Це більше до панів нагібаторів.
А вплив броні зараз це час для перехода на голду
Танки не існують в вакуумі. Умовно "сила танку"=ттх танку/ступінь всратості рандому. Якщо рандом для танка став гіршим - танк став слабшим. Це називається непрямий нерф.vdemeshko: ↑ 03.04.2026 15:28как это относится к одному конкретному танку
в мене на 2 танках з 215 більше 1000 боїв.Pathfinder: ↑ 03.04.2026 17:35Це ти зараз дурню пишеш. 100 боїв це 10днів, а то і меньше. Яка стата може бути за 5-10-15 діб ?
вот и хотелось бы увидеть подкрепление пруфами по статистике серверной для танка что каждая итерация балансных правок делала его хужеЯкщо рандом для танка став гіршим
это я тебе говорю имя базове образовние по мат статстике и анализу (data science).. а дурня это как раз то, что ты пишешь про "100 боев"Hotspur: ↑ 04.04.2026 13:05 дурницю сказала а ти підхопив
ага. виходь з коми. останні нобелівки по економіці дали психологам а не математикам. це все нелогічно і непередбачувано.vdemeshko: ↑ 04.04.2026 13:06это я тебе говорю имя базове образовние по мат статстике и анализу (data science)..
він не працює в жодній сфері де є вплив людини. популяцію бегемотів можеш рахувати статистичноvdemeshko: ↑ 04.04.2026 13:25фундамент науки основ стаистики остался непоколебим..
Не мої проблемиvdemeshko: ↑ 04.04.2026 13:06вот и хотелось бы увидеть подкрепление пруфами
Вам простолюдину это не понять...Giseler: ↑ 04.04.2026 16:06 100 боїв за очі, щоб при достатній навичці взяти відмітки і "закрити" танк. Маю на увазі 100 боїв підряд, а не 20 в 2012, 30 в 2015 і тд.
То чому цього має бути мало для статистичної оцінки? Якщо людина дзюбить танк тисячі боїв, то навпаки, оцінювати по результативності грі на такому танку не варто. За великою кількістю боїв ховається багато історій. Сотня боїв в поточній меті - реальний показник рівня гри.
В мене на Льові 5к+ боїв. Це мій перший прем на аккаунті, друга вісімка в ангарі після стокового ІС-3. Отриманий бартером за ігрові цінності в іншому проекті в 2011р.
Та на ньому десятки хлопаків в гуртожитку катали, для бідних студентів це було щось).
Можна брати такі показники за достовірні статистичні дані, якщо я на ньому вже років 7 не граю?
Виходить, не можна взяти для статистичної оцінки 139 боїв на Type 68, на якому взяв відмітки в березні, навісив якесь страшне камуфло і більше ніколи не гратиму?
просто в мене є статистика з 2 танківRamiras: ↑ 04.04.2026 16:17Вы что не видите,что человек хочет самоутвердиться...показать какой он умный,больше всех знает и понимает как нужно играть и при желании научит нас нубов как с помощью математики обыгрывать этих лашпеков с голдой
Я на это смотрю как на цирковое выступление одного актера и вам советую,настроение гарантировано
Беда беда,раз товарищ сказал,значит так и естьHotspur: ↑ 04.04.2026 16:23просто в мене є статистика з 2 танківRamiras: ↑ 04.04.2026 16:17Вы что не видите,что человек хочет самоутвердиться...показать какой он умный,больше всех знает и понимает как нужно играть и при желании научит нас нубов как с помощью математики обыгрывать этих лашпеков с голдой
Я на это смотрю как на цирковое выступление одного актера и вам советую,настроение гарантированоа інші по думці товариша ще недостатньо награні
![]()
Всі все бачать. А запит "пруфів" подібним тоном взагалі контрольний. Особисто я писав не для нього, а для тих, хто читатиме дискусію.Ramiras: ↑ 04.04.2026 16:17Вы что не видите,что человек хочет самоутвердиться
дравець взагалі імбаdestructX: ↑ 06.04.2026 13:31(особливо на фоні Дравеця)
Красава,я же правильно понимаю ,вы скилл показали как нужно?без голды и с правильными математическими расчетами?destructX: ↑ 06.04.2026 13:31 Маневри завершились. Завдяки моїй роті вдалось закрити їх за 10 днів, замість 14 - останні 4 дні не катав бо вінрейтом в 80+%, набили за тиждень двотижневу норму![]()
Заберу мабуть сутулого СТ-62 вар.2, бо занерф Чіф взагалі виглядає сумно (особливо на фоні Дравеця)![]()
Ні, прийшлось на фулл голді катати та ще й ВИЦІЛЮВАТИ, бо на дідах підколи всратенькі, там в сілуєт взагалі не виходитьRamiras: ↑ 06.04.2026 14:00Красава,я же правильно понимаю ,вы скилл показали как нужно?без голды и с правильными математическими расчетами?destructX: ↑ 06.04.2026 13:31 Маневри завершились. Завдяки моїй роті вдалось закрити їх за 10 днів, замість 14 - останні 4 дні не катав бо вінрейтом в 80+%, набили за тиждень двотижневу норму![]()
Заберу мабуть сутулого СТ-62 вар.2, бо занерф Чіф взагалі виглядає сумно (особливо на фоні Дравеця)![]()
![]()
Ато я натравлю DEMESHKO на тебя!!![]()
![]()
Что-что персонаж этот потерялся,наверное с запоя вышел![]()
найсильніший танк зараз серед 10-11 (після РаттеHotspur: ↑ 06.04.2026 13:59дравець взагалі імбаdestructX: ↑ 06.04.2026 13:31(особливо на фоні Дравеця)