ASUS підготувала кабель живлення ROG Equalizer для топових відеокарт з 12V‑2×6

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить ASUS підготувала кабель живлення ROG Equalizer для топових відеокарт з 12V‑2×6
Роз'єм 12V‑2×6 - живий приклад приказки: "Вирішив одну проблему, створив 3 нових"
radeon5870
Member

Повідомлення

Рівень IQ у маркетологів усього світу стрімко деградує ... :shuffle:
Keyser Soze
Member

Повідомлення

"Rocket science" которое мы заслужили :gigi: :lol: :up:
denizen
Member

Повідомлення

так, а шо? вони лише збільшили переріз дротів? і ото все покращення?
Nik29-7777
Member

Повідомлення

А яку собсно проблему вирішували коли придумали ці 2 здвоєні 6 пин ( странно як же вони взагалі докумекали до 24 пина а собсно бренди делл фуджі HP іноді їх також не використовували іноді)
Мабудь побачили розїем з авто ( вони трохи меньш за компютерні) і зробили цей непотріб та пхають його - воно блін. не лізе-а вони все одно щось мудрують .
з таким ділом скоро його спишуть(потримають деякий час) а потім скажуть вот ми винайшли щось нове - і покажуть новий роз'ем провода паяни к відяхе (як шланги СЖО ) одразу в БЖ - Лозунг менше з'єднань - менше нагрівів та більш довгий термін роботи.
Koc12091987
Junior

Повідомлення

Чому не поставити три роз'єми по 8-пін, і не морочити голову..... :) Маркетинг рулить
FirstTDM
Member

Повідомлення

Sanьka: 10.04.2026 08:43Предлагаю обсудить ASUS підготувала кабель живлення ROG Equalizer для топових відеокарт з 12V‑2×6
Хм... не совсем понятно в чем этот кабель лучше комплектных к БП 3.1 - похоже, что просто толще провода и круче пластик, но заявленные 17А вместо 9,2А радуют - появится в продаже посмотрим на цену...
yariksom
Member

Повідомлення

Sanьka: 10.04.2026 08:43 Предлагаю обсудить ASUS підготувала кабель живлення ROG Equalizer для топових відеокарт з 12V‑2×6
Роз'єм 12V‑2×6 - живий приклад приказки: "Вирішив одну проблему, створив 3 нових"
Щось не розумію, яку саме проблему було вирішено, мені легше всунути в карту чотири-шість конекторів чим нюхати запах диму.
Grindeath
Member

Повідомлення

Все возятся с этим кабелем так, будто никогда в истории проводов со штекерами не делали.
Sanьka
Member

Повідомлення

FirstTDM: 10.04.2026 10:05Хм... не совсем понятно в чем этот кабель лучше комплектных к БП 3.1 - похоже, что просто толще провода и круче пластик, но заявленные 17А вместо 9,2А радуют - появится в продаже посмотрим на цену...
Він буде такий же як і інші якісні кабелі+ різні пластикові приколи + націнка
Його суть в тому що за переплату можна купити перевірений кабель.
І тут важко винити користувача, він не винен що виробники вигадали дурноватий роз'єм, а покупець хоче бути впевненим що його 5090 вартістю в півбоїнга не прогорить.
yariksom: 10.04.2026 10:05Щось не розумію, яку саме проблему було вирішено, мені легше всунути в карту чотири-шість конекторів чим нюхати запах диму.
Ну типу менше конекторів, менше місця.
Особисто для мене декілька 8пін не є проблемою.
leif
Member

Повідомлення

мама, терміново купи мені БЖ від асусРОГ з цим модним кабелем, інакше моя 5090 крякне прямо як в новинах! мусимо її захистити!
FirstTDM
Member

Повідомлення

Sanьka: 10.04.2026 10:16Його суть в тому що за переплату можна купити перевірений кабель.
Ну как бы это же хорошо - проверенный кабель - разве это плохо?
Sanьka: 10.04.2026 10:16І тут важко винити користувача, він не винен що виробники вигадали дурноватий роз'єм, а покупець хоче бути впевненим що його 5090 вартістю в півбоїнга не прогорить.
Согласен. Юзеров винить не в чем...
leif
Member

Повідомлення

буду використовувати разом зі своїм WireView Pro II !

ха! ось так вам нещасні маркетологи клятого хуанга! я тотально переміг ваш маркетинг з цими двома модними і дуже потрібними приблудами для захисту моєї 5090 від КАТАСТРОФИ!
Bukakanga
Member

Повідомлення

а кабель из бескислородной меди, выполненный лучшими японскими мастерами?
voldemarcik
Member

Повідомлення

Кабель по ціні бюджетної відеокарти :lol:
leif
Member

Повідомлення

voldemarcik: 10.04.2026 11:23Кабель по ціні бюджетної відеокарти
але ж про ціну в новині нічого не було :spy: інсайдерська інфа? що в вашому розумінні "бюджетна"?
Wiking007
Member

Повідомлення

Bukakanga: 10.04.2026 11:03 а кабель из бескислородной меди, выполненный лучшими японскими мастерами?
Почему все думают что бескислородная медь это хорошо? Это может для Аудиофилов хорошо, так как электроны когда бегут меньше дышат и потому меньше посторонних шумов в сигнале, а вот для силовых проводов нужно больше кислорода, чтобы электроны свободно дышали и переносили больше энергии и меньше уставали и соответственно меньше перегревались.
big_bang
Member

Повідомлення

перехідник 120$
новий кабель від asus думаю +/- 100$
бж з новим роз'ємом ...

тобто 700-800$ просто щоб запустити карту ?
в цікаві часи живемо :dontknow:
leif
Member

Повідомлення

big_bang: 10.04.2026 11:53тобто 700-800$ просто щоб запустити карту ?
саме так! не менше :nunu: інакше згорить же, буквально день-два туди сюди і вже потрапить в новини. нє, ну, звісно, вам мооооже пощастити і карта трохи попрацює, але ви ці новини бачили? бачили як роз'єми плавить!? це ж жах. уууух клятий хуанг! скотиняка! то ж мудрі люди розуміють, що необхідно перестрахуватись і інвестувати до ціни 5090 ще 800 баксів, а краще одразу $1000 :write: :yes: :learn:
Відповісти