В новостях ни слова про цену - а на сайте Асус кабель в комплекте БП будет:voldemarcik: ↑ 10.04.2026 11:23Кабель по ціні бюджетної відеокарти
* ROG Equalizer is bundled with the 2026 ASUS ROG Thor III and ASUS ROG Strix Platinum power supplies.
В новостях ни слова про цену - а на сайте Асус кабель в комплекте БП будет:voldemarcik: ↑ 10.04.2026 11:23Кабель по ціні бюджетної відеокарти
FirstTDM: ↑ 10.04.2026 12:06В новостях ни слова про цену - а на сайте Асус кабель в комплекте БП будет:voldemarcik: ↑ 10.04.2026 11:23Кабель по ціні бюджетної відеокарти
* ROG Equalizer is bundled with the 2026 ASUS ROG Thor III and ASUS ROG Strix Platinum power supplies.
Навряч асус - ноктуа, та буде нахаляву їх надсилати усім власникам бж асус, можливо з браського плеча нешодавно випушиним 2-3 моделям. І то це буде прецедент, а вони такого не люблятьНадалі компанія планує запустити програму апгрейду, надавши можливість отримати такий кабель власникам випущених раніше БЖ. Її умови ASUS оприлюднить дещо пізніше.
Зрозумілоfirestarter256: ↑ 10.04.2026 12:57 я спать еще 1,5 часа
Ти головне тримай нас у курсі справи, що до твоєї 5090leif: ↑ 10.04.2026 10:18 мама, терміново купи мені БЖ від асусРОГ з цим модним кабелем, інакше моя 5090 крякне прямо як в новинах! мусимо її захистити!
my4a4oc: ↑ 10.04.2026 12:24 Навряч асус - ноктуа, та буде нахаляву їх надсилати усім власникам бж асус, можливо з браського плеча нешодавно випушиним 2-3 моделям. І то це буде прецедент, а вони такого не люблять
Та насправді після заяви представника RMA Інно 3д вже і нецікаво стало остаточно. Лише зовсім упороті не зрозуміли що до чого з цим дурним хайпомEktalion: ↑ 10.04.2026 18:38 тримай нас у курсі справи, що до твоєї 5090
Я би сказав, що волни занадто розумні.

Тут від протилежного. Занадто тупий споживач, який несе кошти, незважаючи ні на що. А після того, як заніс, замість критичного мислення вмикає лобіювання дефектного продукту. Щоб типу лохом не виглядати. Гріх таким не скористатись.
У споживача обмежений вибір, а в деяких нішах немає і його.Ostin: ↑ 11.04.2026 08:09Тут від протилежного. Занадто тупий споживач, який несе кошти, незважаючи ні на що. А після того, як заніс, замість критичного мислення вмикає лобіювання дефектного продукту. Щоб типу лохом не виглядати. Гріх таким не скористатись.
Якось так. У нас взагалі багато чого має бути по-іншому.Ostin: ↑ 11.04.2026 09:09Це не відміняє факту, що навіть при обмеженому виборі критичне мислення має бути присутнім. Типу "купив те, що було, але розумію, що якість далека від бажаної". А не те що ми спостерігаємо зазвичай. Типу "у юзера руки криві, у мене все нормально роками" і т.н.
То есть теперь в случае чего сгорит не кабель а дорогущая топовая видеокарта, а кабель будет как новый?В частности, этому будет способствовать увеличенная с 9,2 А до 17 А максимальная нагрузка на один контакт.
Представь ситуацию когда купил себе айфон новый за 2к зелени, а новый Емейзинг кабель лайтнинг 2.0 фирменный от Айфона который стал меньше по размеру ,начинаает плавится при зарядке, либо плавит гнездо зарядки на телефоне, либо сам телефон по ходу дела убивает, и при всем этом косяки вешают на твои Кривые* руки юзера, и эта история идёт уже 2-3 поколение телефонов , и каждый раз условно сгоревший телефон или оплавившийся разъем для зарядки это проблема пользователя а не производителя нового разъема и кабеля который кстати гнуть нельзя не дай бог вовремя использованияGrindeath: ↑ 10.04.2026 10:12 Все возятся с этим кабелем так, будто никогда в истории проводов со штекерами не делали.