World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

vdemeshko
Це більше до панів нагібаторів.
А вплив броні зараз це час для перехода на голду :(
lewerlin
Member

Повідомлення

vdemeshko: 03.04.2026 15:28как это относится к одному конкретному танку
Танки не існують в вакуумі. Умовно "сила танку"=ттх танку/ступінь всратості рандому. Якщо рандом для танка став гіршим - танк став слабшим. Це називається непрямий нерф.
Hotspur
Member

Повідомлення

Pathfinder: 03.04.2026 17:35Це ти зараз дурню пишеш. 100 боїв це 10днів, а то і меньше. Яка стата може бути за 5-10-15 діб ?
в мене на 2 танках з 215 більше 1000 боїв.
це людина з голови дурницю сказала а ти підхопив
vdemeshko
Member

Повідомлення

lewerlin
Якщо рандом для танка став гіршим
вот и хотелось бы увидеть подкрепление пруфами по статистике серверной для танка что каждая итерация балансных правок делала его хуже ;) а так это просто классные истории позвиздеть у костра - можно сходить за лампой для погружения в "атмосферу".. я понимаю когда про алкотанки фугасные японские сожалели про нерф фугасов - ну ок.. а про супер першинг это смешно если честно :)
Отправлено спустя 1 минуту 14 секунд:
Hotspur: 04.04.2026 13:05 дурницю сказала а ти підхопив
это я тебе говорю имя базове образовние по мат статстике и анализу (data science).. а дурня это как раз то, что ты пишешь про "100 боев" ;) от того что у тебя 215 танков и только 2 с больше тысячи - просто говорит о том что статистическая погрешность на других больше - вот и все.. чем больше выборка для статистики - тем стабильней и точнее усредненные данные .. сорян что нужно это прояснять базове концепции.. набрать статистику по 1К боев на каждом танке имея 200+ танков конечно сложно но, ты избирательным зрением, пропустил часть про хотя бы 3-4 сотни боев.. 1К это идеально..
Hotspur
Member

Повідомлення

vdemeshko: 04.04.2026 13:06это я тебе говорю имя базове образовние по мат статстике и анализу (data science)..
ага. виходь з коми. останні нобелівки по економіці дали психологам а не математикам. це все нелогічно і непередбачувано.
vdemeshko
Member

Повідомлення

Hotspur
ахую шо там дали - фундамент науки основ статистики остался непоколебим.. я уже опущу момент что нобелевку не дают в принципе в дисциплине математика.. по дефолту - таково завещание Нобеля и математики получают ее в дисциплине экономика к примеру или теоретическая физика :gigi: прислать банку огурцов?
Востаннє редагувалось 04.04.2026 13:47 користувачем vdemeshko, всього редагувалось 11 разів.
Hotspur
Member

Повідомлення

vdemeshko: 04.04.2026 13:25фундамент науки основ стаистики остался непоколебим..
він не працює в жодній сфері де є вплив людини. популяцію бегемотів можеш рахувати статистично
vdemeshko
Member

Повідомлення

Hotspur
в праллельной реальности в которой находишься ты - возможно.. я больше про нашу окружающую обьективную реальность :) поэтоу оставь сови апуительные истори про статистическую выборку из 100 боев впечатлительным девицам во дворе :) да да.. понятно что она точнее чем 10 боев.. но вразре белорусского рендома с патентом им В. Кислого это забавно просто что бы рассматривать :) я уже 10ки раз проходил через то что первые 100 боев танк огонь или наоборот шлак.. а потом ситуация менялась и по кругу качели :) и это я еще про соло рендом.. в принципе они сделали не верное решение на старте, когда статистика катания взодом отражается на аккаунте игрока в общей стате танка - взводная статистика должна была быть отдельными цифрами и не смешиваться соло рендом статой ;)
спойлер
Нобелівську премію з економіки 2023 року присуджено професорці Гарвардського університету Клаудії Голдін.
Про це оголосив генеральний секретар Шведської королівської академії наук Ганс Еллегрен.
Клаудія Голдін зібрала дані архівів США більш ніж за 200 років. Це дало змогу визначити, як і чому відмінності в доходах представників різних статей змінювалися з плином часу.

