о! я думав час дискретних звуковух вже давно пішов. нижче те що було в мене, але для себе вирішив що EVGA NU Audio то вже остання, бо якось відпустило.

во первых это красиво!white_noise: ↑ 17.03.2026 11:25 Пропоную обговорити Creative випускає звукову карту Sound Blaster Audigy FX Pro — перший продукт компанії з 2021 року
о! я думав час дискретних звуковух вже давно пішов. нижче те що було в мене, але для себе вирішив що EVGA NU Audio то вже остання, бо якось відпустило.
![]()
Асусами ніколи не користувався, нічого не скажуn6407: ↑ 17.03.2026 11:33 с 2009 был на Асус ксонар (2 модели)
коли з перших двох - так, далі менше, а потім в мене взагалі трапилась біда з колошами і зараз навіть розкрити їх нічім, бо сиджу на Microlab SOLO 9, і купляти нормальну акустику вже також в планах нема.
та зараз то не проблема, он дивлюсь на ОЛХ парочка по 6500 бовтається, мені як загорілось так тягнув її зі штатів за якийсь ***чески космічний прайс, зараз вже точно не пам'ятаю скільки, але то не спроста, мозок навмисно видалив той болючій спогадFarCry: ↑ 17.03.2026 12:14 сам з задоволенням потестував би цю Evga NU Audio.
і Evga, нажаль, не виняток: https://www.evga.com/support/download/s ... x?id=16860n+gibat[]r: ↑ 17.03.2026 13:00 Единственный бич PCiE звуковых карт это то что производители часто забивают на драйвера для них.

delAlexx-wisa: ↑ 17.03.2026 13:23 Внутрішні рішення всеодно всі піддаються впливу внутрішніх зайвих струмів, електромагнітних впливів, шумів і т.д. Тому всім раджу мати зовнішню звукову. Маю FIIO K5 pro і після asus xonar DX різниця величезна. До того ж різниця в ціні не велика.