Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшло оновлення «Прихована Істина» з новою місією

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Striker
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшло оновлення «Прихована Істина» з новою місією

Літом ще буде одне DLC? Зараз би ще раз пройти, бо пройшов 3 кінцівки ще на патчі 1.4.
quppeq
Member

Повідомлення

Мені цікаво чи можу пройти свій сейв на який забив на релізі десь
(Бо я запилесосив всю мапу і награвся, сюжет не моє)
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Ура!) :super:
Хто може знає в стім клауд зберігаються сейви? Чи то буде чиста гра з 0?
SPEC1AL1ST
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 14.04.2026 16:35 Ура!) :super:
Хто може знає в стім клауд зберігаються сейви? Чи то буде чиста гра з 0?
Наче зберігаються, але не точно
oh_boy
Member

Повідомлення

Хлопаки, завтра в АТБ:

https://www.atbmarket.com/promo/stalker ... tn2cNS8Xmo
Hotspur
Member

Повідомлення

Це добре що наповнюють контент. після свалки зона дуже пуста
tablestikus
Member

Повідомлення

Hotspur: 14.04.2026 17:19 Це добре що наповнюють контент. після свалки зона дуже пуста
Та не знаю, на релізі була пуста, граючи вже в минулому році досить сильно наповнили і є де полазити, полутати.
Robostyle
Member

Повідомлення

Гнать маркетологов ссаными тряпками - ожидал увидеть в акции хлеб, колбасу, консервы с водкой и энергетики - а увидел гели для душа, феири и мр пропера и прокладки с джилетами
спойлер
хотя не, энергетики есть
IMG_0034.png
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Robostyle все норм):lol:
Прокладки то для тих хто режим хардкор (Майстер) проходити буде :lol:
oh_boy
Member

Повідомлення

Robostyle: 14.04.2026 17:30
Гнать маркетологов ссаными тряпками - ожидал увидеть в акции хлеб, колбасу, консервы с водкой и энергетики - а увидел гели для душа, феири и мр пропера и прокладки с джилетами
спойлер
хотя не, энергетики естьIMG_0034.png
Там періодично будуть змінюватись товари. Головне, що з'явиться в продажу альманах по сталкеру, продаватись буде виключно в АТБ :)
denizen
Member

Повідомлення

Пам'ятаю раніше лут був нулячий, не цікаво було, чи це пофіксили? Чи трапляється якийсь легендарний лут?
Артем123
Junior

Повідомлення

не розумію)) Паяльник щось ніякі завдання не дає. той що в Териконі сидить
VovaII
Member

Повідомлення

Артем123 мабуть його ввімкнути потрібно? :)
Sanьka
Member

Повідомлення

Блін тільки наважився пограти і приємний сюрприз. Добре що лише годину пограв.
byaka
Member

Повідомлення

Чудова оптимiзацiя,зловив вилiт вже на другому завантаженнi,хоча до оновлення такого не було :mad:
lividum
Member

Повідомлення

Проходжу зараз вперше, хоча купив ще влітку минулого року. Працює вже плавно, з добрим фпс. За 60 годин лише один вильот був..і то я не впвнений, що це гра винуватець. Доковиряли вони її таки. Затягнуло як и колись перші частини. Причому по сюжету я ще нікуди особливо не просунувся. Ходжу роздивляюся та лут збираю. Претензії поки що до економіки. Артефакти якось дуже рідко трапляються і тільки в великих аномальних зонах. І я поки не зрозумів чи вони там одноразові чи ні. І можна ще згодом навідатись і позбирати. А то щоб чинити ту зброю та бронік якось вже немає за що, бо немає шо сдавати торгівцям. За квести вони дають копійки, а поки я його виконаю, той квест, то по факту потім воно нічого не окупається. Бо я по дорозі влізу в купу нерпиємностей. Ще зі зброєю якось не зрозуміло. На початку гри знайщов той калашмат Валяна....і зараз після 60 годин гри насильно замінив його на арку. Я до того, що нічого особливо кращого я поки не бачу. Нема стимулу його міняти. В приміщеннях я корістуюся дробовиком, навіщо всі ті тактичні пукалки-коротуни не розумію взагалі. :insane: Може є там пара ще стволів...але в продажі нема ні глушника на них, не збильшеного магазину. На арці та калашматі вже 50 и 45 відповідно магазині. Цей Гвинтар, то взагалі на 10 набоїв. Мало. Я в основному стараюся хедшоти раздавати, але бувають заміси де ємність магазину вирішальна. Ну а вцілому подобається. Чекаю знижку на апгрейд до ультімейт едишн :)
StTechnik
Member

Повідомлення

Артем123: 14.04.2026 17:46 не розумію)) Паяльник щось ніякі завдання не дає. той що в Териконі сидить
Все он дает.. И не Паяльник, а "Кондер". Или Diod в англ варианте.
byaka
Member

Повідомлення

lividum: 14.04.2026 18:15 Працює вже плавно, з добрим фпс.
А що з RTX 4090 сталкер 2 працював не плавно? :eek:
Afit
Member

Повідомлення

lividum: 14.04.2026 18:15 Проходжу зараз вперше, хоча купив ще влітку минулого року. Працює вже плавно, з добрим фпс. За 60 годин лише один вильот був..і то я не впвнений, що це гра винуватець. Доковиряли вони її таки. Затягнуло як и колись перші частини. Причому по сюжету я ще нікуди особливо не просунувся. Ходжу роздивляюся та лут збираю. Претензії поки що до економіки. Артефакти якось дуже рідко трапляються і тільки в великих аномальних зонах. І я поки не зрозумів чи вони там одноразові чи ні. І можна ще згодом навідатись і позбирати. А то щоб чинити ту зброю та бронік якось вже немає за що, бо немає шо сдавати торгівцям. За квести вони дають копійки, а поки я його виконаю, той квест, то по факту потім воно нічого не окупається. Бо я по дорозі влізу в купу нерпиємностей. Ще зі зброєю якось не зрозуміло. На початку гри знайщов той калашмат Валяна....і зараз після 60 годин гри насильно замінив його на арку. Я до того, що нічого особливо кращого я поки не бачу. Нема стимулу його міняти. В приміщеннях я корістуюся дробовиком, навіщо всі ті тактичні пукалки-коротуни не розумію взагалі. :insane: Може є там пара ще стволів...але в продажі нема ні глушника на них, не збильшеного магазину. На арці та калашматі вже 50 и 45 відповідно магазині. Цей Гвинтар, то взагалі на 10 набоїв. Мало. Я в основному стараюся хедшоти раздавати, але бувають заміси де ємність магазину вирішальна. Ну а вцілому подобається. Чекаю знижку на апгрейд до ультімейт едишн :)
Дивно стільки чекати й не дочекатись вже до DLC, чи хочаб переходу на нову версію рушія
CnC_General
Member

Повідомлення

Ну от і перше ДЛС.
Наступне ДЛС напевно буде варлаб та події навколо прип'яті.
Третє ДЛС це битва навколо моноліту та заміси на ЧАЕС.

Круть!!!!
Відповісти