казалось бы причем тут статистические данные в виде выборки за 200 лет как результат деятельности людей :lol: базару нема Hotspur - чистая психология популяции бегемотов :laugh:
lewerlin
Member

Повідомлення

vdemeshko: 04.04.2026 13:06вот и хотелось бы увидеть подкрепление пруфами
Не мої проблеми :gigi: . Треба було дивитись свого часу, кола вона була доступна для свого часу і обговорювалась з кожної праски.
destructX
Member

Повідомлення

от шо робить відмова від голди :laugh:
Giseler
Junior

Повідомлення

100 боїв за очі, щоб при достатній навичці взяти відмітки і "закрити" танк. Маю на увазі 100 боїв підряд, а не 20 в 2012, 30 в 2015 і тд.
То чому цього має бути мало для статистичної оцінки? Якщо людина дзюбить танк тисячі боїв, то навпаки, оцінювати по результативності грі на такому танку не варто. За великою кількістю боїв ховається багато історій. Сотня боїв в поточній меті - реальний показник рівня гри.
В мене на Льові 5к+ боїв. Це мій перший прем на аккаунті, друга вісімка в ангарі після стокового ІС-3. Отриманий бартером за ігрові цінності в іншому проекті в 2011р.
Та на ньому десятки хлопаків в гуртожитку катали, для бідних студентів це було щось).
Можна брати такі показники за достовірні статистичні дані, якщо я на ньому вже років 7 не граю?
Виходить, не можна взяти для статистичної оцінки 139 боїв на Type 68, на якому взяв відмітки в березні, навісив якесь страшне камуфло і більше ніколи не гратиму?
Ramiras
Member

Повідомлення

Hotspur
lewerlin
Вы что не видите,что человек хочет самоутвердиться...показать какой он умный,больше всех знает и понимает как нужно играть и при желании научит нас нубов как с помощью математики обыгрывать этих лашпеков с голдой :laugh:
Я на это смотрю как на цирковое выступление одного актера и вам советую,настроение гарантировано ;) :)

Відправлено через 8 хвилин 55 секунд:
Giseler: 04.04.2026 16:06 100 боїв за очі, щоб при достатній навичці взяти відмітки і "закрити" танк. Маю на увазі 100 боїв підряд, а не 20 в 2012, 30 в 2015 і тд.
То чому цього має бути мало для статистичної оцінки? Якщо людина дзюбить танк тисячі боїв, то навпаки, оцінювати по результативності грі на такому танку не варто. За великою кількістю боїв ховається багато історій. Сотня боїв в поточній меті - реальний показник рівня гри.
В мене на Льові 5к+ боїв. Це мій перший прем на аккаунті, друга вісімка в ангарі після стокового ІС-3. Отриманий бартером за ігрові цінності в іншому проекті в 2011р.
Та на ньому десятки хлопаків в гуртожитку катали, для бідних студентів це було щось).
Можна брати такі показники за достовірні статистичні дані, якщо я на ньому вже років 7 не граю?
Виходить, не можна взяти для статистичної оцінки 139 боїв на Type 68, на якому взяв відмітки в березні, навісив якесь страшне камуфло і більше ніколи не гратиму?
Вам простолюдину это не понять... :lol: "О ВЕЛИКИЙ ПОВЕЛИТЕЛЬ ТАНКОВ" сейчас всё подробно расскажет вам червяку :lol: :lol:
Если что это не я расскажу,а ВЕЛИКИЙ И МОГУЧИЙ DEMESHKO :lol: :laugh:
Hotspur
Member

