У Windows 11 додано підтримку моніторів 1000 Гц і вище

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
MqM
Member

Повідомлення

Intel74320ASuperFin+: 14.03.2026 16:29
Ektalion: 14.03.2026 15:42 4:3 навпаки звужує огляд, що не є добре для такої гри :laugh:
В растянутые модели на 720п проще попасть. Учись у профи. Ксеры берут периферию с частотой опроса 8кгц, оптоволокно в соседнем здании от сервака Валв и монитор с встроенным перекрестным прицелом. Шиза на уровне аудиофилов.
А я думав профі таки на те і профі, що попадають без таких лайфхаків😂
Все життя грати на 720, а потім, що робити коли попадаєш на турнір? :weep:
Intel74320ASuperFin+
Member

Повідомлення

MqM: 14.03.2026 16:32 А я думав профі таки на те і профі, що попадають без таких лайфхаків😂
Естественно. Про игроки сами по себе читеры и играют по договорняку.

Кс поднадоела со времен 1.6. Шизики продолжают рубиться в одни и те же карты и одни и те же режимы по миллиону раз. Бич всех онлайн помоек. Синглы и кооп игры наше все.
Yurius
Member

Повідомлення

Ektalion: 14.03.2026 15:42
DuckRider: 14.03.2026 13:43 Ты с села? 4:3 одно из самых популярных соотношений сторон в кс, естественно фулл хд там и не пахнет
4:3 навпаки звужує огляд, що не є добре для такої гри :laugh:
70% кібер котлет грають в 4 на 3 ,тримаю в курсі.
waryag
Member

Повідомлення

Yurius: 14.03.2026 18:55 70% кібер котлет грають в 4 на 3 ,тримаю в курсі.
Ті, що на високому рівні, може й хотіли би, але риночок диктує інше.
Yurius
Member

Повідомлення

waryag: 14.03.2026 19:16
Yurius: 14.03.2026 18:55 70% кібер котлет грають в 4 на 3 ,тримаю в курсі.
Ті, що на високому рівні, може й хотіли би, але риночок диктує інше.
шо
MqM
Member

Повідомлення

Intel74320ASuperFin+: 14.03.2026 17:13
MqM: 14.03.2026 16:32 А я думав профі таки на те і профі, що попадають без таких лайфхаків😂
Естественно. Про игроки сами по себе читеры и играют по договорняку.

Кс поднадоела со времен 1.6. Шизики продолжают рубиться в одни и те же карты и одни и те же режимы по миллиону раз. Бич всех онлайн помоек. Синглы и кооп игры наше все.
Як в них витримує психіка не знаю, але з них були би ідеальні тестери для ігор. Їх не знудить роками тестувати ігри і шукати баги :D
waryag
Member

Повідомлення

Високий рівень це команди, спонсори, турніри, медійка і стріми. Ніхто з них не зацікавлений в 4:3, низькій роздільності і лоу графоні.

Точніше, лоу графон на турнірах все ж дозволений, але не potato mod.
ArmagedoonZergs
Member

Повідомлення

the lamer: 14.03.2026 14:43
Rex: 14.03.2026 13:15 Так людське око не бачить більше 24 кадрів на годину. В чому сенс моніторів з частотою оновлення більше 24 Гц???
Тому що потрібно продавати OLED монітори. У OLED принцип формування зображення дуже схожий на ЕЛТ (кінескоп. соррі, українську версію скорочення блокує антимат на форумі.), з тим самим недоліком як мерехтіння. У статиці людське око розрізняє мерехтіння на частотах у кілька сотень герц, а в динаміці - і кілогерця мало (у ліхтариках, наприклад, ШІМ вже на десятки кілогерц вийшов, щоб було комфортніше). Тому виробники змушені піднімати частоту оновлення екрану. Ну а далі - маркетинг: частота оновлення зображення (ФеПеЕси) набагато ефективніше продається...
Ти добряче плутаєш тепле з м'яким.
DuckRider
Member

Повідомлення

waryag: 14.03.2026 20:02
Високий рівень це команди, спонсори, турніри, медійка і стріми. Ніхто з них не зацікавлений в 4:3, низькій роздільності і лоу графоні.

