Новини
Останні статті і огляди
Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшло оновлення «Прихована Істина» з новою місією
-
Striker
Member
Пропоную обговорити Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшло оновлення «Прихована Істина» з новою місією
Літом ще буде одне DLC? Зараз би ще раз пройти, бо пройшов 3 кінцівки ще на патчі 1.4.
Літом ще буде одне DLC? Зараз би ще раз пройти, бо пройшов 3 кінцівки ще на патчі 1.4.
-
quppeq
Member
Мені цікаво чи можу пройти свій сейв на який забив на релізі десь
(Бо я запилесосив всю мапу і награвся, сюжет не моє)
(Бо я запилесосив всю мапу і награвся, сюжет не моє)
-
MAKKACIN
Member
Ура!)
Хто може знає в стім клауд зберігаються сейви? Чи то буде чиста гра з 0?
-
SPEC1AL1ST
Member
Наче зберігаються, але не точноMAKKACIN: ↑ 14.04.2026 16:35 Ура!)![]()
-
oh_boy
Member
-
Hotspur
Member
Це добре що наповнюють контент. після свалки зона дуже пуста
-
tablestikus
Member
Та не знаю, на релізі була пуста, граючи вже в минулому році досить сильно наповнили і є де полазити, полутати.Hotspur: ↑ 14.04.2026 17:19 Це добре що наповнюють контент. після свалки зона дуже пуста
-
Robostyle
Member
Гнать маркетологов ссаными тряпками - ожидал увидеть в акции хлеб, колбасу, консервы с водкой и энергетики - а увидел гели для душа, феири и мр пропера и прокладки с джилетамиoh_boy: ↑ 14.04.2026 16:50 Хлопаки, завтра в АТБ:
https://www.atbmarket.com/promo/stalker ... tn2cNS8Xmo
- спойлер
- хотя не, энергетики есть
-
MAKKACIN
Member
Robostyle все норм):lol:
Прокладки то для тих хто режим хардкор (Майстер) проходити буде
Прокладки то для тих хто режим хардкор (Майстер) проходити буде
-
oh_boy
Member
Там періодично будуть змінюватись товари. Головне, що з'явиться в продажу альманах по сталкеру, продаватись буде виключно в АТБRobostyle: ↑ 14.04.2026 17:30Гнать маркетологов ссаными тряпками - ожидал увидеть в акции хлеб, колбасу, консервы с водкой и энергетики - а увидел гели для душа, феири и мр пропера и прокладки с джилетамиoh_boy: ↑ 14.04.2026 16:50 Хлопаки, завтра в АТБ:
https://www.atbmarket.com/promo/stalker ... tn2cNS8Xmo
- спойлер
- хотя не, энергетики естьIMG_0034.png
-
denizen
Member
Пам'ятаю раніше лут був нулячий, не цікаво було, чи це пофіксили? Чи трапляється якийсь легендарний лут?
-
Артем123
Junior
не розумію)) Паяльник щось ніякі завдання не дає. той що в Териконі сидить
-
VovaII
Member
Артем123 мабуть його ввімкнути потрібно? 
-
Sanьka
Member
Блін тільки наважився пограти і приємний сюрприз. Добре що лише годину пограв.
-
byaka
Member
Чудова оптимiзацiя,зловив вилiт вже на другому завантаженнi,хоча до оновлення такого не було 
-
lividum
Member
Проходжу зараз вперше, хоча купив ще влітку минулого року. Працює вже плавно, з добрим фпс. За 60 годин лише один вильот був..і то я не впвнений, що це гра винуватець. Доковиряли вони її таки. Затягнуло як и колись перші частини. Причому по сюжету я ще нікуди особливо не просунувся. Ходжу роздивляюся та лут збираю. Претензії поки що до економіки. Артефакти якось дуже рідко трапляються і тільки в великих аномальних зонах. І я поки не зрозумів чи вони там одноразові чи ні. І можна ще згодом навідатись і позбирати. А то щоб чинити ту зброю та бронік якось вже немає за що, бо немає шо сдавати торгівцям. За квести вони дають копійки, а поки я його виконаю, той квест, то по факту потім воно нічого не окупається. Бо я по дорозі влізу в купу нерпиємностей. Ще зі зброєю якось не зрозуміло. На початку гри знайщов той калашмат Валяна....і зараз після 60 годин гри насильно замінив його на арку. Я до того, що нічого особливо кращого я поки не бачу. Нема стимулу його міняти. В приміщеннях я корістуюся дробовиком, навіщо всі ті тактичні пукалки-коротуни не розумію взагалі.
Може є там пара ще стволів...але в продажі нема ні глушника на них, не збильшеного магазину. На арці та калашматі вже 50 и 45 відповідно магазині. Цей Гвинтар, то взагалі на 10 набоїв. Мало. Я в основному стараюся хедшоти раздавати, але бувають заміси де ємність магазину вирішальна. Ну а вцілому подобається. Чекаю знижку на апгрейд до ультімейт едишн 
-
StTechnik
Member
Все он дает.. И не Паяльник, а "Кондер". Или Diod в англ варианте.Артем123: ↑ 14.04.2026 17:46 не розумію)) Паяльник щось ніякі завдання не дає. той що в Териконі сидить
-
byaka
Member
А що з RTX 4090 сталкер 2 працював не плавно?lividum: ↑ 14.04.2026 18:15 Працює вже плавно, з добрим фпс.
-
Afit
Member
Дивно стільки чекати й не дочекатись вже до DLC, чи хочаб переходу на нову версію рушіяlividum: ↑ 14.04.2026 18:15 Проходжу зараз вперше, хоча купив ще влітку минулого року. Працює вже плавно, з добрим фпс. За 60 годин лише один вильот був..і то я не впвнений, що це гра винуватець. Доковиряли вони її таки. Затягнуло як и колись перші частини. Причому по сюжету я ще нікуди особливо не просунувся. Ходжу роздивляюся та лут збираю. Претензії поки що до економіки. Артефакти якось дуже рідко трапляються і тільки в великих аномальних зонах. І я поки не зрозумів чи вони там одноразові чи ні. І можна ще згодом навідатись і позбирати. А то щоб чинити ту зброю та бронік якось вже немає за що, бо немає шо сдавати торгівцям. За квести вони дають копійки, а поки я його виконаю, той квест, то по факту потім воно нічого не окупається. Бо я по дорозі влізу в купу нерпиємностей. Ще зі зброєю якось не зрозуміло. На початку гри знайщов той калашмат Валяна....і зараз після 60 годин гри насильно замінив його на арку. Я до того, що нічого особливо кращого я поки не бачу. Нема стимулу його міняти. В приміщеннях я корістуюся дробовиком, навіщо всі ті тактичні пукалки-коротуни не розумію взагалі.Може є там пара ще стволів...але в продажі нема ні глушника на них, не збильшеного магазину. На арці та калашматі вже 50 и 45 відповідно магазині. Цей Гвинтар, то взагалі на 10 набоїв. Мало. Я в основному стараюся хедшоти раздавати, але бувають заміси де ємність магазину вирішальна. Ну а вцілому подобається. Чекаю знижку на апгрейд до ультімейт едишн
![]()
-
CnC_General
Member
Ну от і перше ДЛС.
Наступне ДЛС напевно буде варлаб та події навколо прип'яті.
Третє ДЛС це битва навколо моноліту та заміси на ЧАЕС.
Круть!!!!
Наступне ДЛС напевно буде варлаб та події навколо прип'яті.
Третє ДЛС це битва навколо моноліту та заміси на ЧАЕС.
Круть!!!!