Новини
Останні статті і огляди
Выбор смартфона / коммуникатора
-
sdbndfgn
Member
Вітаю! Довгий час сидів на айфонах. Трохи набридло, хочу нового юзер експірієнса. Вирішив що треба андроід. Бажано
- чистий чи майже чистий андроід останньої версії (+2 версії підтримки)
- невеликий розрмір
- гарний екран 120+ Гц
- можна посередню камеру
Думаю про Google Pixel 8, 9a, 10a. Але може підкаже щось ще варіанти, буду дуже вдячний.
- невеликий розрмір
- гарний екран 120+ Гц
- можна посередню камеру
Думаю про Google Pixel 8, 9a, 10a. Але може підкаже щось ще варіанти, буду дуже вдячний.
-
YumaX
Member
Moto 60 neosdbndfgn: ↑ 26.03.2026 22:25Думаю про Google Pixel 8, 9a, 10a. Але може підкаже щось ще варіанти, буду дуже
Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
Я не настільки ніщеброд, щоб чекати 5-7 років на одному телефоні7mindfields: ↑ 26.03.2026 22:24Як там оновлення на мото, ще рік протягне чи вже дропнули?
А коли на китайфон завезуть людскі свайпи, особливо назад, не підскажеш, з яким оновленням?
Ах да, за 11 місяців 15 оновлень на моїй ультра, дійсно мало
Востаннє редагувалось 26.03.2026 22:36 користувачем YumaX, всього редагувалось 3 разів.
-
7mindfields
Member
Нормальні баси я міг послухати на нокії майже 20 років тому, оце потужна опція, але ж це ніяк не рятує звук через зовнішній динамік, який все ще як з відра на твоїх поко.snapdragon999: ↑ 26.03.2026 22:24 Ну например у ф8 ультра есть динамик с басами, это тебе не технология, 2 есим можно одновременно юзать
Про єсім взагалі топ, ця опція на айфонах і пікселях вже років з 10 присутня, нарешті зʼявилась в покофонах, технолоджія
-
snapdragon999
Member
Мдаа.Такого кринжа я еще не слыхал7mindfields: ↑ 26.03.2026 22:30послухати на нокії майже 20 років томуsnapdragon999: ↑ 26.03.2026 22:24 Ну например у ф8 ультра есть динамик с басами, это тебе не технология, 2 есим можно одновременно юзать
Это сейчас самый фуфел что есть на рынке.Ну айфон еще ладно,для терпил пойдет,кому ничо особо не нужно от телефона,а пиксель я не понимаю кто вообще их покупает,там брак на браке.Даром разве что потестить7mindfields: ↑ 26.03.2026 22:30 на айфонах і пікселях
-
7mindfields
Member
Та яке ладно, скіпай, супер басу як на поко немаєsnapdragon999: ↑ 26.03.2026 22:34 Ну айфон еще ладно
Перечитай свій недолугий тейк ще раз, після того як згадаєш що віддав більше 30к за мото едж 40 про, скільки ти з ним проходив?YumaX: ↑ 26.03.2026 22:30 Я не настільки ніщеброд, щоб чекати 5-7 років на одному телефоні
-
snapdragon999
Member
Китайцы продвинулись в камерах,увеличивают емкости батареи при тех же габаритах,скорость зарядки,ии фишки интересные,а какие инновации у айфона за 5 лет,кроме как побороли нагрев?
-
7mindfields
Member
Та я вже тебе почув, але мені супер бас не потрібен, шукай іншого клієнтаsnapdragon999: ↑ 26.03.2026 22:51Китайцы продвинулись в камерах,увеличивают емкости батареи при тех же габаритах,скорость зарядки,ии фишки интересные,а какие инновации у айфона за 5 лет,кроме как побороли нагрев?Тот же самый обмылок из года в год перепаковывают и нате кушайте и так норм
-
snapdragon999
Member
Даже владельцы этих айфонов уже спрыгивают на андроид,это говорит о том что людям надоело уже из года в год ничего не получать интересного.7mindfields: ↑ 26.03.2026 22:54Та я вже тебе почув, але мені супер бас не потрібен, шукай іншого клієнтаsnapdragon999: ↑ 26.03.2026 22:51
Китайцы продвинулись в камерах,увеличивают емкости батареи при тех же габаритах,скорость зарядки,ии фишки интересные,а какие инновации у айфона за 5 лет,кроме как побороли нагрев?Тот же самый обмылок из года в год перепаковывают и нате кушайте и так норм
-
7mindfields
Member
Сильний аргумент, статистики звісно сьогодні також не буде, добре я подумаю, може заради супер басу також свічнусь з iOSsnapdragon999: ↑ 26.03.2026 22:55 Даже владельцы этих айфонов уже спрыгивают на андроид,это говорит о том что людям надоело уже из года в год ничего не получать интересного.
для тебе це буде відкриттям, але змінити юзер ексірієнс це не завжди про новий тип батарей і супер бас, якщо що, тримаю в курсі
Востаннє редагувалось 26.03.2026 23:00 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 2 разів.
-
snapdragon999
Member
да даже тут взять на форуме,вон чел уже ищет себе на андроиде.Говорить про подвал и хлам это как минимум тупорыло с твоей стороны,учитывая как китайцы сейчас продвинулись в технологиях.7mindfields: ↑ 26.03.2026 22:57Сильний аргумент, статистики звісно сьогодні також не буде, добреsnapdragon999: ↑ 26.03.2026 22:55 Даже владельцы этих айфонов уже спрыгивают на андроид,это говорит о том что людям надоело уже из года в год ничего не получать интересного.
