Пропоную обговорити Анонсовано гру Alien Deathstorm від розробників Sniper Elite та Atomfall
Студія Rebellion.. як тільки з'явилося їх червоне лого, яке чомусь викарбувалося в моїй пам'яті, я почав шукати, що ж вони таке зробили колись...
Rogue Trooper - чудова лампова гра, раджу всім.
Новини
Останні статті і огляди
Анонсовано гру Alien Deathstorm від розробників Sniper Elite та Atomfall
-
D_ad
Member
-
AlexWest
Member
Кому таке треба? Чи таких ігор мало, і чи їм самим цікаво робити мільйонний дефолтний шутер в нудних роздовбаних декораціях? Ні натяку на щось оригінальне. Добре, що ще існують такі, як Кодзіма.
-
Shaolin_Style
Member
Мне например, у них был вполне достойный AvP 2010, игры по Чужим они делать умеют.AlexWest: ↑ 27.03.2026 10:16 Кому таке треба? Чи таких ігор мало, і чи їм самим цікаво робити мільйонний дефолтний шутер в нудних роздовбаних декораціях?
-
Soulwatcher
Member
Тут всё зависит от постановки и сюжета. Если они будут на высоком уровне, то таких игр мало. Перечислите игры с нормальным сюжетом и сис.требованиями как в дум 2016 (судя по трейлеру)AlexWest: ↑ 27.03.2026 10:16 Кому таке треба? Чи таких ігор мало
-
AlexWest
Member
Shaolin_Style, це бліда копія того Alien, який сам є блідою тінню AvP 2 2000-го року. А тут ще й не факт,що ці аліени будуть. Якісь монстрики прямо з pvp шутерів.
-
MqM
Member
Ну по такій логіці ця гра теж по всесвіту ксеноморфівНазва гри явно вказує на відому франшизу про ксеноморфів
Alien просто розповсюджене англійське слово, яке вже часто використовується саме для прибульців
-
MqM
Member
Можна подумати у нас кожен другий шутер не банальний, як по дизайну, сюжету і механікам. Хотілося би звісно одних шедеврів, але тоді кількість ігор суттєво би впалаAlexWest: ↑ 27.03.2026 10:16 Кому таке треба? Чи таких ігор мало, і чи їм самим цікаво робити мільйонний дефолтний шутер в нудних роздовбаних декораціях? Ні натяку на щось оригінальне. Добре, що ще існують такі, як Кодзіма.
-
AlexWest
Member
MqM, цей прямо дихає банальністю. Принаймні з тих, які робили українці, жоден не здається банальним, будь то Сталкер, Метро, Ксенус і т.д. Про іноземні – це вже надто обширна тема. Але вони реально підзадобвали. Це років 20 чи 10 тому можна було не паритись, а зараз варто серйозно вкладати в оригінальність. Інді ігри це роблять,а от ААА і АА прям як заїло пластинку.
-
MqM
Member
Ксенус це Фаркрай з елементами рпг, особливої оригінальності там немає. Я грав цю груAlexWest: ↑ 27.03.2026 12:32 MqM, цей прямо дихає банальністю. Принаймні з тих, які робили українці, жоден не здається банальним, будь то Сталкер, Метро, Ксенус і т.д. Про іноземні – це вже надто обширна тема. Але вони реально підзадобвали. Це років 20 чи 10 тому можна було не паритись, а зараз варто серйозно вкладати в оригінальність. Інді ігри це роблять,а от ААА і АА прям як заїло пластинку.
Сталкер в певній мірі оригінальний, але я б не сказав, що приклад в індустрії. Саме те, що було найбільш оригінальним не отримало розвитку, як а-лайф та аномалії, що переміщуються зоною. Більшість повелася на сетинг чзв та естетики пострадянських локацій.
В Метро є цікаві атмосферні механіки, але геймплейно прям вау не викликало. Досить лінійний шутер до Екзодуса. Вже останнім часом у нас всі величезні релізи це постапокаліпсис і не сказати, щоб вони настільки сильно різнилися, щоб не можна було з однієї гри перекинути іншу і це ламало їх геймплей, як це мало бути в дійсно оригінальних іграх.
Геймплей з Дум не уявити в КС, та навіть локації. Уявити перенесення механік зі Сталкера в Метро чи навпаки - спокійно
-
Piter Cantrope
Member
Явно? Ця гра точно буде пов'язана саме з франшизою Alien? У них є права? Alien наче як Disney купив.Назва гри явно вказує на відому франшизу про ксеноморфів
Не можна просто так взяти і зробити гру у світі Alien, Harry Potter чи Lord of the Rings
А нового Sniper Elite не буде в них? Це улюблені ігри мого тата, він їх усіх вже перепройшов багато разів)
-
AlexWest
Member
Так, так, але коли ти в них граєш, то не виникає відчуття, що вже грав у 20 подібних ігор. Я цю грати не буду, але впевнений, що там якраз таке.MqM: ↑ 27.03.2026 13:29Ксенус це Фаркрай з елементами рпг, особливої оригінальності там немає. Я грав цю груAlexWest: ↑ 27.03.2026 12:32 MqM, цей прямо дихає банальністю. Принаймні з тих, які робили українці, жоден не здається банальним, будь то Сталкер, Метро, Ксенус і т.д. Про іноземні – це вже надто обширна тема. Але вони реально підзадобвали. Це років 20 чи 10 тому можна було не паритись, а зараз варто серйозно вкладати в оригінальність. Інді ігри це роблять,а от ААА і АА прям як заїло пластинку.![]()
Сталкер в певній мірі оригінальний, але я б не сказав, що приклад в індустрії. Саме те, що було найбільш оригінальним не отримало розвитку, як а-лайф та аномалії, що переміщуються зоною. Більшість повелася на сетинг чзв та естетики пострадянських локацій.
В Метро є цікаві атмосферні механіки, але геймплейно прям вау не викликало. Досить лінійний шутер до Екзодуса. Вже останнім часом у нас всі величезні релізи це постапокаліпсис і не сказати, щоб вони настільки сильно різнилися, щоб не можна було з однієї гри перекинути іншу і це ламало їх геймплей, як це мало бути в дійсно оригінальних іграх.
Геймплей з Дум не уявити в КС, та навіть локації. Уявити перенесення механік зі Сталкера в Метро чи навпаки - спокійно![]()
-
MqM
Member
Та це фантазії автора статті, потім хтось запозиче інфу на іншому сайті і почнуться чутки - чекатимуть на форумах того самого ксеноморфа, а виявиться, що ніби гравців обманули, а насправді розробники такого і не обіцялиPiter Cantrope: ↑ 27.03.2026 13:36Явно? Ця гра точно буде пов'язана саме з франшизою Alien? У них є права? Alien наче як Disney купив.Назва гри явно вказує на відому франшизу про ксеноморфів
Не можна просто так взяти і зробити гру у світі Alien, Harry Potter чи Lord of the Rings![]()
А нового Sniper Elite не буде в них? Це улюблені ігри мого тата, він їх усіх вже перепройшов багато разів)
Ось так легко можна стати жовтою пресою