Новини
Останні статті і огляди
У Battlefield 6 можна буде грати безплатно з 17 по 24 березня
-
Fen1xz
Member
В стиме 45% положительных отзывов. Не, на такие игры жалко даже электричества потраченного на час загрузки.
-
MihailKuzmov
Member
так у всех онлайн шутерах такой % +-Fen1xz: ↑ 14.03.2026 11:45 В стиме 45% положительных отзывов. Не, на такие игры жалко даже электричества потраченного на час загрузки.
-
KimRomik
Member
2042 в ще глибшому дні, онлайн 2к в деньMqM: ↑ 14.03.2026 04:09Я розумію дехто любить порозганяти зраду, але Батла навіть в 2042 до такого дна не дійшлаKimRomik: ↑ 13.03.2026 14:29 коли не змогли в онлайн, вони роблять все можливе аж до безплатних періодів
чується, БФ6 чекає доля Хайгвард
https://steamdb.info/app/1517290/charts/#max
Отправлено спустя 2 минуты 33 секунды:
проблема в тому, що це належить EA, яка останнім часом перетворює франшизи в конвейєри та доїльні сервісиKepleR: ↑ 14.03.2026 08:20Какое дно? В чем проблема? Не пойму чего все ноют то? Играл в бф еще со времен 2004 года, кроме пары серий тех что перед 2042были, отлично играется. Что нашим людям не хватает?MqM: ↑ 14.03.2026 04:09Я розумію дехто любить порозганяти зраду, але Батла навіть в 2042 до такого дна не дійшла
їй глибоко наплювати на якість та контент, у них на першому місці прибуток
Батли від найпершої до 5ої були супер, тому що їх робили з деяким ентузіазмом, а зараз це чисто рекламний сервіс
-
MqM
Member
KepleR: ↑ 14.03.2026 08:20 чується, БФ6 чекає доля Хайгвард
Я розумію дехто любить порозганяти зраду, але Батла навіть в 2042 до такого дна не дійшла
геймдизайнерські рішення 2042 були поганими на старті. А пусті карти, де треба шукати півгодини гравців наскільки знаю досі не виправили. Мовчу про атмосферу де гру перетворили в комедійний шутанчик з дурними жартами і клоунськими скінамиКакое дно? В чем проблема? Не пойму чего все ноют то? Играл в бф еще со времен 2004 года, кроме пары серий тех что перед 2042были, отлично играется. Что нашим людям не хватает?
-
qball
Junior
таку дичину може писати лише той, хто у 2042 не гравMqM: ↑ 14.03.2026 13:55 А пусті карти, де треба шукати півгодини гравців наскільки знаю досі не виправили.
-
stoned
Member
Ото наче в шостій щось змінилось.MqM: ↑ 14.03.2026 13:55треба шукати півгодини гравців
Вечір пятниці-ніч суботи, основні режими, наскребло 8x8 й бекфільнуло 48 безтолкових ботів.
Якщо в S3 не почнуть чухатись - можна закопувати й одразу йти робити сімку.
З Hazard Zone 2.0, бо бачу Firestorm 2.0 піпл не оцінив.
Відправлено через 10 хвилин 7 секунд:
qball
Адеквати ще опісля відкритої бети за два тижни до релізу зрозуміли, що в 2042 грати й не варто.
-
qball
Junior
stoned
не знаю, що там за адеквати. але 2042 в стані останніх двох років точно краще бф5 і точно краще того, що є в бф6 зараз.
не знаю, що там за адеквати. але 2042 в стані останніх двох років точно краще бф5 і точно краще того, що є в бф6 зараз.
-
KepleR
Member
MqM: ↑ 14.03.2026 13:55KepleR: ↑ 14.03.2026 08:20 чується, БФ6 чекає доля ХайгвардЯ почему то играл до выхода бф6 около года в 2042 и пол часа не ждал может это у вас с интернетом какие то проблемы?Я розумію дехто любить порозганяти зраду, але Батла навіть в 2042 до такого дна не дійшлагеймдизайнерські рішення 2042 були поганими на старті. А пусті карти, де треба шукати півгодини гравців наскільки знаю досі не виправили. Мовчу про атмосферу де гру перетворили в комедійний шутанчик з дурними жартами і клоунськими скінамиКакое дно? В чем проблема? Не пойму чего все ноют то? Играл в бф еще со времен 2004 года, кроме пары серий тех что перед 2042были, отлично играется. Что нашим людям не хватает?