Повідомлення

Ramiras: 04.04.2026 16:17Вы что не видите,что человек хочет самоутвердиться...показать какой он умный,больше всех знает и понимает как нужно играть и при желании научит нас нубов как с помощью математики обыгрывать этих лашпеков с голдой
Я на это смотрю как на цирковое выступление одного актера и вам советую,настроение гарантировано
просто в мене є статистика з 2 танків :weep: а інші по думці товариша ще недостатньо награні :weep:
Ramiras
Member

Повідомлення

Hotspur: 04.04.2026 16:23
Ramiras: 04.04.2026 16:17Вы что не видите,что человек хочет самоутвердиться...показать какой он умный,больше всех знает и понимает как нужно играть и при желании научит нас нубов как с помощью математики обыгрывать этих лашпеков с голдой
Я на это смотрю как на цирковое выступление одного актера и вам советую,настроение гарантировано
просто в мене є статистика з 2 танків :weep: а інші по думці товариша ще недостатньо награні :weep:
Беда беда,раз товарищ сказал,значит так и есть :gigi: :gigi:
lewerlin
Member

Повідомлення

Ramiras: 04.04.2026 16:17Вы что не видите,что человек хочет самоутвердиться
Всі все бачать. А запит "пруфів" подібним тоном взагалі контрольний. Особисто я писав не для нього, а для тих, хто читатиме дискусію.
destructX
Member

Повідомлення

Маневри завершились. Завдяки моїй роті вдалось закрити їх за 10 днів, замість 14 - останні 4 дні не катав бо вінрейтом в 80+%, набили за тиждень двотижневу норму :laugh:

Заберу мабуть сутулого СТ-62 вар.2, бо занерф Чіф взагалі виглядає сумно (особливо на фоні Дравеця) :super:
Вкладення
Screenshot 2026-04-06 133235.png
Hotspur
Member

Повідомлення

destructX: 06.04.2026 13:31(особливо на фоні Дравеця)
дравець взагалі імба
Ramiras
Member

Повідомлення

destructX: 06.04.2026 13:31 Маневри завершились. Завдяки моїй роті вдалось закрити їх за 10 днів, замість 14 - останні 4 дні не катав бо вінрейтом в 80+%, набили за тиждень двотижневу норму :laugh:

Заберу мабуть сутулого СТ-62 вар.2, бо занерф Чіф взагалі виглядає сумно (особливо на фоні Дравеця) :super:
Красава,я же правильно понимаю ,вы скилл показали как нужно?без голды и с правильными математическими расчетами? :mad:
Ато я натравлю DEMESHKO на тебя!! :lol: :lol:
Что-что персонаж этот потерялся,наверное с запоя вышел :laugh:
destructX
Member

Повідомлення

Ramiras: 06.04.2026 14:00
destructX: 06.04.2026 13:31 Маневри завершились. Завдяки моїй роті вдалось закрити їх за 10 днів, замість 14 - останні 4 дні не катав бо вінрейтом в 80+%, набили за тиждень двотижневу норму :laugh:

Красава,я же правильно понимаю ,вы скилл показали как нужно?без голды и с правильными математическими расчетами? :mad:
Ато я натравлю DEMESHKO на тебя!! :lol: :lol:
Что-что персонаж этот потерялся,наверное с запоя вышел :laugh:
Ні, прийшлось на фулл голді катати та ще й ВИЦІЛЮВАТИ, бо на дідах підколи всратенькі, там в сілуєт взагалі не виходить :laugh:

Відправлено через 41 секунду:
Hotspur: 06.04.2026 13:59
destructX: 06.04.2026 13:31(особливо на фоні Дравеця)
дравець взагалі імба
найсильніший танк зараз серед 10-11 (після Ратте :gigi: )
destructX
Member

Повідомлення

Шо ви, голдострєли, як справи? :super:
а то шось гілка затихла, вчите куди вицілювати ташенратте 260ббшкой? :lol:
Відповісти