ASUS підготувала кабель живлення ROG Equalizer для топових відеокарт з 12V‑2×6

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
FirstTDM
Member

Повідомлення

voldemarcik: 10.04.2026 11:23Кабель по ціні бюджетної відеокарти
В новостях ни слова про цену - а на сайте Асус кабель в комплекте БП будет:

* ROG Equalizer is bundled with the 2026 ASUS ROG Thor III and ASUS ROG Strix Platinum power supplies.
my4a4oc
Member

Повідомлення

FirstTDM: 10.04.2026 12:06
voldemarcik: 10.04.2026 11:23Кабель по ціні бюджетної відеокарти
В новостях ни слова про цену - а на сайте Асус кабель в комплекте БП будет:

* ROG Equalizer is bundled with the 2026 ASUS ROG Thor III and ASUS ROG Strix Platinum power supplies.
Надалі компанія планує запустити програму апгрейду, надавши можливість отримати такий кабель власникам випущених раніше БЖ. Її умови ASUS оприлюднить дещо пізніше.
Навряч асус - ноктуа, та буде нахаляву їх надсилати усім власникам бж асус, можливо з браського плеча нешодавно випушиним 2-3 моделям. І то це буде прецедент, а вони такого не люблять
firestarter256
Member

Повідомлення

Nik29-7777
Этот кабель деловский кажись для серверов и там 600Вт было норм так как обдум под 15к оборотов

Отправлено спустя 4 минуты 49 секунд:
Да тут косяк в основном производителей видуокарт, нет что б развезсти линии про разным сборкам врм! Так они в оконцове обхединяют в одну и гонят ток по ней по все свборкам, экономия на тестолите, вот и все
Пс больше не буду править пост, кому нужно тот понял, я спать еще 1,5 часа
leif
Member

Повідомлення

firestarter256: 10.04.2026 12:57 я спать еще 1,5 часа
Зрозуміло :yes: добре що написав. Як і завжди тримаєш в курсі
Echo_Night
Junior

Повідомлення

Увеличили сечение кабелей и привет новая проблема. В корпусе как у меня, LianLi Dinamic 011, где карта вплотную к боковой стенке стоит, кабель приходится уже конкретно загибать или такой переходник на 180° использовать. И если с моей старой 4070ti и нынешней 5070ti это допустимо, в виду не самого большой потребления, то с хх80-90 уже остаётся юзать пк без боковой стенки?
спойлер
Зображення
vmsolver
Member

Повідомлення

Сечение провода никто не увеличивал, по внешнему виду это обычный кабель, с обычным сечением провода как у всех, единственное что добавили, кроме тонны маркетинга, это мелкий вентилятор :gigi:

Обдув и даёт рост рейтинга с 9 до 17 А
erkins007
Member

Повідомлення

У текущего кабеля функция корректировки вольтажа приделана. Будет ли подобная у нового, вот в чем вопрос.
Ektalion
Member

Повідомлення

leif: 10.04.2026 10:18 мама, терміново купи мені БЖ від асусРОГ з цим модним кабелем, інакше моя 5090 крякне прямо як в новинах! мусимо її захистити!
Ти головне тримай нас у курсі справи, що до твоєї 5090 :write:
my4a4oc: 10.04.2026 12:24 Навряч асус - ноктуа, та буде нахаляву їх надсилати усім власникам бж асус, можливо з браського плеча нешодавно випушиним 2-3 моделям. І то це буде прецедент, а вони такого не люблять

Ніхто на халяву роздавати не буде, на сайті написано, що буде екслюзивна знижка.
leif
Member

Повідомлення

Ektalion: 10.04.2026 18:38 тримай нас у курсі справи, що до твоєї 5090
Та насправді після заяви представника RMA Інно 3д вже і нецікаво стало остаточно. Лише зовсім упороті не зрозуміли що до чого з цим дурним хайпом :) але, якщо ти просиш, то можу дати апдейт. Що саме тебе цікавить?
waryag
Member

Повідомлення

radeon5870: 10.04.2026 09:06Рівень IQ у маркетологів усього світу стрімко деградує ... :shuffle:
Я би сказав, що волни занадто розумні.

Замість того, щоб випустити один варіант кабелю, який просто працює, маємо вже 2 стандарти, плюс купу сторонніх рішень, від корисних до ефекту плацебо, і кінця-краю не видно.
Nutbar
Member

Повідомлення

спойлер
Зображення
Так горів же не кабель, а розʼєм. Що з того що вони дроти кращими зробили?..
kabostebeztak
Member

Повідомлення

зрада
сидітиму на 8пін відюхах доки не придумають щось краще
Melki
Member

Повідомлення

а чего без подсветки?
БРАТЬ НЕ БУДУ
firestarter256
Member

Повідомлення

leif
Ну между нами 10 часов! Я дочку убаюкивал в это время
Ostin
Member

Повідомлення

waryag: 10.04.2026 20:45
radeon5870: 10.04.2026 09:06Рівень IQ у маркетологів усього світу стрімко деградує ... :shuffle:
Я би сказав, що волни занадто розумні.
Тут від протилежного. Занадто тупий споживач, який несе кошти, незважаючи ні на що. А після того, як заніс, замість критичного мислення вмикає лобіювання дефектного продукту. Щоб типу лохом не виглядати. Гріх таким не скористатись. :dontknow:
waryag
Member

Повідомлення

Ostin: 11.04.2026 08:09Тут від протилежного. Занадто тупий споживач, який несе кошти, незважаючи ні на що. А після того, як заніс, замість критичного мислення вмикає лобіювання дефектного продукту. Щоб типу лохом не виглядати. Гріх таким не скористатись. :dontknow:
У споживача обмежений вибір, а в деяких нішах немає і його.
Ostin
Member

Повідомлення

waryag
Це не відміняє факту, що навіть при обмеженому виборі критичне мислення має бути присутнім. Типу "купив те, що було, але розумію, що якість далека від бажаної". А не те що ми спостерігаємо зазвичай. Типу "у юзера руки криві, у мене все нормально роками" і т.н.
waryag
Member

Повідомлення

Ostin: 11.04.2026 09:09Це не відміняє факту, що навіть при обмеженому виборі критичне мислення має бути присутнім. Типу "купив те, що було, але розумію, що якість далека від бажаної". А не те що ми спостерігаємо зазвичай. Типу "у юзера руки криві, у мене все нормально роками" і т.н.
Якось так. У нас взагалі багато чого має бути по-іншому.
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

В частности, этому будет способствовать увеличенная с 9,2 А до 17 А максимальная нагрузка на один контакт.
То есть теперь в случае чего сгорит не кабель а дорогущая топовая видеокарта, а кабель будет как новый? :laugh:
Pandemium77
Junior

Повідомлення

Grindeath: 10.04.2026 10:12 Все возятся с этим кабелем так, будто никогда в истории проводов со штекерами не делали.
Представь ситуацию когда купил себе айфон новый за 2к зелени, а новый Емейзинг кабель лайтнинг 2.0 фирменный от Айфона который стал меньше по размеру ,начинаает плавится при зарядке, либо плавит гнездо зарядки на телефоне, либо сам телефон по ходу дела убивает, и при всем этом косяки вешают на твои Кривые* руки юзера, и эта история идёт уже 2-3 поколение телефонов , и каждый раз условно сгоревший телефон или оплавившийся разъем для зарядки это проблема пользователя а не производителя нового разъема и кабеля который кстати гнуть нельзя не дай бог вовремя использования
Відповісти