-
stoned
Member
qball
На колір і смак, всі фломастери різні. Мені доприкладу нічого кращого за першу BC й не було, хіба то спогади про козирні часи Коробки360 беруть гору.
Проміжок між четвіркою й шісткою звагалі не сприймаю. 2042 пробував, як вище описав, бету й під час останнього бп перед релізом шістки, різниці між станом гри в 2021 й 2025 особисто я не побачив, такеж мертвонароджене як і пʼятірка.
На колір і смак, всі фломастери різні. Мені доприкладу нічого кращого за першу BC й не було, хіба то спогади про козирні часи Коробки360 беруть гору.
Проміжок між четвіркою й шісткою звагалі не сприймаю. 2042 пробував, як вище описав, бету й під час останнього бп перед релізом шістки, різниці між станом гри в 2021 й 2025 особисто я не побачив, такеж мертвонароджене як і пʼятірка.
-
MqM
Member
До чого тут інтернет? Мова не про пошук катки, а про пошук гравців на самій карті, бо карти були великі. Уважно читай, а не біжи коментуватиKepleR: ↑ 14.03.2026 23:02MqM: ↑ 14.03.2026 13:55
Я почему то играл до выхода бф6 около года в 2042 и пол часа не ждал может это у вас с интернетом какие то проблемы?
геймдизайнерські рішення 2042 були поганими на старті. А пусті карти, де треба шукати півгодини гравців наскільки знаю досі не виправили. Мовчу про атмосферу де гру перетворили в комедійний шутанчик з дурними жартами і клоунськими скінами
Те, що карти проектувалися для батлрояля, але в останній момент їх повернули до стандартного режиму не дивує?
-
waryag
Member
Останній час це років 20-30?KimRomik: ↑ 14.03.2026 13:03проблема в тому, що це належить EA, яка останнім часом перетворює франшизи в конвейєри та доїльні сервіси
-
KimRomik
Member
waryag
подивись недавнє інтерв'ю з Джеффом Капланом
на 4:16:38 він розказує чому йому прийшлось піти з Blizzard
це відео доречі викликало бурне обговорення в інеті, що не так з ігровими корпораціями
EA теж не виключення, бо вони діють такими ж методами
подивись недавнє інтерв'ю з Джеффом Капланом
на 4:16:38 він розказує чому йому прийшлось піти з Blizzard
це відео доречі викликало бурне обговорення в інеті, що не так з ігровими корпораціями
EA теж не виключення, бо вони діють такими ж методами
-
waryag
Member
Ця частина вже суперуспішна. Навіть повний провал наступних сезонів не зробить її провальною.KepleR: ↑ 14.03.2026 08:20чується, БФ6 чекає доля Хайгвард
От сьома частина без Зампелли під великим питанням.
Відправлено через 40 секунд:
Дякую, але 5 годин... Мабуть, пошукаю витяжкуKimRomik: ↑ 15.03.2026 21:22 подивись недавнє інтерв'ю з Джеффом Капланом
-
Unsecond
Member
Шляпе шляпная смерть 
-
KPAH
Member
Ну справедливости ради с выхода BF6 скидок не было, тут некоторые даже на форуме искали скидку 20% на BFV за 1к взять, который 60 грн стоит.
-
SERGBILL
Member
нє, дякую, BF5 була останньою, і то не знаю навіщо.
-
KepleR
Member
Так небыло никаких долгих одидайний о чем?MqM: ↑ 15.03.2026 04:24До чого тут інтернет? Мова не про пошук катки, а про пошук гравців на самій карті, бо карти були великі. Уважно читай, а не біжи коментувати
Те, що карти проектувалися для батлрояля, але в останній момент їх повернули до стандартного режиму не дивує?
-
DEVES
Member
Запустил, через 5 минут удалил 
-
stoned
Member