Новости
Последние статьи и обзоры
Кримінальний бойовик Samson готується до релізу — вийшов новий трейлер
-
Тихий Зверь
Member
Пропоную обговорити Кримінальний бойовик Samson готується до релізу — вийшов новий трейлер
Мені як олду повіяло Макс Пейн, Місто гріхів. Ностальгією повіяло.
Мені як олду повіяло Макс Пейн, Місто гріхів. Ностальгією повіяло.
-
yariksom
Member
Тихий Зверь
Таке я б пограв.
Таке я б пограв.
-
denizen
Member
проглядаються вуха gta 5
-
Reinmar
Member
Ціни щось немає, тільки в день релізу дізнаємось... Якщо буде демократичний інді цінник в умовні 20$ то можна і пробувати, виглядає нормально
-
uncle_doc
Member
sleeping dogs ?
-
Tetronga
Member
Kane & Lynch, але без коопу
Виглядає ок, не бомба і не щось погане. Пограти можна
-
Shaolin_Style
Member
выглядит как дженерик GTA-клон (это даже не критика), напоминает чем-то Wheelman или Sleeping Dogs
-
MSiAventador
Member
Обіцяно халф-прайс $25Reinmar: ↑ 07.04.2026 10:30 Ціни щось немає, тільки в день релізу дізнаємось... Якщо буде демократичний інді цінник в умовні 20$ то можна і пробувати, виглядає нормально
-
miroslav_mm
Member
15 гігабайт на SSD?
16гігов оперетівки?
Володарі 48-64гігов рам, можуть створити рамдіск в опертивці і запускам звідти.
Володарі 48-64гігов рам, можуть створити рамдіск в опертивці і запускам звідти.
Последний раз редактировалось miroslav_mm 07.04.2026 16:54, всего редактировалось 1 раз.
-
kabostebeztak
Member
Трясця, відстаю...
р5 3600 + рх6600
р5 3600 + рх6600
-
daesz
Member
Чимось нагадало сопранос 
-
Voozy
Member
Звідки інфа? Вона, типу, - коротка?Reinmar: ↑ 07.04.2026 10:30 Ціни щось немає, тільки в день релізу дізнаємось... Якщо буде демократичний інді цінник в умовні 20$ то можна і пробувати, виглядає нормально
Бо мені трейлер дуже сподобався, чекаю
Відправлено через 14 хвилин 58 секунд:
>не критикаShaolin_Style: ↑ 07.04.2026 11:11 выглядит как дженерик GTA-клон (это даже не критика), напоминает чем-то Wheelman или Sleeping Dogs
>Wheelman
-
MqM
Member
Все так просто, зробиш нам український дженерик ГТА правда ж?)Shaolin_Style: ↑ 07.04.2026 11:11 выглядит как дженерик GTA-клон (это даже не критика), напоминает чем-то Wheelman или Sleeping Dogs
-
Voozy
Member
13 баксов в стиме
Думаю, возьму без обзоров
Думаю, возьму без обзоров
-
KYDRAM
Member
Взяв, ціна вразила! кааю 
-
miroslav_mm
Member
Якась буква в слові пропущена, чи то "К" чи "Ч".
-
stoned
Member
miroslav_mm
Challenge accepted
Challenge accepted
- спойлер
-
Shaolin_Style
Member
При наличии денег сделать можно что угодно, правда не факт что финальный продукт получится качественным — такие крупные игры с наскока никто не делает (оценки Samsung Samson говорят сами за себя).MqM: ↑ 07.04.2026 21:43Все так просто, зробиш нам український дженерик ГТА правда ж?)Shaolin_Style: ↑ 07.04.2026 11:11 выглядит как дженерик GTA-клон (это даже не критика), напоминает чем-то Wheelman или Sleeping Dogs
Даже не знаю почему все обижаются, что GTA-клон назвали GTA-клоном. Ну такой... в лучшем случае Driver на минималках, в плане общего вайба и атмосферы. В остальном игра проходная, я рефанднул через 40 минут. Чуда не произошло.
- спойлер
-
IronWithin
Member
Ти вже модів наробив, не тобі про таке людям дорікатиMqM: ↑ 07.04.2026 21:43Все так просто, зробиш нам український дженерик ГТА правда ж?)Shaolin_Style: ↑ 07.04.2026 11:11 выглядит как дженерик GTA-клон (это даже не критика), напоминает чем-то Wheelman или Sleeping Dogs
-
MqM
Member
Як ти вискочка мене дістав
Спеціально для тупих ось тобі відос
Дивися до посиніння, може нарешті зрозумієш, що таке СДК і перестанеш так себе соромити своїми пізнаннями
Тобі взагалі краще не відсвічувати в темах в яких Повний Нуль! Помовч, а не роздавай свої поради, а то як клоун скачеш вже півроку.
Отправлено спустя 4 минуты 54 секунды:
Так це в певному сенсі клон, але нагадаю, що і Драйвер і ще багато інших ігор називали клонами лише за концепцію, типу ГТА має бути єдиними представником.Shaolin_Style: ↑ 09.04.2026 10:07При наличии денег сделать можно что угодно, правда не факт что финальный продукт получится качественным — такие крупные игры с наскока никто не делает (оценки Samsung Samson говорят сами за себя).
Даже не знаю почему все обижаются, что GTA-клон назвали GTA-клоном. Ну такой... в лучшем случае Driver на минималках, в плане общего вайба и атмосферы. В остальном игра проходная, я рефанднул через 40 минут. Чуда не произошло.
- спойлер
- 20260409101328_1.jpg
Тобто таки гроші потрібні? Щодо дженерік, то скільки там саме скопійовано? Он кажуть авто досить реалістичне, краще ніж в гта