Анонсовано гру Alien Deathstorm від розробників Sniper Elite та Atomfall

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
D_ad
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Анонсовано гру Alien Deathstorm від розробників Sniper Elite та Atomfall

Студія Rebellion.. як тільки з'явилося їх червоне лого, яке чомусь викарбувалося в моїй пам'яті, я почав шукати, що ж вони таке зробили колись...

Rogue Trooper - чудова лампова гра, раджу всім.
AlexWest
Member

Повідомлення

Кому таке треба? Чи таких ігор мало, і чи їм самим цікаво робити мільйонний дефолтний шутер в нудних роздовбаних декораціях? Ні натяку на щось оригінальне. Добре, що ще існують такі, як Кодзіма.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

AlexWest: 27.03.2026 10:16 Кому таке треба? Чи таких ігор мало, і чи їм самим цікаво робити мільйонний дефолтний шутер в нудних роздовбаних декораціях?
Мне например, у них был вполне достойный AvP 2010, игры по Чужим они делать умеют.
Soulwatcher
Member

Повідомлення

AlexWest: 27.03.2026 10:16 Кому таке треба? Чи таких ігор мало
Тут всё зависит от постановки и сюжета. Если они будут на высоком уровне, то таких игр мало. Перечислите игры с нормальным сюжетом и сис.требованиями как в дум 2016 (судя по трейлеру)
AlexWest
Member

Повідомлення

Shaolin_Style, це бліда копія того Alien, який сам є блідою тінню AvP 2 2000-го року. А тут ще й не факт,що ці аліени будуть. Якісь монстрики прямо з pvp шутерів.
MqM
Member

Повідомлення

Назва гри явно вказує на відому франшизу про ксеноморфів
Ну по такій логіці ця гра теж по всесвіту ксеноморфів :D

Зображення

Alien просто розповсюджене англійське слово, яке вже часто використовується саме для прибульців
MqM
Member

Повідомлення

AlexWest: 27.03.2026 10:16 Кому таке треба? Чи таких ігор мало, і чи їм самим цікаво робити мільйонний дефолтний шутер в нудних роздовбаних декораціях? Ні натяку на щось оригінальне. Добре, що ще існують такі, як Кодзіма.
Можна подумати у нас кожен другий шутер не банальний, як по дизайну, сюжету і механікам. Хотілося би звісно одних шедеврів, але тоді кількість ігор суттєво би впала
AlexWest
Member

Повідомлення

MqM, цей прямо дихає банальністю. Принаймні з тих, які робили українці, жоден не здається банальним, будь то Сталкер, Метро, Ксенус і т.д. Про іноземні – це вже надто обширна тема. Але вони реально підзадобвали. Це років 20 чи 10 тому можна було не паритись, а зараз варто серйозно вкладати в оригінальність. Інді ігри це роблять,а от ААА і АА прям як заїло пластинку.
MqM
Member

Повідомлення

AlexWest: 27.03.2026 12:32 MqM, цей прямо дихає банальністю. Принаймні з тих, які робили українці, жоден не здається банальним, будь то Сталкер, Метро, Ксенус і т.д. Про іноземні – це вже надто обширна тема. Але вони реально підзадобвали. Це років 20 чи 10 тому можна було не паритись, а зараз варто серйозно вкладати в оригінальність. Інді ігри це роблять,а от ААА і АА прям як заїло пластинку.
Ксенус це Фаркрай з елементами рпг, особливої оригінальності там немає. Я грав цю гру :)
Сталкер в певній мірі оригінальний, але я б не сказав, що приклад в індустрії. Саме те, що було найбільш оригінальним не отримало розвитку, як а-лайф та аномалії, що переміщуються зоною. Більшість повелася на сетинг чзв та естетики пострадянських локацій.
В Метро є цікаві атмосферні механіки, але геймплейно прям вау не викликало. Досить лінійний шутер до Екзодуса. Вже останнім часом у нас всі величезні релізи це постапокаліпсис і не сказати, щоб вони настільки сильно різнилися, щоб не можна було з однієї гри перекинути іншу і це ламало їх геймплей, як це мало бути в дійсно оригінальних іграх.
Геймплей з Дум не уявити в КС, та навіть локації. Уявити перенесення механік зі Сталкера в Метро чи навпаки - спокійно :)
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Явно? Ця гра точно буде пов'язана саме з франшизою Alien? У них є права? Alien наче як Disney купив.
Не можна просто так взяти і зробити гру у світі Alien, Harry Potter чи Lord of the Rings :)

А нового Sniper Elite не буде в них? Це улюблені ігри мого тата, він їх усіх вже перепройшов багато разів)
AlexWest
Member

Повідомлення

MqM: 27.03.2026 13:29
AlexWest: 27.03.2026 12:32 MqM, цей прямо дихає банальністю. Принаймні з тих, які робили українці, жоден не здається банальним, будь то Сталкер, Метро, Ксенус і т.д. Про іноземні – це вже надто обширна тема. Але вони реально підзадобвали. Це років 20 чи 10 тому можна було не паритись, а зараз варто серйозно вкладати в оригінальність. Інді ігри це роблять,а от ААА і АА прям як заїло пластинку.
Ксенус це Фаркрай з елементами рпг, особливої оригінальності там немає. Я грав цю гру :)
Сталкер в певній мірі оригінальний, але я б не сказав, що приклад в індустрії. Саме те, що було найбільш оригінальним не отримало розвитку, як а-лайф та аномалії, що переміщуються зоною. Більшість повелася на сетинг чзв та естетики пострадянських локацій.
В Метро є цікаві атмосферні механіки, але геймплейно прям вау не викликало. Досить лінійний шутер до Екзодуса. Вже останнім часом у нас всі величезні релізи це постапокаліпсис і не сказати, щоб вони настільки сильно різнилися, щоб не можна було з однієї гри перекинути іншу і це ламало їх геймплей, як це мало бути в дійсно оригінальних іграх.
Геймплей з Дум не уявити в КС, та навіть локації. Уявити перенесення механік зі Сталкера в Метро чи навпаки - спокійно :)
Так, так, але коли ти в них граєш, то не виникає відчуття, що вже грав у 20 подібних ігор. Я цю грати не буду, але впевнений, що там якраз таке.
MqM
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 27.03.2026 13:36
Явно? Ця гра точно буде пов'язана саме з франшизою Alien? У них є права? Alien наче як Disney купив.
Не можна просто так взяти і зробити гру у світі Alien, Harry Potter чи Lord of the Rings :)

А нового Sniper Elite не буде в них? Це улюблені ігри мого тата, він їх усіх вже перепройшов багато разів)
Та це фантазії автора статті, потім хтось запозиче інфу на іншому сайті і почнуться чутки - чекатимуть на форумах того самого ксеноморфа, а виявиться, що ніби гравців обманули, а насправді розробники такого і не обіцяли :gigi:
Ось так легко можна стати жовтою пресою :weep: :lol: :laugh:
Відповісти