-
7mindfields
Member
Тобто вибірка основана на бажанні однієї людини на форумі змінити iOS на андроїд? Моя повага
-
snapdragon999
Member
Я не собираюсь доказывать землевращение какому то яблочному задроту,который отрицает нормальные варианты кроме айфона.7mindfields: ↑ 26.03.2026 23:01Тобто вибірка основана на бажанні однієї людини на форумі змінити iOS на андроїд? Моя повага![]()
-
7mindfields
Member
Ну так я відповіді так і не почув, що там за технолоджії у тих поко зʼявились , які будуть реальним селпоінтом. Окрім зміни типу батарей є щось, чи треба ще років 5 почекати?snapdragon999: ↑ 26.03.2026 22:59 Говорить про подвал и хлам это как минимум тупорыло с твоей стороны,учитывая как китайцы сейчас продвинулись в технологиях.
-
myravei
Member
якщо в бюджет пікселя 8/9а, то конкурентів там нема ( на мою суб`єктивну думку ) за чистий андроїд с підтримкою 5+років. Також в пікселя самий безшовний хендс фрі, з рідними вухами, з ai буде, з гемінаєм, гугл асистентом.sdbndfgn: ↑ 26.03.2026 22:25 Вітаю! Довгий час сидів на айфонах. Трохи набридло, хочу нового юзер експірієнса. Вирішив що треба андроід. Бажано
- невеликий розрмір
- гарний екран 120+ Гц
- можна посередню камеру
Востаннє редагувалось 26.03.2026 23:14 користувачем myravei, всього редагувалось 1 раз.
-
snapdragon999
Member
Поко это не флагманская линейка чтоб тягаться какими то технологиями,а за свои бабки хорошо сбалансированные устройства.Если взять топ флагманы китайские, то по сравнению с ними,любой айфон унылый обрубок во всех смыслах и по скорости работы, автономности,камерам,качеству приёма сигнала и так далее.7mindfields: ↑ 26.03.2026 23:05Ну так я відповіді так і не почув, що там за технолоджії у тих поко зʼявились , які будуть реальним селпоінтом. Окрім зміни типу батарей є щось, чи треба ще років 5 почекати?snapdragon999: ↑ 26.03.2026 22:59 Говорить про подвал и хлам это как минимум тупорыло с твоей стороны,учитывая как китайцы сейчас продвинулись в технологиях.
-
YumaX
Member
07.23 40pro, 04.25 50ultra, через пів року-рік візьму собі сігнатурку і? Мене абсолютно не колише скільки там було і буде оновлень, дехто раз в рік китайфони міняє, до чого цей висер?7mindfields: ↑ 26.03.2026 22:47Перечитай свій недолугий тейк ще раз, після того як згадаєш що віддав більше 30к за мото едж 40 про, скільки ти з ним проходив?
-
sdbndfgn
Member
myravei
дякую за пораду, але рідного в мене нічого поки немає.
YumaX
дякую, виглядає дуже цікаво
дякую за пораду, але рідного в мене нічого поки немає.
YumaX
дякую, виглядає дуже цікаво
-
7mindfields
Member
До того що тобі замість нормального флагману на андроїді подобається стабільно викидати гроші на китайфони без нормальної підтримкиYumaX: ↑ 26.03.2026 23:1707.23 40pro, 04.25 50ultra, через пів року-рік візьму собі сігнатурку і? Мене абсолютно не колише скільки там було і буде оновлень, дехто раз в рік китайфони міняє, до чого цей висер?7mindfields: ↑ 26.03.2026 22:47Перечитай свій недолугий тейк ще раз, після того як згадаєш що віддав більше 30к за мото едж 40 про, скільки ти з ним проходив?
Ти так часто перевзуваєшся, що я не встигаю, так є супер бас чи це вже не кор фіча?snapdragon999: ↑ 26.03.2026 23:12 Поко это не флагманская линейка чтоб тягаться какими то технологиями
То коштувати вони будуть як справжні флагмани від нормальних виробників на андроїді/айфонів, і який сенс такої покупки, рекламу в меню дивитися?Если взять топ флагманы китайские
-
KingpinUA
Member
А де це супербасс ?7mindfields: ↑ 27.03.2026 00:05До того що тобі замість нормального флагману на андроїді подобається стабільно викидати гроші на китайфони без нормальної підтримкиYumaX: ↑ 26.03.2026 23:17
07.23 40pro, 04.25 50ultra, через пів року-рік візьму собі сігнатурку і? Мене абсолютно не колише скільки там було і буде оновлень, дехто раз в рік китайфони міняє, до чого цей висер?Ти так часто перевзуваєшся, що я не встигаю, так є супер бас чи це вже не кор фіча?snapdragon999: ↑ 26.03.2026 23:12 Поко это не флагманская линейка чтоб тягаться какими то технологиямиТо коштувати вони будуть як справжні флагмани від нормальних виробників на андроїді/айфонів, і який сенс такої покупки, рекламу в меню дивитися?Если взять топ флагманы китайские
-
7mindfields
Member
Десь тутKingpinUA: ↑ 27.03.2026 00:32 А де це супербасс ?
snapdragon999: ↑ 26.03.2026 22:24 Ну например у ф8 ультра есть динамик с басами, это тебе не технология