось 15.04.2026 17:42 користувачем MqM, всього редагувалось 1 раз.
-
Afit
Member
399грн. Ну і картки в нього по 20грн, або по 5, якщо акційний товар в корзині 150+грн. Загалом карток здається 48штYurius: ↑ 15.04.2026 17:34а яка ціна в Атб цього альманаха?я не в курсіMqM: ↑ 15.04.2026 17:32
мамкині бізнесмени тут як тут) Напевно від батьків бариг вчаться, ті так скуповували від ліхтариків до генераторів створюючи ажіотаж