Ти ж взагалі не розумієш що кажеш
XAMCTBO
Member

Повідомлення

waryag: 14.03.2026 20:02

Я не граю в КС, але знаю, що 4:3 на широкоформатному моніку роблять щоб тушка була ширша. І на турнірах ніхто монітори не знімає, там щось типу посмертної камери, тільки глобальна, "адмінська", можливо навіть і не одна.
Kullerok
Member

Повідомлення

Не ну тут лайк. Сцена реально крутая B-)
xIIImaL
Member

Повідомлення

Rex: 14.03.2026 13:15 Так людське око не бачить більше 24 кадрів на годину. В чому сенс моніторів з частотою оновлення більше 24 Гц???
odessitmws
Member

Повідомлення

вроде как были иследования что 400-500гц физический предел мозга...
LordTornado
Member

Повідомлення

the lamer: 14.03.2026 14:43 У статиці людське око розрізняє мерехтіння на частотах у кілька сотень герц, а в динаміці - і кілогерця мало
Полная чушь! Ещё во времена ЭЛТ мониторов я тестировал разные герцовки и предел у меня был примерно на 90 Гц. При этой частоте у меня переставали уставать глаза при долгом сидении за компом. Выше я вообще не замечал разницу. Допускаю, что киберкотлеты могут различить 144 Гц, но не более.
Input_Lag
Member

Повідомлення

Дайте мне 2000 Гц. с 360р. для полного счастья.
MqM
Member

Повідомлення

Input_Lag: 15.03.2026 12:30 Дайте мне 2000 Гц. с 360р. для полного счастья.
Я навіть на ютубі в такій роздільній здатності нічого не можу розгледіти :D
Bogdanp73
Member

Повідомлення

LordTornado: 15.03.2026 12:23
the lamer: 14.03.2026 14:43 У статиці людське око розрізняє мерехтіння на частотах у кілька сотень герц, а в динаміці - і кілогерця мало
Полная чушь! Ещё во времена ЭЛТ мониторов я тестировал разные герцовки и предел у меня был примерно на 90 Гц. При этой частоте у меня переставали уставать глаза при долгом сидении за компом. Выше я вообще не замечал разницу. Допускаю, что киберкотлеты могут различить 144 Гц, но не более.
спробуй поюзати телефон пару тижнів на 120гц а потім на 90 будеш відчувати шо шось все стало повільніше...тому саме перехід на краще дивися наче і невелика різниця,але коли повертаєшся назад після звички то все стає помітно
shnok
Member

Повідомлення

Читаєш цю тему і розумієш, що на комп'ютерному форумі скільки людей таку маячню пишуть, і це люди які цікавляться комп'ютерною тематикою. Один помиляється за людське око, інший каже що немає різниці між 90гц і більше, тому що він колись там тестував в епоху ЕЛТ моніторів, 3тій взагалі вирішив в чому зацікавлені спонсори в кіберспорті, і це люди з позитивною репутацією в профілях, де вони цю репутацію набрали? :D
LordTornado
Member

Повідомлення

Bogdanp73: 15.03.2026 14:53 спробуй поюзати телефон пару тижнів на 120гц а потім на 90 будеш відчувати шо шось все стало повільніше...тому саме перехід на краще дивися наче і невелика різниця,але коли повертаєшся назад після звички то все стає помітно
Это классический эффект плацебо. Некоторые аудиофилы утверждают, что слышат разницу в звуке от кабелей за миллион грн по сравнению с кабелями за 1000 грн... А потом при слепом тестировании не могут этот супердорогой кабель определить...
Rain Man
Member

Повідомлення

LordTornado
значит видимо мне не повезло ) максимально комфортная частота 120 гц, всё что выше если долго сидеть начинают вытекать глаза, но разницу вижу и между 144-165-180-200 ещё приходится отключать G-Sync, FreeSync, потому что переменная частота давит на глаза, заодно не включаю фейковые 10 бит, frs которое, их тоже очень замечаю.. подозреваю что при 1000 гц нужны какие-то защитные очки.. надо будет как-то олед взять поюзать, может там нет такой давящей герцовки, но будет очень обидно если и там придётся сидеть на 120 гц )) сколько не пытался привыкнуть к повышенной частоте, так и не вышло, да и мониторы были разные..
Відповісти