Японські геймери відмовляються від купівлі AMD Radeon RX 9000 після підвищення цін

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
waryag
Member

Повідомлення

erkins007: 20.02.2026 07:56После перехода на трансформер сильно выросло качество и пропал гостинг
Трансформер это 4.0. А в целом - очередная итерация технологии.
Вангую, что в следующей сконцентрируются на производительности.
erkins007
Member

Повідомлення

Bukakanga
Релейтив наведен без РТ
Kullerok
Member

Повідомлення

Devijack: 19.02.2026 14:33 Коли ціни були норм, я міняв відеомапи через одне покоління (а інколи і наступне), просто шоб не замислюватись що десь будуть просадки по фпс. Зараз мені шкода викидати гроші, буду сидіти включно до "низьких" налаштувальн графіки. Тож що з цього мають виграти виробники, не розумію. По наявним цінам ну точно через покоління абгрейду не буде. Думаю не я один хто пропускає абгрейди. Ну куплю я відеомапу за 1000$ і потім років 7 купувати не буду, в чому їм вигода? Сучасний маркетинг це очікуівання прибутку за відсутності продажів.
Ну тут далеко не каждая видуха 7 лет отпашет :gigi: а ремонтировать этот хлам через 6 лет смысла мало
DolfDolfi
Member

Повідомлення

Mozdev: 19.02.2026 16:57 От в мене є зайві 150 баксів яку відеокарту на них купити, ніяку :rotate:
Хіба що прожарену :lol:
Buldozer.
Member

Повідомлення

Devijack: 19.02.2026 14:33 Коли ціни були норм, я міняв відеомапи через одне покоління (а інколи і наступне), просто шоб не замислюватись що десь будуть просадки по фпс. Зараз мені шкода викидати гроші, буду сидіти включно до "низьких" налаштувальн графіки. Тож що з цього мають виграти виробники, не розумію. По наявним цінам ну точно через покоління абгрейду не буде. Думаю не я один хто пропускає абгрейди. Ну куплю я відеомапу за 1000$ і потім років 7 купувати не буду, в чому їм вигода? Сучасний маркетинг це очікуівання прибутку за відсутності продажів.
Вы простите, но "видеомапа" очень режет глаз )

Оплачивали ее "банкомапою"?)
man1242
Member

Повідомлення

Buldozer.: 22.02.2026 07:04

бізнесмапою :D
Devijack
Member

Повідомлення

Buldozer.: 22.02.2026 07:04Оплачивали ее "банкомапою"?)
Кредитною мапою :D
pelia
Member

Повідомлення

Buldozer.: 22.02.2026 07:04

А як ви ставитесь до оперативних спогадів чи блоку харчування?

Відправлено через 45 секунд:
Це ж тої самої опери що і "нема сечі терпіти ці пекельні борошна"
Devijack
Member

Повідомлення

pelia
Ще про дротоменеджмент забув.
Kassatka
Member

Повідомлення

pelia: 22.02.2026 15:15 А як ви ставитесь до оперативних спогадів чи блоку харчування?
Була в нас ОП, а з нинішніми цінами залишились лише оперативні спогади і та ОП, що на Банковій. :(
Rolexandr
Member

Повідомлення

Mozdev: 19.02.2026 18:57
Rolexandr: 19.02.2026 17:46
За 150$ ви ніколи б нічого нормального з відеокарт не купили б. Колись ціна середняка була від 200$, а зараз мінімум 500-600$ треба мати
Це не так, але фіг з ним, geforce gtx 460 я брав за 160$ ;)
На старті GTX 460 коштувала 200$ без податків. Потім якусь урізану випустили за 170$. Ви мабуть купляли її за 150 або б/у, або коли вже вийшло нове покоління.
demguf13
Member

Повідомлення

item2: 19.02.2026 15:02 Мда, прочитав статтю на японському сайті і переклав графік. Там написано зовсім інше. Через зниження запасів відях NVidia в кінці-початку року значно зріс попит на карти AMD. Це знизило запаси і призвело до тимчасового стрибка цін. Зараз запаси зелених відновлюються, тому попит і ціни на червоні повзуть вниз. І жодного там слова, що червоних не купують через прайс :insane:

P.S. Краще вже зробити новину, що Medusa Point матимуть FSR 4, чи про плату-вбивцю двох x3d процесорів.
Просто байтят ждунов подменой сути))
Им же так приятно думать, что отказом от покупок они чуть ли не банкротят производителей :lol:
Відповісти