Кримінальний бойовик Samson готується до релізу — вийшов новий трейлер

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Тихий Зверь
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Кримінальний бойовик Samson готується до релізу — вийшов новий трейлер

Мені як олду повіяло Макс Пейн, Місто гріхів. Ностальгією повіяло.
yariksom
Member

Повідомлення

Тихий Зверь
Таке я б пограв.
denizen
Member

Повідомлення

проглядаються вуха gta 5
Reinmar
Member

Повідомлення

Ціни щось немає, тільки в день релізу дізнаємось... Якщо буде демократичний інді цінник в умовні 20$ то можна і пробувати, виглядає нормально
uncle_doc
Member

Повідомлення

sleeping dogs ?
Tetronga
Member

Повідомлення

Kane & Lynch, але без коопу :shuffle: Виглядає ок, не бомба і не щось погане. Пограти можна
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

выглядит как дженерик GTA-клон (это даже не критика), напоминает чем-то Wheelman или Sleeping Dogs
MSiAventador
Member

Повідомлення

Reinmar: 07.04.2026 10:30 Ціни щось немає, тільки в день релізу дізнаємось... Якщо буде демократичний інді цінник в умовні 20$ то можна і пробувати, виглядає нормально
Обіцяно халф-прайс $25
miroslav_mm
Member

Повідомлення

15 гігабайт на SSD? :spy: 16гігов оперетівки?
Володарі 48-64гігов рам, можуть створити рамдіск в опертивці і запускам звідти. B-)
Востаннє редагувалось 07.04.2026 16:54 користувачем miroslav_mm, всього редагувалось 1 раз.
kabostebeztak
Member

Повідомлення

Трясця, відстаю...
р5 3600 + рх6600
daesz
Member

Повідомлення

Чимось нагадало сопранос :shuffle:
Voozy
Member

Повідомлення

Reinmar: 07.04.2026 10:30 Ціни щось немає, тільки в день релізу дізнаємось... Якщо буде демократичний інді цінник в умовні 20$ то можна і пробувати, виглядає нормально
Звідки інфа? Вона, типу, - коротка? :weep:
Бо мені трейлер дуже сподобався, чекаю

Відправлено через 14 хвилин 58 секунд:
Shaolin_Style: 07.04.2026 11:11 выглядит как дженерик GTA-клон (это даже не критика), напоминает чем-то Wheelman или Sleeping Dogs
>не критика
>Wheelman
MqM
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 07.04.2026 11:11 выглядит как дженерик GTA-клон (это даже не критика), напоминает чем-то Wheelman или Sleeping Dogs
Все так просто, зробиш нам український дженерик ГТА правда ж?)
Voozy
Member

Повідомлення

13 баксов в стиме :eek:
Думаю, возьму без обзоров
KYDRAM
Member

Повідомлення

Взяв, ціна вразила! кааю :super:
miroslav_mm
Member

Повідомлення

Якась буква в слові пропущена, чи то "К" чи "Ч". :D
stoned
Member

Повідомлення

miroslav_mm
Challenge accepted B-)
спойлер
Untitled.png
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

MqM: 07.04.2026 21:43
При наличии денег сделать можно что угодно, правда не факт что финальный продукт получится качественным — такие крупные игры с наскока никто не делает (оценки Samsung Samson говорят сами за себя).

Даже не знаю почему все обижаются, что GTA-клон назвали GTA-клоном. Ну такой... в лучшем случае Driver на минималках, в плане общего вайба и атмосферы. В остальном игра проходная, я рефанднул через 40 минут. Чуда не произошло.
спойлер
20260409101328_1.jpg
IronWithin
Member

Повідомлення

Ти вже модів наробив, не тобі про таке людям дорікати
MqM
Member

Повідомлення

IronWithin: 09.04.2026 10:25

Ти вже модів наробив, не тобі про таке людям дорікати
Як ти вискочка мене дістав :D
Спеціально для тупих ось тобі відос

Дивися до посиніння, може нарешті зрозумієш, що таке СДК і перестанеш так себе соромити своїми пізнаннями :lol: .
Тобі взагалі краще не відсвічувати в темах в яких Повний Нуль! Помовч, а не роздавай свої поради, а то як клоун скачеш вже півроку.

Отправлено спустя 4 минуты 54 секунды:
Shaolin_Style: 09.04.2026 10:07

При наличии денег сделать можно что угодно, правда не факт что финальный продукт получится качественным — такие крупные игры с наскока никто не делает (оценки Samsung Samson говорят сами за себя).

Даже не знаю почему все обижаются, что GTA-клон назвали GTA-клоном. Ну такой... в лучшем случае Driver на минималках, в плане общего вайба и атмосферы. В остальном игра проходная, я рефанднул через 40 минут. Чуда не произошло.
спойлер
20260409101328_1.jpg
Так це в певному сенсі клон, але нагадаю, що і Драйвер і ще багато інших ігор називали клонами лише за концепцію, типу ГТА має бути єдиними представником.
Тобто таки гроші потрібні? Щодо дженерік, то скільки там саме скопійовано? Он кажуть авто досить реалістичне, краще ніж в гта
Відповісти